e-strava Menu
ZŠ Bystřice
Bystřice nad Olší
[0402]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Lunch - soupBarevná letní s kapáním (1,3,7,9)Rating:
Lunch 1Těstoviny penne s mákem(1,7), jogurtové mléko, čaj
Lunch 2Caesar salát s bagetou (1,3,7,10), čaj
Fri
3.5.
Lunch - soupPolévka plesnivka (1,7)
Lunch 1Rybí filé tilápie na kmíně(4,7), bramborová kaše, kompot, čaj
Lunch 2Segedínský guláš (1,7), houskový knedlík (1,3,7), čaj
Mon
6.5.
Lunch - soupZeleninová polévka (1,7,9)
Lunch 1Vepřová pečeně s rozmarýnem (1), brambory, kompot, čaj
Tue
7.5.
Lunch - soupKrupková (1,7,9)
Lunch 1Kovbojská pánev(fazole, vepř.maso), grahám, čaj (1,7)
Lunch 2Plněné papriky(1,3,7), rajská omáčka(1,7), rýže, čaj
Thu
9.5.
Lunch - soupPolévka z krabích tyčinek (1,4,7)
Lunch 1Vepř. vrabec, dušená mrkev(1),brambory, čaj
Lunch 2Kuře s mandlemi a kari omáčkou (1), jasmínová rýže(1), čaj
Fri
10.5.
Lunch - soupUzená s pohankou (1,7)
Lunch 1Rybí karbanátek(1,3,4,7), br.kaše(7), tzatziki(7), čaj
Lunch 2Závitek na paprice(1,7,10), celozrnné těstoviny,čaj
Mon
13.5.
Lunch - soupPolévka sekýrková (1,7)
Lunch 1Hamburská kýta(1,3,7,9), houskový knedlík(1,3,7), čaj
Tue
14.5.
Lunch - soupHoubová (1,7)
Lunch 1Rybí filé na česneku(4,7), br.kaše(7), salát, čaj
Lunch 2Vepřové po milánsku(1,7), bulgur, salát, čaj
Wed
15.5.
Lunch - soupŠpenátová (1,3,7)
Lunch 1Buchtičky s vanilkovým přelivem (1,3,7), mléko, čaj
Lunch 2Králik na zelenině(1,9), brambory, čaj
Thu
16.5.
Lunch - soupPórkovokvětáková s kurkumou (1,7)
Lunch 1Kapucínský guláš vepřový(1,7), rýže, čaj
Lunch 2Halůšky se smetanou a slaninou (1,7), čaj
Fri
17.5.
Lunch - soupHrachová (1,7)
Lunch 1Kapustové karbanátky (1,3,7), šťouchané brambory, salát, čaj
Lunch 2Vepřová panenky s tymiánovou omáčkou(1), americké brambory
Mon
20.5.
Lunch - soupCuketovošpenátový krém (1,7)
Lunch 1Vepřový stroganov (1,7,10), rýže, čaj
Tue
21.5.
Lunch - soupZ červené čočky (1,7)
Lunch 1Vepřová krkovička s česnek. máslem (1,7), brambory, čaj
Lunch 2Těstoviny se špenátem a sýrem cottage(1,7) (bezmasé), čaj
Wed
22.5.
Lunch - soupKrémová česnečka (1,7)
Lunch 1Bílé fazole s uzeným masem, klobásou a rajčaty(1,7), chléb, čaj
Lunch 2Vepřové s brusinkovou omáčkou(1,7,9,10), knedlík (1,3,7), čaj
Thu
23.5.
Lunch - soupKozí brada (1,7)
Lunch 1Italský guláš (1,7), těstoviny, čaj
Lunch 2Křehký koláč s jablky (1,3,7), bílá káva, čaj
Fri
24.5.
Lunch - soupKrkonošská cibulačka (1,7)
Lunch 1Rizoto s gyrosem (1,7,9), kyselá okurka, čaj
Lunch 2Mleté řízky s nivou (1,3,7), br. kaše(7), kompot, čaj
Mon
27.5.
Lunch - soupPohanková se zeleninou (1,7,9)
Lunch 1Kuřecí plátek přírodní (1), brambory, kompot, čaj
Tue
28.5.
Lunch - soupValašská kyselica (1,7)
Lunch 1Grenadýrský pochod(brambory,těstoviny, slanina), salát, čaj
Lunch 2Kuřecí špíz, br. kaše (7), salát, čaj
Wed
29.5.
Lunch - soupFazolová (1,7)
Lunch 1Krupicová kaše s grankem (1,7), ochucené mléko(7), čaj
Lunch 2Školní pizza (1,3,7), čaj
Thu
30.5.
Lunch - soupKmínová s vejci (1,3,7)
Lunch 1Rybí filé na fazolových luskách (1,4,7), br. kaše(7), salát, čaj
Lunch 2Beskydské šišky(kuř. a vepř. maso, smetana)(1,7), špecle, čaj
Fri
31.5.
Lunch - soupItalská starhoňou (1,7)
Lunch 1Hrachová kaše(1), párek, chléb, čaj
Lunch 2Bramborák na plechu se smetanou (1,3,7), čaj
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available