e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Hostašovice
Hostašovice
[0386]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Oběd - polévkagulášová s hlívou ústřičnou 1,7
Oběd 1vepřové výpečky se špenátem, bramb. knedlík 1,3,7
Po
5.5.
Oběd - polévkazelňačka 1,7
Oběd 1pohanka zapečená s brambory a sýrem, kompot 1,3,7
Út
6.5.
Oběd - polévkazeleninová s drobením 1,7
Oběd 1krupicová kaše s vločkami a kakaem 1,7
St
7.5.
Oběd - polévkakroupuvá se zeleninou 1,7
Oběd 1karlovarský vepřový závitek, brambory, zelenina 1,3,7

9.5.
Oběd - polévkazeleninová s rýží 1,7
Oběd 1kovbojské fazole, chléb, zeleninový salátek 1,7
Po
12.5.
Oběd - polévkaslepičí s písmenky 1,7
Oběd 1vepřová pečeně zapečená se sýrem, ledový salát 1,7
Út
13.5.
Oběd - polévkapohanková se zeleninou 1,7
Oběd 1smetanová čočka, chléb, školní salát 1,7
St
14.5.
Oběd - polévkazeleninová s tarhoňou 1,7,9
Oběd 1krůtí na paprice, celzr. houskový knedlík 1,3,7
Čt
15.5.
Oběd - polévkaz červené čočky 1,7
Oběd 1srbské vepřové rizoto, kyselý okurek 1,7

16.5.
Oběd - polévkakvětáková 1,7
Oběd 1filé na ambře, brambory, kompot 1,4,7
Po
19.5.
Oběd - polévkarychlá jarní 1,3,7
Oběd 1kuřecí po zahradnicku, brambory, kompot 1,7
Út
20.5.
Oběd - polévkabrokolicová 1,3,7
Oběd 1cereální pizza 1,7
St
21.5.
Oběd - polévkačesneková bílá s chlebem a sýrem 1,3,7
Oběd 1čevabčiči, šťouchané brambory, hořčice, okurk. salát 1,7
Čt
22.5.
Oběd - polévkakmínová s kapáním
Oběd 1hovězí na žampionech, rýže, zelenina 1,7

23.5.
Oběd - polévkazeleninová s vločkami 1,7
Oběd 1Bavorské vdolky 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.