![]() |
Jídelníček HEES-Gastroslužby s.r.o. Trenčín [0113] |
![]() |
Pondělí (14.4.) |
Polievka zeleninová so závarkou 1. Halušky so syrokrémom a pažitkou, ovocie 2. Kuracie prsia zapekané s rajčinou a mozarellou, ryža dusená, zel.obloha |
Úterý (15.4.) |
Polievka cesnačka so syrom a opekaným chlebom 1. Bulgurový pilaf s bravčovým mäsom a zeleninou, šalát zo sterilizovanej cvikly 2. Bravčové karé s volským okom, zemiaky opekané, šalát zo sterilizovanej cvikly |
Středa (16.4.) |
Polievka boršč s mäsom, chlieb tmavý 1. Kuracie prsia prírodné s jogurtovou omáčkou, hranolky pečené 2. Lasagne po bolonsky |
Čtvrtek (17.4.) |
Polievka špenátová s vajíčkom 1. Hovädzia roštenka viedenská, ryža dusená, šalát paradajkový 2. Kurací rezeň vyprážaný, zemiakový šalát s majonézou |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.