![]() |
Jídelníček HEES-Gastroslužby s.r.o. Trenčín [0113] |
![]() |
Úterý (1.4.) |
Polievka šutolica 1. Špagety po boloňsky 2. Važecká pochúťka, čalamáda |
Středa (2.4.) |
Polievka slepačí vývar s rezancami 1. Ázijská kuracia panvica, ryža dusená jasmínová, šalát zo surovej zeleniny 2. Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky varené s vňaťou, tatarská omáčka |
Čtvrtek (3.4.) |
Polievka mrkvová so zemiakmi a závarkou 1. Bravčový rezeň prekladaný, zemiakové pyré, šalát hlávkový s reďkovkou 2. Kuracie prsia obaľované v syre, zemiakové pyré, šalát hlávkový s reďkovkou |
Pátek (4.4.) |
Polievka z fazuľkových strukov kyslá 1. Šišky s džemom, ovocie 2. Bravčová roláda na pražský spôsob, ryža dusená, zeleninová obloha |
1 | Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
---|---|
2 | Korýši a výrobky z nich. |
3 | Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby a výrobky z nich |
5 | Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich |
6 | Sója a výrobky z ní |
7 | Kravské mléko a výrobky z něho |
8 | Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich |
9 | Celer a výrobky z něho |
10 | Hořčice a výrobky z ní |
11 | Sezamová semena a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce |
13 | Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj |
14 | Měkkýši a výrobky z nich |
0 | Neuvedeno |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.