graham. rohlík, pom. vaječná s pažitkou, cao vit /1,3,7/
Drink
jahodový čaj
Fri 12.9.
Snack
veka, pom. ze sojových bobů, kapie, kapučíno /1,6,7,9/
Lunch - soup
rajčatová s ovesnými vločkami /1/
Lunch 1
sekaná se zeleninou na plechu, brambory, salát z červ. zelí s jablky /1,3,7,9/
Afternoon snack
cereální loupáček, horká čokoláda /1,7/
Drink
broskvový čaj s citrónem
Mon 15.9.
Snack
rohlík, jogurt, ostružinový čaj s citrónem, ovoce /1,7/
Lunch - soup
staročeská bramboračka /1,9/
Lunch 1
boloňské fazole, chléb, celerový salát /1,9/
Afternoon snack
sezamová banketka. kakao /1,3,7/
Drink
voda se sirupem
Tue 16.9.
Snack
chléb, pom. z lučiny s kedlubnami, mléko /1,7/
Lunch - soup
jáhelná se zeleninou /1,9/
Lunch 1
drůbeží ražmiči na plechu, brambory, rajčatový salát /9/
Lunch 2
barevné těstoviny s brokolicí, rajčatový salát /1,3,7,9/
Afternoon snack
graham. rohlík, pom. s rajčaty a bazalkou, cao vit /1,7/
Drink
limetkový čaj
Wed 17.9.
Snack
lněná houska, pom. z červ. čočky, okurek, malkao, ovoce /1,7,9/
Lunch - soup
česneková s oves. vločkami a bramborem /1,9/
Lunch 1
kuře na paprice, houskové knedlíky /1,3,7,9/
Lunch 2
špecle se zelím a slaninou /1,3,7/
Afternoon snack
chléb, pom. sýrová s česnekem, kapie, kapučíno /1,7/
Drink
carotelka
Thu 18.9.
Snack
chléb, pom. z ryb v tomatě, pórke, bikava, ovoce /1,4,7/
Lunch - soup
pórková s koprem a bramborem /1,7/
Lunch 1
zapékaná pohanka s kys. zelím /9/
Lunch 2
vepřové v mrkvi, brambory /1,9/
Afternoon snack
cereální veka s máslem, vejce, ovocné mléko /1,3,7/
Drink
malinový čaj s citrónem
Fri 19.9.
Snack
dalamánek, pom. z červené řepy, švédský čaj /1,7/
Lunch - soup
zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,9/
Lunch 1
smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, salát z bíl. zelí s kukuřicí /1,3,7/
Afternoon snack
závin s jablky, horká čokoláda /1,3,7/
Drink
bylinný čaj
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers