e-strava Menu
Střední škola
Odry
[0418]
Ulrich software
Day Choice
Wed
1.5.
Lunch - soupSVÁTEK
Thu
2.5.
Lunch - soupzeleninová se strouháním 1.1,1,3,9
Lunch 1čočka nakyselo,vejce vař,chléb,okurek,mošt,voda s citr.1.1,1,3,10
Fri
3.5.
Lunch - souprybí s pórkem 1,1.1,3,4,7
Lunch 1kuř.pikantní se šunkou,kuskus,banán.koktetjl,voda s pomer.1,1.1,7,9
Mon
6.5.
Lunch - soupbrokolicová 1.1,7,9
Lunch 1halušky se zelím, ovoce,zázvor.nápoj,voda s pomer. 1.1,3,12
Tue
7.5.
Lunch - soupprácheňská 1,1.1,3,7,9
Lunch 1krůtí kostky na tymiánu,rýže,sal.okurkový,pomer.nápoj,voda s citr.1.1,7
Wed
8.5.
Lunch - soupSVÁTEK
Thu
9.5.
Lunch - soupkrkonošská cibulačka 1,9
Lunch 1obrácený vepř.řízek,bramb.kaše,kompot,čaj,voda s citr.1,1.1,3,7
Fri
10.5.
Lunch - soupčesneková s krutony 1,3,9
Lunch 1uzené,křenová om.,knedlík,bílá káva,voda s pomer.1,1.1,3,7
Mon
13.5.
Lunch - soupitalská 1.1,3,7
Lunch 1vepř.husitská směs,opék.brambory,jogurt.dip,sirup,voda s citr.1,1.1,3,7,10
Tue
14.5.
Lunch - soupkuřecí s těstovinou 1.1,3,9
Lunch 1hov.pl.frankfurtský,karlov.knedlík,mrk.nápoj s jablky,voda s pomer.1,1.1,3,7,10
Wed
15.5.
Lunch - soupz pečeného celeru 9,1,1
Lunch 1rybí sekaná se žamp,bramb.kaše,sal.zelný s č.řepou včaj,voda s citr.1,3,4,7
Thu
16.5.
Lunch - soupuzená s bramborem 9
Lunch 1kuř. po myslivecku,rýže,ovoce,malinový koktejl,voda s pomer.1.1,7,12
Fri
17.5.
Lunch - souphrachová s osmaž.houskou 1,1.1,3,7,9
Lunch 1těstovinové rizoto s vepř.masem,sal.rajč. s bazal,jabl.nápoj,voda s citr.1,3,7,9
Mon
20.5.
Lunch - soupkapustová s paprikou a bramborem 1.1
Lunch 1bramb.šišky se strouhankou,granko,voda s pomer. 1,1.1,3,7
Tue
21.5.
Lunch - soupcibulová se sýrem 1,1.1,3,7,9
Lunch 1kuř.stehno"Montevideo" rýže,ovoce,sirup,voda s citr.
Wed
22.5.
Lunch - soupbramborová nakyselo 1.1,7,9
Lunch 1zapeč.těstoviny s uz.masem,okurek,mošt,voda s pomer.1,3,7,10
Thu
23.5.
Lunch - souprybí s rajčatovým protlakem 1,1.1,3,4,7,9
Lunch 1staroč.krkovice,šťouch.brambory,zelenin.přízdoba,čaj bylin,voda s citr.1.1,9
Fri
24.5.
Lunch - souphov. s celestýnskými nudlemi 1.1,3,7,9
Lunch 1vepř.s bulgurem a zleninou,náp.mrkvový s jablky,voda s pomer.1,3,7,9
Mon
27.5.
Lunch - souprajčatová s rýží 1.1,7,9
Lunch 1smaž.sýr,brambory,tatarka,pomer.nápoj,voda s citr. 1.1,1,3,7,10
Tue
28.5.
Lunch - soupdršťková z hlívy ústřičné 1.1,9
Lunch 1kuř. po horácku,těstoviny,čaj,voda s pomer. 1.1,1,3
Wed
29.5.
Lunch - soupdrůbeží francouzská 1,3,9
Lunch 1segedín.guláš,knedlík,bílá káva,voda s citr. 1.1,1,3,7,12
Thu
30.5.
Lunch - soupfazolová 1.1,9
Lunch 1kuř.steakse zámeckou zeleninou.brambor,sirup,voda s pomer.7,9
Fri
31.5.
Lunch - soupkvětáková jemná 1.1,7,9
Lunch 1vep.pl-na bylinkách,rýže,banán.koktejl,voda s citr. 1.1,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available