e-strava Menu
ZŠ a MŠ Nýdek 293
Nýdek
[0056]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
SnackŽitný rohlík, pomazánka lučinová s pórkem, ovoce, caro, 1b, 7
Lunch - soupPolévka valašská kyselice, 1a, 7
Lunch 1Plněné kynuté buchty, ochucené mléko, 1a, 3, 7
Afternoon snackChléb sluníčko, máslo, plátek sýru, paprika, cappuccino, 1a, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Fri
3.5.
SnackSójový rohlík, pomazánka celerová s mrkví, ovoce, bílá káva, 6, 7
Lunch - soupPolévka drůbková s těstovinou, 1a, 3, 9
Lunch 1Ražniči na plechu, americké brambory, česnekový dip, mošt, 1a, 7
Afternoon snackToustový chléb, pomazánka hermelínová, ředkvička, granko, 1a, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Mon
6.5.
SnackChléb, pomazánka ze šprotů, paprika, ovoce, melta, 1a, 4, 7
Lunch - soupPolévka cibulová s fritátovými nudlemi, 1a, 3
Lunch 1Rizoto s kuřecím masem, čalamáda, mošt, ovoce, 1a, 7
Afternoon snackMaková bublanina se švestkami, ochucené mléko, 1a, 3, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Tue
7.5.
SnackKaiserka, pomazánka květáková s vejci, rajče, ovoce, caro, 1b, 3, 7
Lunch - soupPolévka zeleninová s bylinkovými knedlíčky, 1a, 3, 9
Lunch 1Sekaná pečeně, brambory, salát z červené řepy s balkánským sýrem, čaj, 1a,3,7
Afternoon snackGraham, pomazánka tvarohová s kapií, kakao, 1b, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Thu
9.5.
SnackŠlehaný tvaroh s piškoty, ovoce, mléčná káva, 1a, 3, 7
Lunch - soupPolévka kapustová s bramborem, 1a
Lunch 1Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík, džus, 1a, 3, 7
Afternoon snackToustový chléb, pomazánka mrkvová, malcao, 1a, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Fri
10.5.
SnackŽitný rohlík, pomazánka liptovská, salátová okurka, ovoce, granko, 1b, 7
Lunch - soupPolévka čočková s kari, 1a
Lunch 1Smažené rybí filé v sezamu, bramborová kaše, kompot, čaj s citronem, 1a,3,4,7
Afternoon snackVeka, pomazánka lučinová s pažitkou, ředkvička, vanilkové mléko, 1a, 7
DrinkDle aktuální denní nabídky
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available