e-strava Menu
ZŠ a MŠ Dolní Domaslavice
Dolní Domaslavice
[0392]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Snackšlehaný tvaroh s ovocným topinkem7, piškoty1.1, čaj se sirupem, ovoce
Lunch - souphovězí vývar s játrovými knedlíčky 1.1,3,7,9Rating:
Lunch 1rošácká vepřová kotleta, šouchané brambory7, zeleninový salát
Lunch 2bavorské vdolky1.1,3,7, granko7
Afternoon snackchléb1.1, pomazánka z červené čočky7, čaj s mlékem7
Drinkčaj se sirupem, voda, džus
Fri
3.5.
Snackpodmáslový chléb1.1, 7, pomazánka zeleninová3,7, mléčný nápoj7, ovoce
Lunch - soupčesneková s bylinkovými krutóny1.1
Lunch 1hamburská omáčka s kuřecím masem1.1,3,7, houskový knedlík1.1,3,7, ovoce
Lunch 2knedlík s vejci1.1,3,7, zeleninový salát, ovoce
Afternoon snackdomácí makovka1.1,3,7, kakao granko7
Drinkčaj bylinný, voda, džus
Mon
6.5.
Lunch - soupbrokolicový krém1.1,7
Lunch 1zahradnická sekaná1.1,3,7, bramborová kaše7,salát červená řepa, ovoce
Lunch 2halušky s ang.slaninou a kysaným zelím,1.1,ovoce
Drinkčaj se sirupem, voda, džus
Tue
7.5.
Lunch - soupkrupicová s vejci1.1,3,9
Lunch 1hrachová kaše s uzeným masem1.1, chléb,1.1,okurek kyselý, jogurt7
Lunch 2pilaf se zeleninou 1.1, okurek kyselý, jogurt7
Drinkvoda, džus, ovocný nápoj
Thu
9.5.
Lunch - souprýžová 1.1
Lunch 1nudle s mákem a tvarohem 1.1,7, ovoce, mléčný nápoj7
Lunch 2pečená krkovička po selsku 1.1, brambory, salát coleslaw 7,9
Drinkčaj se sirupem, voda, džus
Fri
10.5.
Lunch - soupz červené čočky
Lunch 1rybí filé s bylinnou krustou 7,4, brambory, kompot míchaný
Lunch 2těstovinový salát s tuňákem ,vejci a zeleninou4,3,1.1, zeleninová přízdoba
Drinkčaj ovocný, voda, mošt
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available