![]() |
Jídelníček ZŠ Školní Orlová Lutyně [0361] |
![]() |
Pondělí (7.4.) |
Zeleninová s červenou čočkou 1.1,9 1. Krůtí kostky na pórku, bulgur s těstovinou 1.1, 3,10 nápoj 2. Zeleninový salát se sýrem, pečivo 1.1,7 nápoj |
Úterý (8.4.) |
Dýňová s krutony 1.1,7 1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát zelný 1.1,3,7 nápoj 2. Rybí závitky ( zelenina, angl.slanina), bramb. kaše, zelný salát 1.1,4,7 nápoj |
Středa (9.4.) |
Fazolová 1.1,7 1. Bramborové šišky s opraženou strouhankou a máslem, mléko 1.1,3,7 2. Boloňské lasagne, okurka 1.1,3,7 nápoj |
Čtvrtek (10.4.) |
Rybí s vločkami 1.1,4,7,9 1. Kuřecí plátek na kmínu, brambory, mrkvový salát 1.1,10 nápoj 2. Květákový mozeček, brambory, salát mrkvový 1.1,3,7 nápoj |
Pátek (11.4.) |
Bramborová 1.1,10 1. Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj 2. Špecle s kysaným zelím a anglickou slaninou 1.1,3 nápoj |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.