e-strava Menu
ZŠ Bystřice
Bystřice nad Olší
[0402]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Lunch - soupHovězí s rýží (1,7,9)
Lunch 1Treska se šunkou a žampióny (1,4), bramborová kaše (7), zelenina, čaj
Lunch 2Mufloní guláš (1), knedlík karlovarský s petrželkou(1,3,7), čaj
Wed
2.4.
Lunch - soupZ kysaného zelí (1)
Lunch 1Krůtí na slanině (1), rýže,kyselá okurka, čaj
Lunch 2Bavorské vdolečky (1,3,7), bílá káva, čaj
Thu
3.4.
Lunch - soupKoprová (1,3,7)
Lunch 1Fazolový salát s balkánským sýrem(bezmasé) (1,7), bageta, čaj
Lunch 2Vepř. závitky s cibulovou náplní(1,7), šťouch.brambory,kyselá okurka, čaj
Fri
4.4.
Lunch - soupBarevná s pohankou (7,9)
Lunch 1Vepřové na paprice(1,7), houskový knedlík(1,3,7), čaj
Lunch 2Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí(1,3,7), kompot, čaj
Mon
7.4.
Lunch - soupPórková s bulgurem (1,7)
Lunch 1Vepřový plátek na bazalce (1), opékané brambory, zelenina, čaj
Tue
8.4.
Lunch - soupSelská (1,7,9)
Lunch 1Hrachová kaše s párkem (1), chléb, kyselá okurka, čaj
Lunch 2Sicilské kuře (1), brambory, salát, čaj
Wed
9.4.
Lunch - soupZeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3,7,9)
Lunch 1Čokoládový kus kus (7), jogurtové mléko(7), čaj
Lunch 2Rybí karbanátek se sýrem (1,3,4,7), bramborová kaše(7), kompot, čaj
Thu
10.4.
Lunch - soupDrůbeží s těstovinou (1,3,7,9)
Lunch 1Babiččina sekaná (1,3,7), brambory, salát, čaj
Lunch 2Projektový den
Fri
11.4.
Lunch - soupFazolová (1)
Lunch 1Srbské rizoto sypané sýrem (1,7), kyselá okurka, čaj
Lunch 2Krkonošský bramborák s masovo-rajčatovou směsí (1,3,7,6), čaj
Mon
14.4.
Lunch - soupItalská s nudlemi (1,7)
Lunch 1Vepřová svíčková na smetaně (1,7,9), kynutý knedlík (1,3,7), čaj
Tue
15.4.
Lunch - soupBramborová s nivou (1,7)
Lunch 1Tilápie na řezané paprice (4), brambory, zel. přízdoba, čaj
Lunch 2Rýnská vepř. pečeně (1,9), bulgur, čaj
Wed
16.4.
Lunch - soupHrachová (1,7)
Lunch 1Taco salát (masové kuličky,mix salát)(1,3,7),bageta,čaj
Lunch 2Smažený květák (1,3,7), brambory, kompot, čaj
Thu
17.4.
Lunch - soupŠpenátová (1,3,7)
Lunch 1Vepřový řízek smažený (1,3,7),bramborový salát (1,7,9)
Tue
22.4.
Lunch - soupČočková (1,7)
Lunch 1Vepřové nudličky na pepři a smetaně (1,7), rýže, čaj
Lunch 2Těstoviny s omáčkou ze sýra, ořechů a česneku (bezmasé)(1,7,8),čaj
Wed
23.4.
Lunch - soupFrankfurtská (1,7)
Lunch 1Chilli con carne (1), divoká rýže (1), čaj
Lunch 2Mleté řízky (1,3,7), brambory, jogurtový dip (7), čaj
Thu
24.4.
Lunch - soup Česneková s bramborem (7)
Lunch 1Rybí prsty (1,3,7), brambor. kaše (7), kompot, čaj
Lunch 2Pražská pečeně (1,3,), bramborový knedlík (1), čaj
Fri
25.4.
Lunch - soupZeleninová jarní (1,7,9)
Lunch 1Kapucínské maso (1,7), bramborové halušky (1), čaj
Lunch 2Lasagne s vanilkovým krémem a ovocem (1,3,7), mléko, čaj
Mon
28.4.
Lunch - soupKvětáková (1,7)
Lunch 1Kuřecí perkelt (1,7), rýže, čaj
Tue
29.4.
Lunch - soupZeleninová s vločkami (1,7,9)
Lunch 1Těstoviny po lotrinsku (1,7), čaj
Lunch 2Vepřová kýta na česneku (1,7), brambory, slát, čaj
Wed
30.4.
Lunch - soupRajská s kapáním (1,3,7)
Lunch 1Čočka na kyselo (1), vařené vejce, chléb, okurky, čaj
Lunch 2Plněné bramborové knedlíky (1,3,7), kyselé zelí, čaj
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available