e-strava Menu
ZŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Lunch - soupPolévka mrkvová /1,3,7/
Lunch 1Vepřové na česneku, rýže, zeleninový salát /1/
Lunch 2Zapečená brokolice se sýrem, brambory, zeleninový salát /7/
Wed
2.4.
Lunch - soupPolévka zeleninová s bulgurem /1,6,9/
Lunch 1Kovbojské fazole (uzenina, lečo), chléb /1,6,9/
Lunch 2Kotlety se smetanou a sýrem, opékané brambory, zeleninový salát /7,10/
Thu
3.4.
Lunch - soupPolévka rychlá s vejci /1,3,9/
Lunch 1Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9/
Lunch 2Cizrnový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,4,6,9/
Fri
4.4.
Lunch - soupPolévka špenátová /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Kuřecí v jogurt, brambory, zeleninový salát /7/
Lunch 2Špagety se salámem, kečupem a sýrem /1,3,7/
Mon
7.4.
Lunch - soupPolévka z míchaných luštěnin /1,9/
Lunch 1Koblížky s marmeládou /1,3,7/
Lunch 2Ďábelská směs z kuřecího masa, rýže /1,6,9/
Tue
8.4.
Lunch - soupPolévka krupicová s vejci /1,3,9/
Lunch 1Ryby na másle, brambory, zeleninový salát /4,7/
Lunch 2Hovězí maso, houbová omáčka, brambory /1,7/
Wed
9.4.
Lunch - soupPolévka cibulová s bramborem /1,9/
Lunch 1Těstoviny zapékané s mletým masem a květákem, červená řepa /1,3,7,10/
Lunch 2Hovězí guláš, chléb /1,6,9/
Thu
10.4.
Lunch - soupPolévka fazolová /1,9/
Lunch 1Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, kompot /1,7/
Lunch 2Římský těstovinový salát (zelenina,jogurt), cereální pečivo /1,3,6,7,10/
Fri
11.4.
Lunch - soupPolévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Hovězí znojemská pečeně, rýže, zeleninový salát /1,10/
Lunch 2Lasagne se špenátem a ricottou /1,3,7/
Mon
14.4.
Lunch - soupPolévka vločková /1,3,7/
Lunch 1Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
Lunch 2Smetanová tarhoňa s kuřecím masem a žampiony /1,7/
Tue
15.4.
Lunch - soupPolévka pórková s kapáním /1,3,6,7,9/
Lunch 1Kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Lunch 2Pohanková kaše /1,7/
Wed
16.4.
Lunch - soupPolévka česneková s vejci /3,9/
Lunch 1Hrachová kaše, uzená plec, chléb, okurek /1,10/
Lunch 2Přírodní kotleta, hranolky, zeleninový salát /1,10/
Thu
17.4.
Lunch 1VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY!
Fri
18.4.
Lunch 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Mon
21.4.
Lunch 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Tue
22.4.
Lunch - soupPolévka valašská kyselica /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Krupicová kaše /1,7/
Lunch 2Kuře alá bažant, rýže, zeleninový salát /1/
Wed
23.4.
Lunch - soupPolévka ragú s rýží /1,9/
Lunch 1Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík /1,3,7/
Lunch 2Fazolový salát s vejci, cereální pečivo /1,3,6/
Thu
24.4.
Lunch - soupPolévka drožďová s vejci /1,3,7,9/
Lunch 1Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny /1,3,7/
Lunch 2Pizza se šunkou a sýrem /1,3,7/
Fri
25.4.
Lunch - soupPolévka čočková /1,9/
Lunch 1Ryby zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
Lunch 2Čínské nudle s kuřecím masem /1,3/
Mon
28.4.
Lunch - soupPolévka z vaječné jíšky /1,3,9/
Lunch 1Horňácký guláš, chléb /1,6,7,9/
Lunch 2Smažený sýr, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Tue
29.4.
Lunch - soupPolévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
Lunch 1Segedinský guláš, houskový knedlík /1,3,7,10/
Lunch 2Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3,6/
Wed
30.4.
Lunch - soupPolévka rybí Šči /4,7,9/
Lunch 1Kuřecí plátek na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Lunch 2Celerový salát se šunkou, kukuřicí, pórkem, vejci a tatarkou, pečivo /1,3,9/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available