Jídelníček ZŠ Veľkomoravská 12 Trenčín [0229] |
Pondělí (19.6.) |
Polievka fazuľová mliečna, chlieb 1. Cestovina zapeč. so šunkou, šal. uhorkový, ovocný nápoj, jogurt biely - školský |
Úterý (20.6.) |
Polievka šampiňónová s krúpami 1. Rybie filé pečené na masle, zem. pyré, šal. mrkvový s ananásom, stolová voda |
Středa (21.6.) |
Boršč s mäsom, chlieb 1. Pečené kysnuté koláče, ochutené mlieko, ovocie |
Čtvrtek (22.6.) |
Polievka z faz. strukov so zeleninou 1. Peč. kačacie prsia, dusená hl. kapusta, kysnutá knedľa, voda s ovocným sirupom |
Pátek (23.6.) |
Polievka brokolicová krémová so smaženým hráškom 1. Br. mäso s peper. a šamp., nové zemiaky, ľad. šalát s paradajkami, citronáda |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.