e-strava Menu
DD Srdce
Karviná
[0076]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Breakfastsýrová pomazánka s nivou/7/chléb/1/granko/7/
Snackjablko,oplatek/1,3,6,7,8/
Lunch - souprajčatová polévka s těst.rýží/1,9/
Lunch 1štěpánská sekaná/1,3/brambor.kaše/7/kompot,čaj s citr.
Afternoon snackovocný jogurt/7/rohlík/1/čaj
Dinner 1pyré z č.čočky s cibulkou/1/sluneč.chléb/1,8/ sazené vejce/3/čaj se sirupem
Dinner 2ovocná přesnídávka,houska/1/
Tue
2.9.
Breakfastpom.máslo s kapií/7/houska/1/malkao/7/
Snackplundrový šáteček/1,3,7/broskev,čaj s citr.
Lunch - soupgulášová polévka/1/
Lunch 1těstovinový salát s tuňákem a zeleninou/1,4,9/čaj
Afternoon snacksalámová pomazánka s tav.sýrem/7/veka/1/ovocný sirup
Dinner 1pečené kuřecí stehno,kuskus/1/kyselý okurek,čaj s citr.
Dinner 2zapékaná veka se sýrem a vejcem/1,3/
Wed
3.9.
Breakfastmedové máslo/7/vánočka/1,3,7/mléko/7/
Snackanglický rohlík/1,3,7,11/čaj se sirupem,banán
Lunch - souppohanková se zeleninou/9/
Lunch 1drůbeží rizoto s fazolí a kukuřicí,syp.sýrem/7/rajčatový salát,pom.sirup
Afternoon snackjogurt/7/rohlík/1/ovocný čaj
Dinner 1pečená brokolice,květák/1,3,6,7/brambory,džus
Dinner 2máslo/7/plátkový sýr/7/chléb/1/
Thu
4.9.
Breakfastkokosová bábovka/1,3,6,7,8/bílá káva/7/
Snacklučina/7/dalamánek/1,11/švestky/2ks/ovocný čaj
Lunch - soupfazolová polévka/1/
Lunch 1francouzské brambory/3,7/č.řepa steril.,čaj s medem
Afternoon snackpom.z ryb v tomatu/3,4,7/tmavý chléb/1,11/ovocný nápoj
Dinner 1špaldová krupice s grankem/1,7/čaj
Dinner 2rama/7/kedluben,dalamánek/1,11/
Fri
5.9.
Breakfastvaječná pomazánka/3,7/graham/1/káva latté s mlékem/7/
Snackšunkový salám,hořčice/10/celozrnná houska /1,3,6,7,8,11/čaj se sirupem,hrozno
Lunch - souppórková polévka s kuskusem/1/
Lunch 1svíčková smetaně/1,7,9/houskový knedlík/1,3,7/čaj
Afternoon snackčokoládový pudink/7//2ks/brioška/1,3,7,8/bezinkový sirup
Dinner 1rybí filé zapeč.s brambory a zeleninou/4,7,9/čaj se sirupem
Dinner 2česneková pomazánka se sýrem/7/rohlík/1/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available