Francouzské brambory 3,7,sal.z červené řepy,minerálka
Afternoon snack
Croissant 1,6,mléko 7
Mon 25.11.
Snack
Chléb 1,6,pom.z tuňáka 4,7,caro 1,7,pomeranč
Lunch - soup
Brokolicová 1,3,7,
Lunch 1
Vepř.koleta na kmíně 1,brambor,okurkový salát,džus
Afternoon snack
Chléb 1,6,pom.máslo 7,paprika,čaj bylinkový
Tue 26.11.
Snack
Chléb 1,6,,pom.vaječná 3,7,ovocné mléko
Lunch - soup
Drůbeží s kapáním 1,3,9
Lunch 1
Hrachová kaše 1,pečivo 1,6,čaj,banán
Lunch 2
Zeleninové lečo 3,pečivo 1,6,čaj,banán
Afternoon snack
Cibulová bulka 1,čaj s medem
Wed 27.11.
Snack
Chléb 1,6,pom.drožďová 3,7,ovocné mléko 7,jablko
Lunch - soup
Boršč 1,7,9
Lunch 1
Rybí filé pečené na másle 4,7,brambor.kaše 7,salát coleslaw 3,10,minerálka
Afternoon snack
Obložený chléb 1,7,čaj se sirupem
Thu 28.11.
Snack
Chléb 1,6,pom.sýrová 7,ovocné mléko 7,banán
Lunch - soup
Bramborová 1,3,9
Lunch 1
Lasagně po boloňsku 1,3,6,7,8,9,zel.přízdoba,ovocný jogurt 7,džus
Afternoon snack
Ovocný jogurt 7,knuspi 1,čak ovocný
Fri 29.11.
Snack
Chléb 1,6,pom.z avokáda 7,granko 6,7
Lunch - soup
Krupicová 1,3,9
Lunch 1
Mexický guláš 1,rýže,jablko,mléko 7
Afternoon snack
Tvarohový koláček 1,3,7,mléko 7
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers