![]() |
Jídelníček ZŠ sv.Zdislavy Kopřivnice [0127] |
![]() |
Pondělí (17.2.) |
polévka s krupicovými noky 1,3,7,9 1. vepřová kýta na celeru 1,9, brambory, salát zeleninový, horká čokoláda 7 2. těstovinový salát s tuňákem 1,4, houska 1,7, horká čokoláda 7 |
Úterý (18.2.) |
polévka česneková 3,9 1. kotleta vařená, omáčka rajská 1,7,9, knedlík houskový 1,3,7, čaj se sirupem |
Středa (19.2.) |
polévka z vaječné jíšky 1,3,7,9 1. hrachová kaše s cibulkou 1, párek, chléb 1,7. džus 2. vepřový závitek s nivou 1,7, kuskus 1, džus |
Čtvrtek (20.2.) |
polévka pohanková 9 1. smažený karbenátek 1,3,7, šťouchané brambory s pórkem, salát ledový, sir. voda |
Pátek (21.2.) |
polévka kmínová 1,3,7,9 1. kuřecí kung pao 1, rýže dušená, čaj ovocný 2. fazolové lusky na smetaně 1,7, vejce vařené 3, brambory, čaj ovocný |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.