e-strava Menu
Střední škola
Odry
[0418]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Lunch - soupz míchaných luštěnin 1.1,7,9
Lunch 1vepř.maďarský perkelt,jemný knedlík ,ovoce, nápoj pomeranč.,voda s citr.1.1,7
Wed
2.4.
Lunch - souppohanková s pórkem 1,7,9
Lunch 1rybí karbenátek s celerem,br.kaše,kompot, zázvor.nápoj,voda s pomer.1.1,3,4,7,9,
Thu
3.4.
Lunch - soupkmínová s opraženou houskou 1,1.1,3,7,9
Lunch 1kuř.prsa a la bažant,těstoviny s osmaž.cibulkou,bílá káva,voda s citr.1,3,7
Fri
4.4.
Lunch - soupdrůbeží s rýží 9
Lunch 1bramb.knedlíky plněné uzeným,kys.zelí,jahodový nápoj,voda s pomer.1.1,3,12
Mon
7.4.
Lunch - soupbramborová s houbamí 1.1,9
Lunch 1čočka nakyselo,vař.vejce.chléb,okurek,mošt,voda s citr. 1.1,1,3,10
Tue
8.4.
Lunch - soupzeleninová s těstovinou 1,3,7,9
Lunch 1vepř.pří.řízek,opék.brambory,jogurt.dip,sirup,voda s pomer.1.1,1,3,7,10
Wed
9.4.
Lunch - soupvločková 1.4, 7,9,
Lunch 1kuř.maso s bulgurem a zeleninou,sal.z čer.řepy,bylinkový čaj,voda s citr.1,3,7,9
Thu
10.4.
Lunch - soupšpenátová 1.1,3,7,9
Lunch 1mas.kuličky v rajské,knedlík,náp.mrkvový s jablky,voda s pomer.1.1,1,3,7,9
Fri
11.4.
Lunch - soupzelná 1.1,7,12
Lunch 1kuř.stehno peč.,bramb.kaše,ovoce,čaj,voda s citr.1.1,7,9
Mon
14.4.
Lunch - souphrachová 1.1,7,9
Lunch 1nudle s mákem/strouhankou/,ovoce,nápoj vanilkový,voda s pomer.1,3,7
Tue
15.4.
Lunch - souphov.s dom.nudlemi 1.1,3,9
Lunch 1smaž.kuř.řízek,sloven.brambor.salát, sirup,voda s citronem 1.1,1,3,7,9,10
Wed
16.4.
Lunch - souprybí 1.1,4,7,9
Lunch 1vepř.husitská směs,rýže,zázvor.nápoj,voda s pomer.1,1.1,
Thu
17.4.
Lunch - soupPRÁZDNINY
Fri
18.4.
Lunch - soupVELKÝ PÁTEK
Mon
21.4.
Lunch - soupVELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Tue
22.4.
Lunch - soupzeleninová se strouháním 1.1,3,7,9
Lunch 1tilápie po mlynářsku,bramb.kaše,mrkv.přízdoba,jablečný náp, voda s citr. 1.1,4
Wed
23.4.
Lunch - souprajčatová s kapáním 1.1,3,7
Lunch 1vepř.pl.po znojemsku, rýže,nápoj karamel.,voda s pomer.1.1,7,10
Thu
24.4.
Lunch - soupbramborová nakyselo 1.1,7,9
Lunch 1krůtí kostky na tymiánu,těstoviny,čaj,voda s citr. 1.1,1,3,
Fri
25.4.
Lunch - soupz vaječné jíšky 1.1,3,7,9
Lunch 1vepř.v kapustě,brambory,ovoce,mošt,voda s pomer. 1.1
Mon
28.4.
Lunch - soupz pečeného celeru 9
Lunch 1těstovinové rizoto s kuř.masem,okurek,koktejl banánový,voda s citr. 1,3,7,9,10
Tue
29.4.
Lunch - soupkrupicová s vejci 1.1,3,7,9
Lunch 1sikulský vepř.plátek,knedlík,ovoce,čaj,voda s pomer. 1.1,1,3,7,12
Wed
30.4.
Lunch - soupdačická s fazolemi 1.1,7,9
Lunch 1vepř.na česneku s zázvoru,brambory,jahod.nápoj,voda s citr. 1.1,
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available