Luhačovický špaček, americké brambory, zeleninový salát /1,3,10/
Mon 22.9.
Lunch - soup
Polévka rajská s ovesnými vločkami /1/
Lunch 1
Bramborové šišky se zakysanou smetanou a borůvkami /1,3,7/
Lunch 2
Kuřecí roláda, brambory, zeleninový salát /1,3,9/
Tue 23.9.
Lunch - soup
Polévka bramborová s paprikami /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1
Vepřové na hořčici, rýže, zeleninový salát /1,10/
Wed 24.9.
Lunch - soup
Polévka krupicová s vejci /1,3,9/
Lunch 1
Ryby zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
Lunch 2
Kuřecí maso, čínské nudle, zelenina /9,10/
Thu 25.9.
Lunch - soup
Polévka fazolová /1,9/
Lunch 1
Znojemská hovězí pečeně, tarhoňa /1,10/
Fri 26.9.
Lunch - soup
Polévka zeleninová s pohankou /1,3,9/
Lunch 1
Kuřecí řízek ve šlehačce, brambory, kompot /1,3,7/
Mon 29.9.
Lunch - soup
Polévka celerová /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1
Houbové italské rizoto (žampiony, smetana, hořčice), salát /7,10/
Lunch 2
Azu po tatarsku (vepřové,protlak,žampiony,paprika), rýže /1,10/
Tue 30.9.
Lunch - soup
DEN ŘECKÉ KUCHYNĚ: Polévka Fasolada /1/
Lunch 1
Kuřecí řízek s ořechovou šťávou a bramborovou kaší /1,7,8/
Lunch 2
Orzo - těstovinový salát s čočkou /1,3/
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers