e-strava Menu
ZŠ Zelená
Ostrava
[0090]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Lunch - soupkoprová 1,3,7
Lunch 1rýžové sombréro 7,9, salát okurkový, zel.bufet
Lunch nextvoda s citrónem, mléko 7, caro 7
Tue
2.9.
Lunch - soupz černé čočky 1
Lunch 1losos na másle 4,7,brambory vař., salát rajčatový, zel.bufet
Lunch nextvoda, mléko 7, čaj, ovoce
Wed
3.9.
Lunch - souppetrželová s krutóny 1,7
Lunch 1plněný papr.lusk v rajské omáčce 1,3,7,9,12, kolínečka 1,3
Lunch nextvoda, citrónový čaj,
Thu
4.9.
Lunch - soupcuketová s kapáním 1,3,7
Lunch 1krůtí nudličky na žampionech 1, zelen.bulgur 1, salát z č.řepy s křenem,z. bufet
Lunch nextvoda, mléko 7, ovoce
Fri
5.9.
Lunch - soupgulášová 1
Lunch 1smažený květák 1,3,7, vař.brambory, yofresh 7,9, salát Vitamín, zel.bufet
Lunch nextvoda s citrónem, mléko 7
Mon
8.9.
Lunch - soupbrokolicová s tarhoňou 1,3,7
Lunch 1kuř.plátek přírodní 1, br.kaše 7, salát rajčatový s paprikou, zel.bufet
Lunch nextvoda s mátou
Tue
9.9.
Lunch - soupfazolová 1
Lunch 1lasagne s masem a špenátem 1,3,7,9,12, salát okurkový, zel. bufet
Lunch nextvoda, vanilkové mléko 7
Wed
10.9.
Lunch - soupkmínová s vejcem 1,3,9
Lunch 1medová kotleta , hl.zelí bílé 1, kynutý knedlík 1,3,7
Lunch nextvoda s citrónem, ovoce
Thu
11.9.
Lunch - souppohanková 1,9
Lunch 1rybí filé se zeleninou a sýrem 4,7,9, brambory šťouchané, salát míchaný, zel.
Lunch nextbufet, voda
Fri
12.9.
Lunch - soupzeleninový vývar s kapáním 1,3,7,9
Lunch 1čočka na kyselo 1, vař. vejce 3, chléb 1
Lunch nextvoda , čaj, ovoce
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available