e-strava Jídelníček
ZŠ Školská
Karviná
[0220]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Oběd - polévkaZeleninová jemná s těstovinou 1,3,7,9Hodnocení:
Oběd 1Karlovarský guláš, knedlík 1,3,7,9
Po
4.3.
Oběd - polévkaFrancouzská jemná 1,7,9Hodnocení:
Oběd 1Halušky se zelím 1,3,10,12
Út
5.3.
Oběd - polévkaZahradnická polévka s kuskusem 1,3,9Hodnocení:
Oběd 1Americká kotleta, bramborová kaše 1,7,10
St
6.3.
Oběd - polévkaCelerová 1,7,9
Oběd 1Zapékané těstoviny s kr. m.,brokolicí a sýrem 1,3,7
Čt
7.3.
Oběd - polévkaČočková polévka s bramborem 1,9
Oběd 1Hovězí na leču, šťouchané brambory 1

8.3.
Oběd - polévkaDrůbeží vývar s těstovinou 1,3,9
Oběd 1Segedínský guláš s knedlíkem 1,3,7
Po
11.3.
Oběd - polévkaPórková 1,7
Oběd 1Rajská cizrna s bagetkou 1,7
Út
12.3.
Oběd - polévkaKyselica 1,3,7
Oběd 1Kuřecí guláš po trentinsku, těstoviny 1,3,7
St
13.3.
Oběd - polévkaCibulačka s krutónky 1,7
Oběd 1Aljašská treska na kmínu, bramborová kaše 1,7
Čt
14.3.
Oběd - polévkaPetrželová s bramborem 1,7
Oběd 1Boloňské špagety, sýr 1,3,7

15.3.
Oběd - polévkaFazolová polévka 1
Oběd 1Kuře na zázvoru, rýže 7
Po
18.3.
Oběd - polévkaHrstková 1,9
Oběd 1Tvarohové šišky s vanilkovou omáčkou a jahodami 1,3,7
Út
19.3.
Oběd - polévkaKrupicová polévka s mrkví 1,3,7
Oběd 1Sekaná, duš. zelí, brambory 1,3,6,7,10
St
20.3.
Oběd - polévkaKulajda 1,3,7
Oběd 1Drůbeží játra na pórku, rýže 1,10
Čt
21.3.
Oběd - polévkaGulášová 1,7,9
Oběd 1Francouzské brambory s kuř.masem, sýr 3,7

22.3.
Oběd - polévkaPolévka z pečené mrkve s krutónky 1,7
Oběd 1Znojemský guláš, těstoviny 1,3,7,10
Po
25.3.
Oběd - polévkaBretaňská s pohankou 9
Oběd 1Obalovaný květák s bramborem 1,3,7
Út
26.3.
Oběd - polévkaRajská s těstovinou 1,3,7
Oběd 1Ryba se sýrem, br. kaše 1,4,7
St
27.3.
Oběd - polévkaHrášková s krutónky 1,7
Oběd 1Rozlítaný španělský ptáček, rýže 1,3,10
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.