e-strava Menu
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Lunch - soupČesneková s kroupami A: 1,9Rating:
Lunch 1Hovězí na slanině, rýže, kyselá okurka, mrkvík A: 1,9
Mon
4.11.
Lunch - soupRybí A:4,7,9Rating:
Lunch 1Kynuté knedlíky s ovocem,koktejl/čaj A1.1,3,7
Lunch 2Těstovinový salát,koktejl/čaj A:1.1,3,7
Tue
5.11.
Lunch - soupKrupicová s vejci A:1.1,3,9Rating:
Lunch 1Špagety s boloňskou omáčkou,mošt/voda A:1.1,3,9
Lunch 2Vepřové protýkané švestkou a slaninou,brambor,salát z červ.řepy,mošt/vodaA:1.1
Wed
6.11.
Lunch - soupFrancouzská A:1.1,3,7,9Rating:
Lunch 1Hrachová kaše,vepřové výpečky,chléb,pomeranč,nápoj-tykvík A:1.1,9
Thu
7.11.
Lunch - soupNení elektřinaRating:
Lunch 1Děti zaměstnanci-Sladký rohlík,jogurt,ovoce,nápoj
Lunch 2Cizí strávníci -oběd mají k odběru v jídlonosiči od 9 hod.
Fri
8.11.
Lunch - soupKmínová se sýrovým kapáním A:1.1,3,7,9Rating:
Lunch 1Krůtí medailonky s hříbkovou omáčkou,brambor,voda se šťávou A:1.1,7,9
Mon
11.11.
Lunch - soupRajská s těstovinou A:9Rating:
Lunch 1Pečené stehno,bramborový knedlík,červené zelí,termixčaj A:1.1,9,7
Tue
12.11.
Lunch - soupKoprová A:1.1,9Rating:
Lunch 1Sekaná pečeně,brambor,šopský salát,nápj-limetka A:1.1,3,7
Wed
13.11.
Lunch - soupZeleninová s cizrnou A:9Rating:
Lunch 1Frankfurtská hov.pečeně, houskové knedlíky, ovoce, řepík, voda A: 1,3,7,9
Thu
14.11.
Lunch - soupFazolová A: 9Rating:
Lunch 1Rybí prsty, br. kaše, mrkvový sal. s ananasem, koktejl, voda A: 3,4,7
Lunch 2Čínské nudle, koktejl, voda A: 1,3,9
Fri
15.11.
Lunch - soupGulášová A: 1,9Rating:
Lunch 1Formanské halušky, ovoce, mošt A: 7
Lunch 2Pohankové rizoto se sýrem, mošt A: 7,9
Mon
18.11.
Lunch - soupSelská A:1.1,9,7Rating:
Lunch 1Rozlítaný ptáčk,dušená rýže, zeleninová obloha, čaj A: 1,3,9
Tue
19.11.
Lunch - soupRuský borščA: 1,7,9Rating:
Lunch 1Krupička sypaná grankem, ovoce, mošt A: 1,7
Lunch 2Špecle, ryba v nivové omáčce, ovoce, mošt A: 1,3,7,9/ciz strávnci -mají oběd 2/
Wed
20.11.
Lunch - soupBrokolicový krém s lupínky A: 1,3,7,9Rating:
Lunch 1Vepřový řízek smažený, br. kaše, kompot, koktejl, voda A: 1,3,7
Thu
21.11.
Lunch - soupVývar s rýžovou těstovinou A: 1,3,7,9Rating:
Lunch 1Čočka na kyselo, zelenin. přízdoba, ovocný salát, pečivo, voda se šť.1,9
Fri
22.11.
Lunch - soupMrkvová s kapáním A: 1,3,7,9
Lunch 1Přírodní žebírko, brambor, zelný salát, nápoj A: 1,10,9
Mon
25.11.
Lunch - soupZeleninová A:1.1,9
Lunch 1Segedínský guláš,houskový knedlík,ovoce,zimní čaj A:1.1,3,7
Tue
26.11.
Lunch - soupHrachová A:1.1,9
Lunch 1Rýžové krupeto s masem,zeleninou a sýrem,šlehaný tvaroh,ovocný nápoj A:7
Lunch 2Jogurtové šišky sypané mákem,šlehaný tvaroh,ovocný nápoj A:1.1,3,7
Wed
27.11.
Lunch - soupKvětáková s tarhoní A: 1.1,7
Lunch 1Rybí filé s bylinkovým přelivem,brambor,kompot,koktejl A:1.1,4,7
Thu
28.11.
Lunch - soupFrankfurtská A:1.1,9
Lunch 1Krůtí maso marinované v jogurtu,brambor,zeleninový talíř,nápoj-řepík A:7
Lunch 2Bramborová copa se zakysanou smetanou,zeleninový talíř,nápoj-řepík A:1.1,3,7
Fri
29.11.
Lunch - soupUzená s krupkami A:9
Lunch 1Zapečené těstoviny s masem a brokolicí,salát z kys.zelí s mrkví,čaj A:1.1,3,7,9
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available