Čevabčiči,brambor,hořčice s cibulí,mléko,voda s pom.,ovoce
Afternoon snack
Pom.tvarohová,zel.,rohlík,mléko
Mon 25.11.
Snack
Chléb s ramou,zel.,mléko,čaj
Lunch - soup
Zeleninová s rýží
Lunch 1
Pněné bram.knedlíky uzeným masem,kysané zelí,mléko,voda s cit.,músli
Afternoon snack
Moučník,bílá káva,ovoce
Tue 26.11.
Snack
Chléb,pom.z ajvaru,zel.,kakao
Lunch - soup
S játrovými knedlíčky a těstovinou
Lunch 1
Hrachová kaše s cizrnou,duš.šunka,chléb,zak.smetana s ov.a músli,voda s grep.
Afternoon snack
Rohlík s taveným sýrem,čaj,ovoce
Wed 27.11.
Snack
Chléb,pom.okurková,zel.,mléko
Lunch - soup
Kmínová s kapáním
Lunch 1
Kuře na paprice,těstoviny,ovoce,vitamínový nápoj
Afternoon snack
Cereální raženka s máslem,vajíčkem,čaj.ovoce
Thu 28.11.
Snack
Chléb,pom.mrkvová,zel.,ochucené mléko
Lunch - soup
Kedlubnová
Lunch 1
Burgunské hovězí kostky,bramborová kaše,zel.přízdoba,mléko,voda s okurkem
Afternoon snack
Rohlík s nutelou,čaj,ovoce
Fri 29.11.
Snack
Chléb,pom.špenátová,bílá káva,ovoce
Lunch - soup
Kozí brada
Lunch 1
Vepřový plátek na bar,pepři,indiánská rýže,zelenina,voda s pom.horká čokoláda
Afternoon snack
Rohlík s pom.máslem,zel.,čaj
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers