e-strava Menu
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Day Choice
Wed
1.5.
Lunch - soup STÁTNÍ SVÁTEK-VOLNO
Thu
2.5.
Lunch - soupFazolová z kyselým zelímRating:
Lunch 1Smařené rybí filé,bramb.kaše,kompot,meruňkové mléko/voda A:1.1,3,4,7,9
Lunch 2Cukeťák se smetanou,,zeleninový talíř,ovoce,nápoj-z červené řepy A:1.1,3,7,9
Fri
3.5.
Lunch - soupHovězí rychlá A:1.1,9
Lunch 1Krůtí medailonky,brambor,žampiónová omáčka,minerálka A:1.1,7,9
Mon
6.5.
Lunch - soupRuský boršč A:1.1,7,9
Lunch 1Krupicová kaše s kakaem,čaj,ovocná přesníd. A:1.1,7
Lunch 2Pohankové rizoto se sýrem,rajčatový salát,čaj,přesnídávka A:1.1,7,9
Tue
7.5.
Lunch - soupČesneková s chlebovými krutóny A:1.1,9
Lunch 1Sekaná pečeně,brambory,kyselé zelí,jogurt,nápoj-řepík A:1.1,3,7,9
Wed
8.5.
Lunch 1 STÁTNÍ SVÁTEK-VOLNO
Thu
9.5.
Lunch - soupSelská s houbami A:1.1,7,9
Lunch 1Mexický guláš fazolový,graham.rohlík,zeleninový talíř,koktejl/voda A:1.1,7,9
Lunch 2Florentinské špagety se špenátem,zeleninová přízd.,voda se šťávou A:1.1,3,9
Fri
10.5.
Lunch - soupZ červené čočky A:1.1,9
Lunch 1Kuře na smetaně,houskové knedlíky,ovoce,fruko/voda s citr. A:1.1,7,3,9
Mon
13.5.
Lunch - soupČočková A:1.1,9
Lunch 1Formanské halušky,mysli tyčinka,minerálka A:1.1,7,9
Lunch 2Smetanová brokolice s bulgurem sypaná sýrem,mysli tyč.,minerálka A:7,9
Tue
14.5.
Lunch - soupZeleninová s jáhly A:9
Lunch 1Marinovaná treska,brambory,baby karotka,mátový čaj A:4,9,1.1
Wed
15.5.
Lunch - soupCelerová s bramborem A:1.1,7,9
Lunch 1Frankfurtská hovězí pečeně,duš.rýže,ovoce,voda se šťávou A:1.1,7,9
Thu
16.5.
Lunch - soupZ vaječné jíšky A:1.1,3,9
Lunch 1Pečené kuř.stehno,bramb.knedlík,čátní z červ.zelí,ovoce-mix,pom.náp. A:1.1,3,9
Fri
17.5.
Lunch - soupDýňová s cornflakes A:1.1,3,7
Lunch 1Nudle s tvarohem,kotejl/voda s citr. A:1.1,3,7
Lunch 2Plněné brambory se zeleninou,dip,voda s citr., A:9
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available