e-strava Menu
ZŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Lunch - soupPolévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
Lunch 1Hamburská kýta, houskový knedlík /1,3,7,9/
Wed
2.7.
Lunch - soupPolévka gulášová /1,6,9/
Lunch 1Ovocné knedlíky kynuté /1,3,7/
Thu
3.7.
Lunch - soupPolévka z vaječné jíšky /1,3,9/
Lunch 1Makedonské hovězí nudličky (protlak, fazolové lusky), rýže /1,9/
Fri
4.7.
Lunch - soupPolévka čočková /1,9/
Lunch 1Selská vepřová pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Mon
7.7.
Lunch - soupPolévka zeleninová s kuskusem /1,9/Rating:
Lunch 1Pečené kuře, rýže, kompot c /1/
Tue
8.7.
Lunch - soupPolévka špenátová /1,3,7/
Lunch 1Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,3,7/
Wed
9.7.
Lunch - soupPolévka mléčná rýžová s vejci /1,3,7,9/
Lunch 1Vepřová pečeně, hlávkové zelí, bramborový knedlík /1,3,7/
Thu
10.7.
Lunch - soupPolévka kapustová /1,9/
Lunch 1Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
Fri
11.7.
Lunch - soupPolévka rajská s těstovinou /1,3/
Lunch 1Přírodní kotleta, gratinované brambory, zeleninový salát /1,7,10/
Mon
14.7.
Lunch - soupPolévka zeleninová s bulgurem /1,9/
Lunch 1Kuřecí na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Tue
15.7.
Lunch - soupPolévka cibulová se sýrem /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Vepřové ražniči, opékané brambory, zeleninový salát /1/
Wed
16.7.
Lunch - soupPolévka česneková s bramborem /3,9/
Lunch 1Bratislavské plecko, těstoviny /1,3,7,9/
Thu
17.7.
Lunch - soupPolévka ragú s rýží /9/
Lunch 1Filé z lososa s hořčicí a medem, bramborová kaše, zelenin. salát /1,3,4,7,10/
Fri
18.7.
Lunch - soupPolévka hrachová /1,9/
Lunch 1Bulgurito s kuřecím masem, zeleninový salát /7,10/
Mon
21.7.
Lunch - soupPolévka krupicová s vejci /1,3,9/
Lunch 1Kuřecí pod peřinou, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Tue
22.7.
Lunch - soupPolévka frankfurtská /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Vepřové na houbách, rýže, zeleninový salát /1/
Wed
23.7.
Lunch - soupPolévka zeleninová s ovesnými vločkami /1,9/
Lunch 1Halušky se zelím a slaninou /1,3,7,10/
Thu
24.7.
Lunch - soupPolévka celerová /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
Fri
25.7.
Lunch - soupPolévka hovězí s krupkama /1,9/
Lunch 1Vařené vejce, dušený špenát, brambory /1,3,7/
Mon
18.8.
Lunch - soupPolévka rajská s ovesnými vločkami /1/
Lunch 1Rybí filé s přelivem, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
Tue
19.8.
Lunch - soupPolévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
Lunch 1Maminčino kuře, rýže, zeleninový salát /1/
Wed
20.8.
Lunch - soupPolévka krupicová s vejci /1,3,9/
Lunch 1Vepřové na paprice, těstoviny /1,3,7/
Thu
21.8.
Lunch - soupPolévka hrstková /1,9/
Lunch 1Květákový mozeček, brambory maštěné máslem, kompot /3,7/
Fri
22.8.
Lunch - soupPolévka kmínová s kapáním /1,3,7,9/
Lunch 1Mexický guláš, rýže /1,6,7/
Mon
25.8.
Lunch - soupPolévka vločková /1,9/
Lunch 1Bramborový knedlík plněný uzeným masem, kysané zelí /1,3,7,10/
Tue
26.8.
Lunch - soupPolévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
Lunch 1Vepřový řízek, bramborový salát /1,3,7,9,10/
Wed
27.8.
Lunch - soupPolévka hovězí s těstovinou /1,3,9/
Lunch 1Lasagne s kuřecím masem, riccotou a špenátem /1,3,7/
Thu
28.8.
Lunch - soupPolévka čočková /1,9/
Lunch 1Kuřecí plátek s Nivou, opékané brambory, zeleninový salát /7/
Fri
29.8.
Lunch - soupPolévka mrkvová /1,3,7,9/
Lunch 1Španělský ptáček, rýže, zeleninový salát /1,3,10/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available