e-strava Jídelníček
ZŠ sv.Zdislavy
Kopřivnice
[0127]
Ulrich software
Pondělí (10.2.)
polévka gulášová 1,9
1. krupicová kaše s kakaem 1,7, čaj s citr., ovoce
2. hovězí maso na pepři 1, rýže kari, salát rajčatový, čaj s citr., ovoce
Úterý (11.2.)
polévka z bílých fazolí 1,9
1. kuře pečené 1,7, brambory, salát z čínského zelí, džus
2. pohankové rizoto s čer. čočkou a vep. masem 7, salát z čín. zelí, džus
Středa (12.2.)
polévka květáková 1,3,7,9
1. smažené rybí filé 1,3,4,7, brambory s pažitkou 7, salát mrkvový, čaj se sir.
Čtvrtek (13.2.)
polévka vývar s kapáním 1,3,7,9
1. hodslavská řezanka 1, bulgur 1, sirupová voda
2. cizrnový špalíček 1,3, brambory, salát ledový, sirupová voda
Pátek (14.2.)
polévka vločková 1,7,9
1. vepřový guláš 1, těstoviny 1, džus, ovoce
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.