e-strava Menu
ZŠ Bystřice
Bystřice nad Olší
[0402]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Lunch - soupBramborová s paprikami
Lunch 1Květákový mozeček (3), brambory, kompot
Wed
2.7.
Lunch - soupKrkonošské kyselo (1,7)
Lunch 1Vepřový perkelt, houskový knedlík (1,3,7)
Thu
3.7.
Lunch - soupPórková (7)
Lunch 1Kuřecí nudličky na placičkách (1,3,7)
Fri
4.7.
Lunch - soupVývar s kapáním (1,3,7,9)
Lunch 1Vepřové kostky na slanině (1), rýže, kyselá okurka
Mon
7.7.
Lunch - soupKedlubnová (1,7)
Lunch 1Smažené žampióny (1,3,7), br. kaše (7), salát
Tue
8.7.
Lunch - soupZelňačka (1,7)
Lunch 1Kuřecí stehno po cikánsku, kynutý knedlík (1,3,7)
Wed
9.7.
Lunch - soupHrstková (1)
Lunch 1Domácí bigos, chléb (1,7)
Thu
10.7.
Lunch - soupPohanková se zeleninou (7,9)
Lunch 1Sekaná, české zelí, brambory
Fri
11.7.
Lunch - soupCibulačka (7)
Lunch 1Srbské rizoto (1,7,9), salát
Mon
14.7.
Lunch - soupGulášová (1)
Lunch 1Kuřecí křídla pečená v BBQ omáčce, rýže, salát
Tue
15.7.
Lunch - soupMrkvový krém (1,7)
Lunch 1Balkánské zapékané brambory, salát (bezmasé)
Wed
16.7.
Lunch - soupČesneková s krupkami (1,7)
Lunch 1Ostravský guláš (1), kynutý knedlík(1,3,7)
Thu
17.7.
Lunch - soupČočková s párkem
Lunch 1Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Mon
21.7.
Lunch - soupŽampiónová (7)
Lunch 1Klobásový ježek, bramborová kaše (7), zelný salát
Tue
22.7.
Lunch - soupZeleninová s vejci (1,3,7,9)
Lunch 1Moravský vrabec se špenátem (1), bramborový knedlík
Wed
23.7.
Lunch - soupItalská
Lunch 1Šunkofleky, kyselá okurka
Thu
24.7.
Lunch - soupSelská
Lunch 1Vepřové na smetaně (1,7,9), kynutý knedlík (1,3,7)
Fri
25.7.
Lunch - soupKvětáková (7)
Lunch 1Fazolový guláš s vepřovým masem (1), chléb
Mon
28.7.
Lunch - soupZ fazolových lusků (7)
Lunch 1Smažené rybí filé (1,3,4,7), br. kaše (7)
Tue
29.7.
Lunch - soupZ červené řepy
Lunch 1Plněné cukety, vařený brambor, dip
Wed
30.7.
Lunch - soupHrachová (7)
Lunch 1Vepřová kýta na houbách (1,7), těstoviny
Thu
31.7.
Lunch - soupRajská s nudlemi
Lunch 1Šumperské vejce (mleté maso, vjece), br. kaše (7)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available