e-strava Jídelníček
ZŠ Školní
Orlová Lutyně
[0361]
Ulrich software
Pondělí (7.4.)
Zeleninová s červenou čočkou 1.1,9
1. Krůtí kostky na pórku, bulgur s těstovinou 1.1, 3,10 nápoj
2. Zeleninový salát se sýrem, pečivo 1.1,7 nápoj
Úterý (8.4.)
Dýňová s krutony 1.1,7
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát zelný 1.1,3,7 nápoj
2. Rybí závitky ( zelenina, angl.slanina), bramb. kaše, zelný salát 1.1,4,7 nápoj
Středa (9.4.)
Fazolová 1.1,7
1. Bramborové šišky s opraženou strouhankou a máslem, mléko 1.1,3,7
2. Boloňské lasagne, okurka 1.1,3,7 nápoj
Čtvrtek (10.4.)
Rybí s vločkami 1.1,4,7,9
1. Kuřecí plátek na kmínu, brambory, mrkvový salát 1.1,10 nápoj
2. Květákový mozeček, brambory, salát mrkvový 1.1,3,7 nápoj
Pátek (11.4.)
Bramborová 1.1,10
1. Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík 1.1,3,7 nápoj
2. Špecle s kysaným zelím a anglickou slaninou 1.1,3 nápoj
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.