e-strava Menu
MŠ I. Šustaly
Kopřivnice
[0264]
Ulrich software
Day Choice
Wed
30.7.
Snackpom. rozhuda, chléb, zelenina, caro, ovoce /1,7/
Lunch - soupjáhlová /7,9/
Lunch 1krupicová kaše s kakaem /1,7/
Afternoon snackpom. tuňáková, chléb, okurek, čaj /1,4,7/
Thu
31.7.
Snackpom. tomatová, žitný chléb, zelenina, kakao, ovoce /1,6,7/
Lunch - soupčočková /9/
Lunch 1kuřecí plátek na bylinkách, br. kaše, čínské zelí s kukuřicí /7/
Afternoon snackpom. máslo, chléb, kapie, mléko /1,7/
Fri
1.8.
Snackpom. brokolicová, chléb, zelenina, caro, ovoce /1,7/
Lunch - soupmrkvová /7/
Lunch 1boloňské špagety /1,3/
Afternoon snacksójová placka, mléko /1,6,7/
Drinkovocné a bylinné čaje, džusy, mošty, aj.
Mon
4.8.
Snackpom. sýrová, chléb, zelenina, caro, ovoce /1,7/
Lunch - soupvločková /1,7,9/
Lunch 1fazole na kyselo
Afternoon snackpom. kapiová, chléb, okurek, mléko /1,7/
Tue
5.8.
Snackskořicové lupínky s mlékem, ovoce /1,6,7,8/
Lunch - soupzeleninová /7,9/
Lunch 1krůtí na paprikách, šť. brambor
Afternoon snackpom. česneková, žitný chléb, cherry, mléko /1,6,7/
Wed
6.8.
Snackpom. špenátová, chléb, zelenina, granko, ovoce /1,3,7/
Lunch - soupbrokolicová /7/
Lunch 1pečené kuře, jasmínová rýže, zeleninový salát /7/
Afternoon snackpom. batátová, banketka, kedluben, mléko /1,7/
Thu
7.8.
Snackpovidlové máslo, veka, caro, ovoce /1,7/
Lunch - soups drožďovými knedlíčky /1,3,7,9/
Lunch 1rybí filé na másle, br. kaše, červená řepa /4,7/
Afternoon snackpom. tvarohová s pažitkou, chléb, kapie, mléko /1,7/
Fri
8.8.
Snackpom. vajíčková, chléb, zelenina, kakao, ovoce /1,3,7/
Lunch - soupz hlávkového zelí /7/
Lunch 1plovdivské maso, těstoviny / 1,3/
Afternoon snackdomácí perník, mléko /1,3,7/
Drinkovocné a bylinné čaje, džusy, mošty, aj.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available