veka, pomazánkové máslo s rajčaty, čaj se sirupem 1,7
Fri 15.11.
Snack
tmavý chléb, pomazánka celerová se sýrem, ovoce, zelenina, mléko 1,3,7,9
Lunch - soup
rybí s hráškem 1,4,7
Lunch 1
vepřové na kmíně, bramborová kaše, dvoubarevný salát, džus 1,7
Afternoon snack
loupáček, Milky Shake 1,7
Mon 18.11.
Snack
chléb, pomazánka z tresčích jater, ovoce, zelenina, bílá káva 1,4,7
Lunch - soup
z vaječné jíšky 1,3,9
Lunch 1
kuře na zelí, brambor, ovocný čaj 1
Afternoon snack
rohlík, pomazánka z taveného sýra, čaj s citrónem 1,7
Tue 19.11.
Snack
raženka, pomazánka tvarohová s medem, ovoce, mléko 1,7
Lunch - soup
pórková 1,7
Lunch 1
přírodní vepřový řízek, dušená rýže, míchaný zeleninový salát, čaj 1
Afternoon snack
chléb, bylinková pomazánka, šípkový čaj 1,3,7
Wed 20.11.
Snack
kovářský chléb, pomazánka kapiová, ovoce, zelenina, čaj s mlékem 1,3,7
Lunch - soup
z červené čočky se zeleninou 1,9
Lunch 1
rybí filé zapečené se sýrem, brambor.kaše, jablkové pyré, voda s citr. 1,3,4,7
Afternoon snack
ovocný jogurt, piškoty, čaj se sirupem 1,7
Thu 21.11.
Snack
sójová večka, pomazánka rajčatová s vejci, ovoce, káva mléčná 1,3,6,7
Lunch - soup
česneková s krutónky 1,3
Lunch 1
srdce na smetaně, houskový knedlík, džus 1,3,7,9
Afternoon snack
slunečnicový chléb, máslo, uzený sýr, čaj s citrónem 1,7
Fri 22.11.
Snack
dalamánek, pomazánka z kuřecího masa, ovoce, zelenina, mléko 1,7
Lunch - soup
rajčatová s mašličkama 1,3
Lunch 1
francouzské brambory, kyselý okurek, čaj 1,3,7
Afternoon snack
makovec, kakao 1,3,7
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers