![]() |
Jídelníček 6.ZŠ Pionýrů 400 Frýdek Místek [0166] |
![]() |
| Pondělí (3.11.) |
| Zeleninová se sýrovým kapáním(9,7,3,1.1,4,6) 1. Krůtí nudličky na rozmarýnu, kuskus, salát, džus(1.1,3,6,7,9,10) |
| Úterý (4.11.) |
| Brokolicová se smetanou(7,1.1) 1. Sekaná pečeně, bram. kaše, salát, čaj(7,3,6,10,9,11,1.1-3,12) 2. Sekaná pečeně, lepenice(brambor, kys. zelí), čaj |
| Středa (5.11.) |
| Krupicová s vejci(9,1.1,3,7,4,6) 1. Smažené rybí filé, brambor, přesnidávka, džus(4,1.1,3,7,6,11,13,9,10,12) 2. Smažené rybí prsty, brambor, přesnidávka, džus(1.1,4,3,12,7) |
| 1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
|---|---|
| 2 | Korýši a výrobky z nich. |
| 3 | Vejce a výrobky z nich |
| 4 | Ryby a výrobky z nich |
| 5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
| 6 | Sója a výrobky z ní |
| 7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
| 8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
| 9 | Celer a výrobky z něho |
| 10 | Hořčice a výrobky z ní |
| 11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
| 12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
| 13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
| 14 | Měkkýši a výrobky z nich |
| 0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.