e-strava Menu
ZŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Lunch - soupPolévka cibulová /1,9/Rating:
Lunch 1Mexický guláš, rýže /1,6,7,9/
Lunch 2Kuskus s kuřecím masem, zeleninou a mascarpone /1,7,9/
Mon
4.11.
Lunch - soupPolévka zeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,7,9/Rating:
Lunch 1Drůbeží po italsku, těstoviny /1,7,9/
Lunch 2Lasagne se špenátem a ricottou /1,3,7/
Tue
5.11.
Lunch - soupPolévka pórková /1,3,7,9/Rating:
Lunch 1Ryby s anglickou slaninou a zeleninou, brambory, zeleninový salát /4,7,9/
Lunch 2Vepřová pečeně, salát z tarhoni s čočkou /1/
Wed
6.11.
Lunch - soupPolévka kapustová /1/Rating:
Lunch 1Buchtičky s krémem /1,3,7/
Lunch 2Hovězí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Thu
7.11.
Lunch - soupPolévka z vaječné jíšky /3,9/Rating:
Lunch 1Kuřecí plátek na hořčici, rýže, kompot /1,10/
Lunch 2Zapékaná brokolice se sýrem, brambory, zeleninový salát /7/
Fri
8.11.
Lunch - soupPolévka česneková s bramborem a vejci /1,3,6,7,9,10/Rating:
Lunch 1Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
Lunch 2Luštěninové rizoto s bulgurem a kroupama, okurek /1,7/
Mon
11.11.
Lunch - soupPolévka zeleninová s pohankou /1,6,9/Rating:
Lunch 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek /1,3,10/
Lunch 2Pečené kuře, salát Coleslaw /7/
Tue
12.11.
Lunch - soupPolévka celerová /1,3,6,7,9,10/Rating:
Lunch 1Znojemská hovězí pečeně, rýže, zeleninový salát /1,10/
Lunch 2Špagety s omáčkou z Nivy /1,3,7/
Wed
13.11.
Lunch - soupPolévka ragú s rýží /9/
Lunch 1Vepřové v mrkvi, brambory /1,7/
Lunch 2Ryby se špenátovým přelivem, brambory, zeleninový salát /1,3,4,7/
Thu
14.11.
Lunch - soupPolévka kmínová s vejci /1,3,9/
Lunch 1Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Lunch 2Rýžová kaše se skořicí /1,7/
Fri
15.11.
Lunch - soupPolévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/Rating:
Lunch 1Kuřecí prsa na smetaně, rýže, zeleninový salát /1,7/
Lunch 2Fazolový salát (sýr,kukuřice,jogurt), celozrnné pečivo /1,7/
Mon
18.11.
Lunch - soupPolévka květáková /1,3,6,7,9,10/Rating:
Lunch 1Hovězí guláš, chléb /1,6,9/
Lunch 2Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo /1,3/
Tue
19.11.
Lunch - soupPolévka hrstková /1,9/Rating:
Lunch 1Kuře alá bažant, rýže, kompot /1,7/
Lunch 2Pizza se šunkou a sýrem /1,3,7/
Wed
20.11.
Lunch - soupPolévka jáhlová se zeleninou /1,6,9/Rating:
Lunch 1Rybí karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
Lunch 2Vepřové na paprice, těstoviny /1,7/
Thu
21.11.
Lunch - soupPolévka slepičí s těstovinou /1,6,9/
Lunch 1Vepřové na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
Lunch 2Celerový salát (ananas, pórek, šunka, kukuřice, tatarka), pečivo /1,3,6,9/
Fri
22.11.
Lunch - soupPolévka sekyrková /1,9/
Lunch 1Nudle s mákem /1,3,7,8/
Lunch 2Ražniči na plechu, brambory, zeleninový salát /1/
Mon
25.11.
Lunch - soupPolévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Vepřové na kmíně, rýže, zeleninový salát /1/
Lunch 2Smažený květák, brambory maštěné máslem, zeleninový salát /1,3,7/
Tue
26.11.
Lunch - soupPolévka hovězí s krupkama /1,9/
Lunch 1Fazole na kyselo, uzenina, chléb, okurek /1,10/
Lunch 2Kuřecí přírodní řízek, americké brambory, zeleninový salát /10/
Wed
27.11.
Lunch - soupPolévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
Lunch 1Bratislavské plecko, houskový knedlík /1,3,7,9,10/
Lunch 2Brambory zapečené s rybím filé a zeleninou, zeleninový salát /3,4,7,9/
Thu
28.11.
Lunch - soupPolévka rybí Šči /1,4,7,9/
Lunch 1Hovězí pečeně štěpánská, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Lunch 2Zapékaný celer se sýrem a rajčaty /3,7,9/
Fri
29.11.
Lunch - soupPolévka bramborová s paprikama /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Těstoviny s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
Lunch 2Vepřové na houbách, rýže, zeleninový salát /1/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available