e-strava Jídelníček
ZŠ sv.Zdislavy
Kopřivnice
[0127]
Ulrich software
Pondělí (17.2.)
polévka s krupicovými noky 1,3,7,9
1. vepřová kýta na celeru 1,9, brambory, salát zeleninový, horká čokoláda 7
2. těstovinový salát s tuňákem 1,4, houska 1,7, horká čokoláda 7
Úterý (18.2.)
polévka česneková 3,9
1. kotleta vařená, omáčka rajská 1,7,9, knedlík houskový 1,3,7, čaj se sirupem
Středa (19.2.)
polévka z vaječné jíšky 1,3,7,9
1. hrachová kaše s cibulkou 1, párek, chléb 1,7. džus
2. vepřový závitek s nivou 1,7, kuskus 1, džus
Čtvrtek (20.2.)
polévka pohanková 9
1. smažený karbenátek 1,3,7, šťouchané brambory s pórkem, salát ledový, sir. voda
Pátek (21.2.)
polévka kmínová 1,3,7,9
1. kuřecí kung pao 1, rýže dušená, čaj ovocný
2. fazolové lusky na smetaně 1,7, vejce vařené 3, brambory, čaj ovocný
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.