chléb s pom. z rybího filé, bílá káva, jablka 1,3,4,7
Lunch - soup
špenátová 1,3,7
Lunch 1
kuře na kysaném zelí, brambory, čaj 1,7
Afternoon snack
graham s máslem a plátkovým sýrem, mléko 1,3,7
Drink
čaj, voda
Tue 26.11.
Snack
chleboveka s pom. z uzeného tofu, mléčná káva 1,3,6,7
Lunch - soup
zimní z luštěnin 1,7,9
Lunch 1
špecle s mákem, čaj, banán 1,3,7
Afternoon snack
raženka omega 3 s pom. švédskou, mléko 1,3,4,7
Drink
čaj, voda
Wed 27.11.
Snack
dalamánek s pom. tvarohová s koprem, ochucené mléko, pomeranč 1,3,7
Lunch - soup
zeleninová s vejci 1,3,7,9
Lunch 1
špagety s krůtím masem a sýrovou omáčkou, řepík 1,3,7
Afternoon snack
rohlík s pom. fazolovou, čaj 1,3,7,9
Drink
čaj, voda
Thu 28.11.
Snack
ovocný jogurt, knuspi, čaj, banán 1,7
Lunch - soup
květáková 1,3,7
Lunch 1
rybí filé na másle, brambory, salát mrkvový s broskví, čaj 1,4,7
Afternoon snack
chléb s pom. rajčatovou s vejci, mléko 1,3,7
Drink
čaj bylinkový, voda
Fri 29.11.
Snack
pudink s ovocem a piškoty, čaj, pomeranč 1,3,7
Lunch - soup
drožďová s bramborem 1,7,9
Lunch 1
vepřový závitek, dušená rýže, salát z bílého zelí, čaj 1,3,7
Afternoon snack
chléb s máslem a okurkou, mléko 1,3,7
Drink
čaj, voda
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers