![]() |
Jídelníček ZŠ sv.Zdislavy Kopřivnice [0127] |
![]() |
Pondělí (3.2.) |
polévka čočková 1,9 1. zapečené těstoviny s uzeným masem 1,3,7, salát zelný s koprem, čaj se sirupem 2. vepřové maso na slanině 1, pohanka, salát zelný s koprem, čaj se sirupem |
Úterý (4.2.) |
polévka jáhlová 9 1. vepřový řízek přírodní 1,7,10, brambory, salát okurkový, sirupová voda, ovoce |
Středa (5.2.) |
polévka ragú s bramborem 1,7,9 1. chilli con carne 1, chléb 1,7, čaj ovocný 2. znojemské kostky 1, rýže basmati, kompot, čaj ovocný |
Čtvrtek (6.2.) |
polévka krupicová s vejci 1,3,7,9 1. hovězí maso na zelenině 1,7,9, brambory, ovocné mléko 7 2. masová haše 1,3,7, brambory 7, okurek, ovocné mléko 7 |
Pátek (7.2.) |
polévka vývar s rýží a hráškem 9 1. kuřecí prsa na paprice 1,7, knedlík houskový 1,3,7, džus, ovoce |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.