e-strava Jídelníček
Střední škola
Odry
[0418]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.5.
Oběd 1SVÁTEK
Út
2.5.
Oběd - polévkazeleninová jemná 1.1,7,9
Oběd 1špagety s vepř.masem, jahodový nápoj,voda s pomer, banán 1,3,7
St
3.5.
Oběd - polévkadrožďová s nudlemi 1,1.1,3,7,9
Oběd 1hov.po námořnicku,rýže s hráškem,čaj,voda s citr.1.1,3,10,12
Čt
4.5.
Oběd - polévkakapustová s paprikou a bramborem 1.1
Oběd 1nudle s mákem/strouhankou/,granko,voda s pomer. 1,3,7

5.5.
Oběd - polévkarybí s rajč.protlakem 1.1,4,7,9
Oběd 1holandský řízek,br.kaše,kompot,mošt,voda s citr. 1,1.1,3,7
Po
8.5.
Oběd 1SVÁTEK
Út
9.5.
Oběd - polévkašpenátová 1.1,3,7,9
Oběd 1halušky se zelím, jablko,zázvor.nápoj,voda s pomer.1.1,3,12
St
10.5.
Oběd - polévkačesneková s bramborem 3,9
Oběd 1vepř.ražničí,šťouch.brambory, sirup,voda s pomer. 1,1.1
Čt
11.5.
Oběd - polévkaz míchaných luštěnin 1.1,7,9
Oběd 1pikantní kuř.se šunkou,kuskus,čaj,voda s citr. 1.1,1,7,9

12.5.
Oběd - polévkakuřecí se strouháním 1.1,3,9
Oběd 1vepř.kýta polomská,knedlík,koktejl s les.ovovcem,voda s citr.1.1,1,3,7
Po
15.5.
Oběd - polévkahov.s krupic.noky 1.1,3,7,9
Oběd 1vepř.játra po tyrolsku,těstoviny,pomeranč,jabl.nápoj,voda s citr.1,1.1,3,7,9,10
Út
16.5.
Oběd - polévkahráškový krém 1.1,7,9
Oběd 1tilapie na slan. s cibulí,brambory,kys.zelí přízd., čaj,voda s pomer.4,10,1.1,12
St
17.5.
Oběd - polévkazeleninová s kapáním 1,1.1,3,7,9
Oběd 1uzené,fazole nakyselo,chléb,okurek,nápoj pomer,voda s citr.1,1.1,10
Čt
18.5.
Oběd - polévkarovňanská 3,7,9,12
Oběd 1jemné kuř.rizoto se zeleninou,mrkv.přízdoba,bílá káva,voda s pom.7,9

19.5.
Oběd - polévkacelerová 1.1,7,9
Oběd 1hov.frankfurtská,karlov.knedlík,bylin.čaj,voda s citr.1,1.1,3,7
Po
22.5.
Oběd - polévkaitalská 1,1.1,3,7,9
Oběd 1okurková om, 2 vejce vař,brambory,banán,zázvor.nápoj,voda s pom.1.1,3,7,9,10
Út
23.5.
Oběd - polévkadrůbeží se svítkem 1.1,3, 9
Oběd 1v.plátek s křup.cibulkou,rýže,zelenin.přízdoba,čaj bylin.,voda s citr. 1.1,7
St
24.5.
Oběd - polévkabrokolicová 1.1,7,9
Oběd 1" maminčino " kuře,těstoviny,melta,voda s pomer. 1,3,7
Čt
25.5.
Oběd - polévkahov.s celestýnskými nudlemi 1.1,3,7,9
Oběd 1segedínský guláš,knedlík,mrkv.nápoj,s jablky ,voda s citr.1,1.1,3,7,12

26.5.
Oběd - polévkarybí krémová 1.1,4,7,9
Oběd 1luhačov.špaček,opék.brambory,jogurt.dip,čaj,voda s pomer. 1.3.7.10
Po
29.5.
Oběd - polévkakrkonošská cibulačka 3,9
Oběd 1obrácený řízek,bramb.kaše,kompot,jabl.nápoj,voda s citr. 1,1.1,3,7
Út
30.5.
Oběd - polévkahrachová 1.1,9,7
Oběd 1těstoviny s kuř.masem a nivou, karamel.nápoj,voda s pomer. 1,3,7
St
31.5.
Oběd - polévkakulajda 1.1,1,3,7,12
Oběd 1peč.krkovice,bramb.knedlík,sal.z kys.zelí s jablky,čaj,voda s citr.1.1,3,12
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.