selský chléb s pórkovou pomazánkou, kapie, čaj 1,3,7
Wed 9.7.
Snack
rozpečený toust, zelenina, horká čokoláda 1,7
Lunch - soup
fazolová 1
Lunch 1
buchtičky s vanilkovým přelivem, čaj 1,7
Afternoon snack
rohlík s lučinou, ochucené mléko 1,7
Thu 10.7.
Snack
ovocná bublanina, kakao 1,3,7
Lunch - soup
zelná 1
Lunch 1
boloňské špagety, čaj 1,7
Afternoon snack
veka s budapešťskou pomazánkou, okurka, mléko 1,7
Fri 11.7.
Snack
prokorn zrno se salámovou pomazánkou, kedluben, káva 1,7
Lunch - soup
rajská 1
Lunch 1
sekaná pečeně, šťouchaný brambor, salát, čaj 1,7
Afternoon snack
chlebík s mrkvovým máslem, ochucené mléko 1,7
Mon 14.7.
Snack
kmínový chléb s masovou pomazánkou, rajče, čaj 1,7
Lunch - soup
čočková 1
Lunch 1
pečené kuře, bramborová kaše, salát, čaj 7
Afternoon snack
máslový rohlík, ovoce, kakao 1,7
Tue 15.7.
Snack
rohlík s lučinou, kapie, mléko 1,7
Lunch - soup
s hvězdičkami 1,9
Lunch 1
moravský vrabec, české zelí, kynutý knedlík, čaj 1
Afternoon snack
grahámek s pažitkovým máslem, mléko 1,7
Wed 16.7.
Snack
veka se zeleninovou pomazánkou, káva 1,7
Lunch - soup
pórková 1,7
Lunch 1
přírodní medajlonky, rýže, čaj 1
Afternoon snack
houska s pomazánkou z cizrny, ředkvička, mléko 1,7,12
Thu 17.7.
Snack
krupicová kaše, ovoce, čaj 1,7
Lunch - soup
drůbeží s kapáním 1,3,9
Lunch 1
vídeňský guláš, těstoviny, čaj 1
Afternoon snack
prokorn zrno s pomazánkou ze strouhaného sýru, mléko 1,7
Fri 18.7.
Snack
houska s rybičkovou pomazánkou, zelenina, caro 1,4,7
Lunch - soup
bramboračka 1,9
Lunch 1
rizoto po srbsku, kyselá okurka, čaj 12
Afternoon snack
grahámek s drožďovou pomazánkou, mléko 1,3,7
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers