e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.5.
Oběd - polévkaSTÁTNÍ SVÁTEK- VOLNO

2.5.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci A:1.1,3,9
Oběd 1Holandský řízek,brambory,okurkový salát,čaj/voda A:1.1,3,7,9
Po
5.5.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou A:1.1,3,9
Oběd 1Segedínský guláš,houskový knedlík,ovoce,čaj A:1.1,3,7,9
Út
6.5.
Oběd - polévkaRajčatová s kapáním A:1,3,7,9Hodnocení:
Oběd 1Rybí filé s hořtičným máslem,bramborová kaše,koktejl/voda A:4,7,10
St
7.5.
Oběd - polévkaPohanková se zeleninou A:1.1,9
Oběd 1Fazolový guláš Jing Janng,celozrný rohlík,čaj/voda
Oběd 2Jogurtové šišky s mákem,tvarohový dezert,čaj/voda
Čt
8.5.
Oběd - polévka STÁTNÍ SVÁTEK-VOLNO

9.5.
Oběd - polévkaUzená s kroupami A:1.1,9
Oběd 1Pečená krkovice,brambory,slezské zelí,čaj
Po
12.5.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci A: 1,3,9Hodnocení:
Oběd 1Hovězí po burgundsku, br. kaše, jogurt, čaj A: 1,7,9
Út
13.5.
Oběd - polévkaFrankfurtská A: 1,7,9Hodnocení:
Oběd 1Krupicová kaše s kakaem, ovoce, čaj A: 1,7
Oběd 2Kapustové karbenátky, brambory, ovoce, čaj A: 1,3,9
St
14.5.
Oběd - polévkaZeleninová s játrovými knedlíčky A: 1,3,7,9
Oběd 1Žebírko ve smetanové mrkvi, brambory, jahodový nápoj A: 1,7,9
Čt
15.5.
Oběd - polévkaLososová A: 1,4,7,9
Oběd 1Florentinské špagety, zelenin. talíř, koktejl, ovoce A: 1,3,7,9,
Oběd 2Fussili s bazalkovým pestem A: 1,3,9

16.5.
Oběd - polévkaČočková A: 1,9
Oběd 1Krůtí ragů, rýže s kuskusem, minerálka A: 1,7,9
Po
19.5.
Oběd - polévkaŠumavská bramboračka A:1.1,9
Oběd 1Bramborový knedlík,uzené maso,české zelí,čaj,jablko A:1.1,3,7,9
Út
20.5.
Oběd - polévkaŠpenátová s bulgurem A:1.1,9,7
Oběd 1Rybí filé na česneku,bretaňská zelenina,brambory,voda se šťávou A:4,7,9
St
21.5.
Oběd - polévkaMyjavská A:1.1,9
Oběd 1Sekaná pečeně,bramborová kaše,kompot,zeleninový talíř A:1.1,3,7,9
Oběd 2Gratinované brambory,zeleninový talíř,voda se šťávou A:1.1,3,7,9
Čt
22.5.
Oběd - polévkaKvětáková krémová A:1.1,7,9
Oběd 1Námořnické maso,těstoviny,mléko-kravík/voda A:1.1,7,9
Oběd 2Nudle s mákem,mléko-kravík/voda A:1.1,3,7,

23.5.
Oběd - polévkaHovězí rychlá A:9
Oběd 1Hrachová kaše,chléb,zelenina,čaj,jogurt A:1.1,7,9
Po
26.5.
Oběd - polévkaKulajda A:1.1,3,7,9
Oběd 1Vepřové na zelenině,duš.rýže s bulgurem,banán,čaj/voda A:1.1,9
Út
27.5.
Oběd - polévkaHrstková A:1.1,9
Oběd 1Krůtí maso v jogurtu,bramb.kaše,zelný salát,,nápoj-mangoA:1.1,7,9
Oběd 2Sázené vejce,bramb.kaše,bylinkový dip,zelný salát,,náp.mangoA:1,3,7
St
28.5.
Oběd - polévkaMrkvová s těstovinou A:1.1,3,9
Oběd 1Vepř.plátek se smetanovo-sýrovou omáčkou,těstoviny,zelenin.talíř,voda A:1.1,7,9
Čt
29.5.
Oběd - polévkaCelerová s bramborem A:1.1,9
Oběd 1Kuře pečené na Kyselém zelí,brambory,ovoce,nápoj-jahoda /voda A:1.1,9
Oběd 2Játra na cibulce,kuskus,ovoce,nápoj-jahoda/voda A:1.1,9

30.5.
Oběd - polévkaGulášová A:1.1,9
Oběd 1Honzovy buchty,čoko tvaroh,koktejl/voda A:1.1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.