e-strava Jídelníček
Stredná zdravotnická škola
Topoľčany
[0176]
Ulrich software
Den Nabídka
St
3.4.
Oběd - polévkaPolievka kapustnica s klobásou 15,1,11,2,13 Chlieb 1Hodnocení:
Oběd 1Granadiersky pochod s údenou slaninou * 1,15Kyslá uhorka Čaj 15
Čt
4.4.
Oběd - polévkaPolievka kalerábová 15,7,9,1Chlieb k polievke 1Hodnocení:
Oběd 1Hovädzie mäso po španielsky 15,1,3 Slovenská ryža 15Voda s ovocným sirupom

5.4.
Oběd - polévkaPolievka fazuľová kyslá so zemiakmi 7,15,1,13,10 Chlieb 1
Oběd 1Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom 1,3,7,15 Čaj 15 Ovocie
Po
8.4.
Oběd - polévkaPolievka mrkvová 7,15,1,9 Závarka 1Chlieb k polievkeHodnocení:
Oběd 1Bravčové kare po cigánsky * 15,1Zemiaky varené11 Čalamáda 9,15 Čaj 15
Út
9.4.
Oběd - polévkaPolievka francuzskaHodnocení:
Oběd 1Bravčové stehno pečené s hlávkovou kap 15,9,11,10Knedľa kysnutá 1,3,15,7 Voda
St
10.4.
Oběd - polévkaPolievka zeleninová 9,15 Krupicové halušky 7,15,1,3 Chlieb
Oběd 1Kuracie soté po čínsky 15,10,9,12,6 Ryža dusená 15 Čaj 15
Čt
11.4.
Oběd - polévkaPolievka rascová s vajcom 9,1,7,11,15,3Chlieb k polievke
Oběd 1Mäsové guľky v paradajkovej omáčke 15,3,7,1,13,8.1Zemiaky varené I. 11 Voda

12.4.
Oběd - polévkaPolievka z fazuľkových strukov kyslá 7,15,1,10 Chlieb 1
Oběd 1Buchty pečené plnené lekvárom 1,7,15,3Mlieko plnotučné Čaj 15 Banány
Po
15.4.
Oběd - polévkaPolievka zemiaková 15,1,7,11Lievanka so syrom 1,7,3Chl
Oběd 1Bravčový guláš znojemský 15,1,11Ryža dusená 15 Čaj 15
Út
16.4.
Oběd - polévkaPolievka karfiolová so sój.drťou 15,1,9,7,3 Chlieb 1Hodnocení:
Oběd 1Bravčovinky pečené 15,7,1,10,3Zemiaky varené 11Zeleninový obloha10,15 Voda
St
17.4.
Oběd - polévkaPolievka z miešaných strukovín so zel.13,15,1,9 Chlieb 1Hodnocení:
Oběd 1Kurací rezeň prírodný 15,7,1Omáčka syrová 7,1,15Ryža dusená 15 Čaj 15
Čt
18.4.
Oběd - polévkaPolievka zeleninová 9,15Cestovina 1 Chlieb 1Hodnocení:
Oběd 1Bravčový rezeň vyprážaný15,1,3,7Zemiaky varené s maslom 11,7 Šalát 15,10 Voda

19.4.
Oběd - polévkaPolievka šošovicová mliečna so zemiakmi 1,15,13,7,10 Chli
Oběd 1Buchty na pare plnené lekvárom 1,7,15,3Posýpka kakaová na buchty 8,7 Čaj Ovoc
Po
22.4.
Oběd - polévkaPolievka kapustová s paradajkovým pretla. 9,15,1,11,7 Chl
Oběd 1Bravčové kare na šampiňónoch 15,1,11,7 Ryža dusená 15 Obloha Čaj 15
Út
23.4.
Oběd - polévkaPolievka cesnaková so zemiakmi 15,7,1Mrvenica 1,3 Chlieb
Oběd 1Kuracie prsia na smotane 15,7,1,10,13 Cestoviny - príloha 1,15 Voda Tvar.dezert
St
24.4.
Oběd - polévkaPolievka hrachová so zeleninou 13,15,1,9 Chlieb 1
Oběd 1Bravčové rezne vo vajíčku 15,1,3,7Zemiaková kaša7 Šalat9,15,10 Čaj 15
Čt
25.4.
Oběd - polévkaPolievka zemiaková so syrom tofu 15,1,9,7 Chlieb 1
Oběd 1Bravčové stehno s fazuľou na pretlaku 15 Ryža dusená 15 Voda s ov. sir.

26.4.
Oběd - polévkaPolievka z tekvice hokkaidó 15,7Chlieb k polievke 1
Oběd 1Lievance s lekvárom a tvarohom 1,7,3,15 Čaj 15 Mlieko pln. Ovocie
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.