Rohlík, pomazánka tvarohová s mrkví, zelenina, ochucené mléko 1,7
Lunch - soup
Barevná s pohankou 1,9
Lunch 1
Vařený brambor, pečené kuře na zelí, čaj/voda 1
Afternoon snack
Slunečnicový chléb, švédská pomazánka, čaj s citrónem a pomerančem 1,4,7
Thu 21.11.
Snack
Kuličky s mlékem, ovoce, čaj 1,6,7
Lunch - soup
Mrkvová s nudlemi 1,7
Lunch 1
Rýže s bulgurem,vepř. kotlet na hořčici,luštěninový salát se zeleninou,mošt 1,10
Afternoon snack
Rohlík, dýňová pomazánka, ovocný čaj 1,7
Fri 22.11.
Snack
Veka, pomazánka vajíčková s pórkem, mléko 1,3,7
Lunch - soup
Z míchaných luštěnin 1
Lunch 1
Bramborová kaše, čevabčiči, tatarka se zakysané smetany, ovocný čaj/voda 1,3,7
Afternoon snack
Vánočka, mléko/voda 1,7
Mon 25.11.
Snack
Rohlík se žervé, ovoce, ovocný čaj 1,7,MŠ Zbytky zeleninové knuspi se žervé, čaj
Lunch - soup
Zeleninová s jáhlami 1,9
Lunch 1
Špagety s tuňákem po italsku, sypané sýrem, zeleninová obloha, čaj/voda 1,4,7
Afternoon snack
Ovocný a zeleninový talíř, grahamová veka, čaj s citrónem 1
Tue 26.11.
Snack
Malinový pudink s piškoty, ovoce, čaj 1,7
Lunch - soup
Dýňový krém se smaženým hráškem 1,7
Lunch 1
Dušená rýže, vepřový plátek po znojemsku, zelenina na másle, džus/voda 1,7
Afternoon snack
Slunečnicový chléb, pomazánka tvarohová s ajvarem, zelenina, čaj 1,7
Wed 27.11.
Snack
Veka, šunková pěna, mléko 1,7
Lunch - soup
Z červené čočky 1
Lunch 1
Jogurtové šišky s mákem, koktejl/voda 1,7
Afternoon snack
Rohlík, pomazánka rybí se zeleninou, čaj s citrónem 1,4,7
Thu 28.11.
Snack
Chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zelenina, vitakáva 1,4,7
Lunch - soup
Risi bisi 1
Lunch 1
Celozrnné kolínka, hovězí maso na smetaně, ovocný čaj/voda 1,7,9
Afternoon snack
Graham, pomazánka z červené řepy, čaj 1,7,
Fri 29.11.
Snack
Tmavý toustový chléb,pomazánka tvarová s eidamem a celerem,ochucené mléko1,7
Lunch - soup
Z hlávkového zelí 1
Lunch 1
Bramborová kaše, kuřecí plátek ve šlehačce, džus/voda 1,7
Afternoon snack
Jogurtové knuspi, ovocný čaj s citrónem a pomerančem 1,6,7
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers