![]() |
Jídelníček ZŠ 1.máje 1700 Frýdek Místek [0009] |
![]() |
Pondělí (10.6.) |
ze zeleného hrášku (1,3,7) 1. lasagne s kuřecím masem a zeleninou, nápoj, sal. ledový (1,7) |
Úterý (11.6.) |
rybí s kapáním (1,3,4,9) 1. krůtí přírodní steak, dušená rýže, nápoj, jablkové pyré (1) 2. těstovinový salát, nápoj, jablkové pyré (1,7) |
Středa (12.6.) |
z míchaných luštěnin (1) 1. pečený karbanátek, bramborová kaše, nápoj, sal. okurkový (1,3,7) |
Čtvrtek (13.6.) |
pórková s bramborem (0) 1. krůtí paprikáš, těstovina, nápoj, ovoce (1,7) 2. žemlovka s jablky a meruňkami, nápoj (1,7) |
Pátek (14.6.) |
slepičí se zeleninou a jáhlami (9) 1. vepřové výpečky, kysané zelí, brambor. knedlík, nápoj, ovoce (1,3) |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.