e-strava Jídelníček
ZŠ sv.Zdislavy
Kopřivnice
[0127]
Ulrich software
Pondělí (3.2.)
polévka čočková 1,9
1. zapečené těstoviny s uzeným masem 1,3,7, salát zelný s koprem, čaj se sirupem
2. vepřové maso na slanině 1, pohanka, salát zelný s koprem, čaj se sirupem
Úterý (4.2.)
polévka jáhlová 9
1. vepřový řízek přírodní 1,7,10, brambory, salát okurkový, sirupová voda, ovoce
Středa (5.2.)
polévka ragú s bramborem 1,7,9
1. chilli con carne 1, chléb 1,7, čaj ovocný
2. znojemské kostky 1, rýže basmati, kompot, čaj ovocný
Čtvrtek (6.2.)
polévka krupicová s vejci 1,3,7,9
1. hovězí maso na zelenině 1,7,9, brambory, ovocné mléko 7
2. masová haše 1,3,7, brambory 7, okurek, ovocné mléko 7
Pátek (7.2.)
polévka vývar s rýží a hráškem 9
1. kuřecí prsa na paprice 1,7, knedlík houskový 1,3,7, džus, ovoce
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.