Pečený karbenátek, brambory s cibulkou, kompot, čaj 1,3,7
Afternoon snack
Ovocný jogurt, rohlík, čaj
Mon 14.7.
Snack
Sladký rohlík, mléko, ovoce 1,7
Lunch - soup
Bramborová polévka 1,9
Lunch 1
Čočka na kyselo,. vařené vejce, chléb, čaj 1,3,7
Afternoon snack
Lučinová pomazánka se šunkou, sójový rohlík, čaj 1,7
Tue 15.7.
Snack
Zeleninová pomazánka, chléb, mléko, ovoce 1,7
Lunch - soup
Drožďová polévka 1,3,7
Lunch 1
Přírodní kotleta, vařený brambor, červená řepa, čaj 1,7
Afternoon snack
Chléb s máslem a ředkvičkou, čaj 1,7
Wed 16.7.
Snack
Sardinková pomazánka, chléb, kakao, jablko 1,4,7
Lunch - soup
Kulajda 1,3,7
Lunch 1
Krůtí nudličky na zelenině, dušená rýže, čaj 1
Afternoon snack
Ovocné mléko, kuličky 1,7
Thu 17.7.
Snack
Veka s máslem, plátkový sýr, mléko, ovoce 1,7
Lunch - soup
Rychlá s vejci 1,3,9
Lunch 1
Vepřové maso v kapustě, vařený brambor, čaj 1
Afternoon snack
Brokolicová pomazánka, rohlík, čaj 1,7
Fri 18.7.
Snack
Medové máslo, rohlík, mléko, ovoce 1,7
Lunch - soup
Zelná polévka se sójovými boby 1,7
Lunch 1
Zapékané těstoviny se salámem, okurek, čaj 1,3,7
Afternoon snack
Pomazánka z červené řepy, chléb, čaj 1,7
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers