e-strava Menu
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Lunch - soupCelerová s krutony A: 1,7,9
Lunch 1Drůbeží stroganof, br. kaše, zeleninový talíř , meruňka nápoj A: 1,9,7,10
Lunch 2Tvarohové palačinky zapečené, meruňka nápoj A: 1,3,7
Wed
2.4.
Lunch - soupČočková A: 1,9
Lunch 1Marinované vepř. filé, brambory, zeleninový salát, minerálka A: 1,3,7
Thu
3.4.
Lunch - soupVývar s rýží a hráškem A: 9
Lunch 1Hovězí vařené, koprová om., houskové knedlíky, ovoce, čaj A: 1,3,79
Lunch 2Tarhoňa s kuř. masem a žampióny, přízdoba, čaj, ovoce A: 1,3,7,9
Fri
4.4.
Lunch - soupŠpenátová se sýrovým kapáním A: 1,3,7,9
Lunch 1Masové koule v rajské om, těstoviny, mošt, voda A: 1,3,7,9
Mon
7.4.
Lunch - soupHrstková s tarhoní A:1.1,9,7
Lunch 1Alpský knedlík,ovoce,čaj/koktejl/voda A:1.1,3,7
Tue
8.4.
Lunch - soupZeleninová s červenou čočkou A:9
Lunch 1Maminčino kuře,bramb.kaše,vař.zelný salát,voda se šťáv./voda A:9,7
Lunch 2Kedlubnová omáčka,brambory,vař.vejce,voda se šťav./voda A:1.1,9,3
Wed
9.4.
Lunch - soup Boršč A:1.1,9
Lunch 1Husitská směs/kuř.maso,játra,žamp./rýže s pohankou,mošt/vodaA:1.1,9
Thu
10.4.
Lunch - soupFrancouzská A:9,3
Lunch 1Hrachová kaše,vepř.výpečky,chléb,čaj/voda A:1.1,9
Lunch 2Lazagne boloňské z červené čočky,čaj/voda A:1.1,3,7
Fri
11.4.
Lunch - soupKoprová A:1.1,3,7,9
Lunch 1Rybí filé na másle,brambory,čočkový salát,voda se šť./voda A:7,4
Fri
18.4.
Lunch - soup VELKÝ PÁTEK-VOLNO
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available