![]() |
Jídelníček HEES-Gastroslužby s.r.o. Trenčín [0113] |
![]() |
Pondělí (28.4.) |
Polievka kelová so zemiakmi 1. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a pažítkou 2. Kuracie prsia s grilovanou zeleninou, ryža jazmínová |
Úterý (29.4.) |
Polievka krúpová s údeným mäsom, chlieb tmavý 1. Rizoto z hydinového mäsa so zeleninou, šalát z čínskej kapusty s kukuricou 2. Bravč. ražniči s klobásou a slaninkou, zemiaky opek., šal. z čín.kapusty s kuk. |
Středa (30.4.) |
Polievka zeleninová so syrom tofu 1. Bravčový guláš segedínsky, kndeľa kysnutá 2. Kurací cestovinový šalát |
Pátek (2.5.) |
Polievka šampiňónová krémová s opekaným chlebom 1. Rezance s makovou posýpkou, ovocie 2. Bravčový cordon bleu, zemiaky varené s vňaťou, zeleninová obloha |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.