![]() |
Jídelníček ZŠ Školní Orlová Lutyně [0361] |
![]() |
Úterý (1.4.) |
Cibulová se strouháním 1.1,3 1. Smažená ryba, bramborová kaše, zelný salát 1.1,3,4,7 nápoj 2. Zeleninové lečo, chléb 1.1,1.2,3 nápoj |
Středa (2.4.) |
Kmínová s vejci 1.1,3 1. Vepřové na červeném zelí, bramborový knedlík 1.1,3 nápoj 2. Rýžový nákyp s meruňkama 1.1,7 nápoj |
Čtvrtek (3.4.) |
Gulášová s bramborami 1.1 1. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory 1.1,3,7 nápoj 2. Brokolice na másle, brambory, okurka nápoj |
Pátek (4.4.) |
Hrachová polévka 1.1,7 1. Kuřecí ražničí na plechu, rýže, salát z červené řepy 1.1,7,10 nápoj 2. Houbové ragů, rýže, salát z červené řepy nápoj |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.