e-strava Menu
ZŠ Stonava
Stonava
[0394]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Snackchléb, játrová pomazánka, čaj, caro, mrkev 1,7
Lunch - soupzeleninová s nudličkami z červené řepy 1,9
Lunch 1kuřecí steak v bylinkové marinádě, bramborová kaše, zelný salát s koprem , čaj
Afternoon snacksojový rohlík, pomazánka z červené čočky s jarní cibulkou, čaj 1,6,7
Drinkčaj, caro
Wed
2.4.
Snackhouska, tuňáková pomazánka, čaj, okurka 1,4,7
Lunch - souphovězí vývar se zeleninou, masem a fritátovými nudlemi 1,3,9
Lunch 1bretaňské fazole, chléb, ovocný nápoj 1,9
Afternoon snackcísařský chléb, žervé, cherry rajče, mléko 1,7
Drinkčaj, ovocný nápoj, mléko
Thu
3.4.
Snacklněnka, pomazánka z nivy s paprikou a jarní cibulkou, čaj, ochucené mléko, jablk
Lunch - soupkmínová s vejci 1,3,9
Lunch 1krůtí prsa ve smetanové kari omáčce, těstovinová rýže, čaj 1,3,7
Afternoon snackkoblih, mléko 1,7
Drinkčaj, ochucené mléko, mléko
Fri
4.4.
Snackovesná kaše s máslem a kakaem, čaj, banán 1,7
Lunch - souphrachová s opečeným chlebem 1,9
Lunch 1srbské bulgureto, salát z čínského zelí s kukuřicí a kapií, čaj 9
Afternoon snacklněné zlato, hermelínová pomazánka se šunkou, mléko 1,7
Drinkčaj, mléko
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available