e-strava Menu
ZŠ Raškovice
Raškovice
[0209]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
Lunch - soupz červené čočky s kari(1,7)Rating:
Lunch 1šišky s mákem,ochucené mléko,banán(1,7)
Tue
2.12.
Lunch - soupfrancouzská(1,9)Rating:
Lunch 1sumeček africký na másle, bramborová kaše,voda,celerový salát(4,7,9)
Lunch 2 salát z černé čočky s rybou,voda(4)
Wed
3.12.
Lunch - soupz ovesných vloček se zeleninou(1,9)Rating:
Lunch 1hamburská vepřová kýta,kynutý knedlík,jablko,čaj(1,3,7,10)
Thu
4.12.
Lunch - soupkrémová ze zeleného hrášku(7)Rating:
Lunch 1krůtí na žampiónech,rýže,sirup(1)
Lunch 2grenadýrský pochod/těst,bramb,vejce,slanina/(1,3),sirup
Fri
5.12.
Lunch - soup kyšková s bramborem(1,7)Rating:
Lunch 1boloňské špagety,sypané sýrem,pomeranč,mošt, mikulášské překvapení(1,7)
Mon
8.12.
Lunch - soupzeleninový vývar s tarhoňou(1,9)
Lunch 1hovězí maso s bílou fazolí,raženka,čaj,jablko(1,7)
Tue
9.12.
Lunch - souprajská(1)
Lunch 1smažený květák,bramborová kaše,kompot,voda(1,3,7)
Wed
10.12.
Lunch - soupbramborová s taveným sýrem)1,7,9)
Lunch 1vep.kotlet paella baby koření,bulgur,blanšírovaná zelenina, čaj,(1)
Thu
11.12.
Lunch - souphrachová s knackebrot(1)
Lunch 1selská vep.krkovice,brambor,mrkvový salát,voda(1)
Fri
12.12.
Lunch - souprychlá s vejci(1,3,9)
Lunch 1kuřecí maso po bratislavsku,těstoviny,sirup,pomeranč(1,7,9)
Mon
15.12.
Lunch - soupbrokolicová(1,7)
Lunch 1kuřecí maso po asijsku,rýže,jablko,čaj(1)
Tue
16.12.
Lunch - soupcizrnová(1,7,9)
Lunch 1zahradnická sekana,bramborová kaše,salát zelný míchaný,voda(1,3,7,9)
Wed
17.12.
Lunch - soupkulajda(1,3,7)
Lunch 1hovězí cikánská,bulgur,čaj,pomeranč(1)
Thu
18.12.
Lunch - soupdrožďová(1,3,9)
Lunch 1pečené kuře na zelí,brambor,sirup
Fri
19.12.
Lunch - soupselská se špeclemi(1,9)
Lunch 1maďarský perkelt,těstoviny,čaj,mandarinka(1,7)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available