e-strava Menu
ZŠ Raškovice
Raškovice
[0209]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Lunch - soupcizrnová(1) VAŘÍME POUZE CIZÍM STRÁVNÍKŮM
Lunch 1vep.kostky na kmíně,těstoviny,salát z vařeného zelí(1)
Tue
2.9.
Lunch - soupzeleninový vývar s těstovinou(1,9)Rating:
Lunch 1srbské rizoto se sýrem,kyselý okurek(1,7)
Wed
3.9.
Lunch - souprajská(1)Rating:
Lunch 1rybí filet na másle,bramborová kaše,mrkvový salát(4,7)
Thu
4.9.
Lunch - soupz ovesných vloček (1,9)
Lunch 1segedínský guláš,kynutý knedlík,jablko(1,3,7)
Fri
5.9.
Lunch - soupčočková(1,9)
Lunch 1přírodní kuřecí plátek,šťouchaný brambor,okurkový salát(1,7,10)
Mon
8.9.
Lunch - soupkvětáková s vejci(1,3)
Lunch 1krůtí cikánská s bulgurem,sirup(1)
Tue
9.9.
Lunch - soupmrkvová s těstovinou(1)
Lunch 1hrachová kaše,chléb,kyselý okurek( dospělí párek),čaj (1)
Wed
10.9.
Lunch - soupčesneková se zeleninou a kroupami(1,9)
Lunch 1vep.pečeně na zelenině s tymiánem,brambor,zelný salát s kukuřicí,voda(1,9)
Thu
11.9.
Lunch - souppohanková se zeleninou(9)
Lunch 1kuřecí prso na paprice,těstoviny,jablko,voda(1,7)
Fri
12.9.
Lunch - soupkyšková s bramborem(1,7)
Lunch 1pečený karbenátek,bramborová kaše,červená řepa, sirup(1,3,7)
Mon
15.9.
Lunch - soupz bílých fazolí s rajským protlakem(1)
Lunch 1šunkofleky,okurkový salát,voda(1,3,7)
Tue
16.9.
Lunch - soupcelerová s celestýnskými nudlemi(1)
Lunch 1bakoňský kotlet,brambor,čaj(1,7)
Wed
17.9.
Lunch - soupzeleninová s drožďovými knedlíčky(1,3,9)
Lunch 1šišky s mákem,mléko,banán(1,7)
Lunch 2játra na cibulce,rýže,kyselý okurek, banán,voda(1)
Thu
18.9.
Lunch - soupbramborová(1,9)
Lunch 1kuřecí prso na slanině,divoká rýže,ledový salát,voda(1)
Fri
19.9.
Lunch - soupzeleninový vývar s rýži(9)
Lunch 1krůtí kostky v dušené mrkvi,brambor,hruška,čaj(1)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available