e-strava Jídelníček
ZŠ Raškovice
Raškovice
[0209]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Oběd - polévkaz červené čočky s kari(7)Hodnocení:
Oběd 1drůběží rizoto se sýrem,kyselý okurek,šlehaný tvaroh s jahodou(7,9)
Út
4.3.
Oběd - polévkadrůbková polévka s písmenky(1,9)Hodnocení:
Oběd 1vepřový kotlet na country koření,bramborová kaše,ledový salát,sirup(1,7)
Oběd 2rybí kuličky se zeleninou,bramborová kaše,ledový salát,sirup(4)
St
5.3.
Oběd - polévkašopský salát(7)
Oběd 1krůtí prso v hořčicové omáčce,barevná vřetena,čaj,jablko(1,7,10)
Čt
6.3.
Oběd - polévkabořšč(1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1bramborové šišky s mákem,banánové mléko,banán(1,3,7)
Oběd 2špagety s omáčkou z červené čočky, sypané sýrem,voda,banán(1,7)

7.3.
Oběd - polévkazeleninová s ovesnými vločkami(1,9)Hodnocení:
Oběd 1hovězí po burgundsku, šťouchaný brambor s pažitkou,hruška,100%džus(1)
Po
10.3.
Oběd - polévkajarní polévka s kapáním(1,3,9)
Oběd 1azu po tatarsku,těstovinová kolínka, čaj,mandarinka(1)
Út
11.3.
Oběd - polévkahráškový krém(1,7)Hodnocení:
Oběd 1losos na bylin. másle,zeleninová rýže,salát z čínského zelí s mandarinkou,(4,7)
St
12.3.
Oběd - polévkarychlá s vejci(1,3,9)Hodnocení:
Oběd 1vep. kýta pečená na kořenové zelenině s tymiánem,br.kaše, zeleninový bar(1,7)
Čt
13.3.
Oběd - polévkabramborová s taveným sýrem(1,9,7)
Oběd 1cizrna s kuřecím masem a rajčaty,raženka,čaj,kiwi(1)

14.3.
Oběd - polévkazeleninový vývar (1,9)
Oběd 1koprová omáčka,vařené vejce,brambor,sirup(1,3,7)
Po
17.3.
Oběd - polévkahrachová s cizrnou(1)
Oběd 1kuřecí přírodní řízek,kari rýže,hlávkové zelí s kukuřicí,voda(1)
Út
18.3.
Oběd - polévkamrkvová s těstovinou(1)
Oběd 1zapečená brokolice s květákem a vejcem,sýr,brambor,červená řepa,džus(3,7)
St
19.3.
Oběd - polévkamilionová(1,3,9)Hodnocení:
Oběd 1selská pečeně,červené zelí,bramborové špalíčky,čaj,jablko(1,3)
Čt
20.3.
Oběd - polévkabramborová (1,9)
Oběd 1špaldová krupice s cukrem a máslem,banán,čaj(1,7)
Oběd 2čočkový salát beluga,vařené vejce,banán,čaj(3)

21.3.
Oběd - polévkakulajda (koprová) 1,7
Oběd 1masové kuličky, rajská omáčka, špagety na vidličku,sirup(1,3)
Po
24.3.
Oběd - polévkašpenátová s krutóny(1,7)Hodnocení:
Oběd 1pečené kuřecí špalíčky(dospělí stehno), rýže,kompot,voda(1)
Út
25.3.
Oběd - polévkakroupová se zeleninou a česnekem(1,9)
Oběd 1zahradnický karbenátek,bram.kaše,kysané zelí s cibulí,čaj(1,3,7,9)
Oběd 2vaječné lívanečky s hráškem a mrkví,brambor,kaše,čaj(1,3)
St
26.3.
Oběd - polévkafazolová(1,9)Hodnocení:
Oběd 1krůtí plátek na žampiónech,tarhoňa,jablko,džus(1,7)
Oběd 2pohanková kaše sypaná kakaem,džus,jablko(1,7)
Čt
27.3.
Oběd - polévkacibulová s fritátovými nudlemi(1,7)Hodnocení:
Oběd 1mořská štika na smetaně,šť. brambor,mrkvový salát s ananasem,voda(4,7)
Oběd 2zeleninové rizoto s kousky ryb, sypané sýrem,voda(7,9,4)

28.3.
Oběd - polévkakmínová s vejci(1,3,9)
Oběd 1hovězí guláš,kynutý knedlík,sirup,jogurt(1,3,7)
Po
31.3.
Oběd - polévkarýžová(1,9)
Oběd 1pečené krůtí prso,dušený špenát,bramborové gnocchi(1)
Út
1.4.
Oběd - polévkakuřecí vývar s játrovými knedlíčky(1,3,9)
Oběd 1vep.kotlet na medvědím česneku,rýže,zelový salát s mrkvi,voda(1)
St
2.4.
Oběd - polévkakapustová(1)
Oběd 1hovězí cikánská,bulgur,hruška,džus(1)
Čt
3.4.
Oběd - polévkagulášová polévka s rybím filé(1,4)
Oběd 1široké nudle s tvarohem,ochucené mléko, banán(1,7)
Oběd 2kapustovopohankový karbenátek,brambor,salát z červeného zelí,voda,banán(1,7)

4.4.
Oběd - polévkahrstková(1,9)
Oběd 1vep.panenka v krémžské marinádě,brambor,zel. přízdoba,čaj(kukuřice,kapie)(1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.