e-strava Menu
ZŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Day Choice
Wed
1.5.
Lunch 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Thu
2.5.
Lunch - soupPolévka z míchaných luštěnin /1,9/
Lunch 1Žemlovka s jablky /1,3,7/
Lunch 2Čínské nudle s kuřecím masem /1,9/
Fri
3.5.
Lunch - soupPolévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Mexický guláš, rýže /1,7/
Lunch 2Cizrnový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,4,6,9/
Mon
6.5.
Lunch 1ŘEDITELSKÉ VOLNO!
Tue
7.5.
Lunch 1ŘEDITELSKÉ VOLNO!
Wed
8.5.
Lunch 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Thu
9.5.
Lunch - soupPolévka ragú s bramborem /9/
Lunch 1Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
Lunch 2Rybí filé s ovesnými vločkami a zeleninou, brambory /4,7/
Fri
10.5.
Lunch - soupPolévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Kuře na zelí, brambory /10/
Lunch 2Koprová omáčka, vařené vejce, brambory /1,3,7/
Mon
13.5.
Lunch - soupPolévka bramborová s cizrnou /1,9/
Lunch 1Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
Lunch 2Kuřecí gyros, tzatziky, cereální pečivo /1,6,7/
Tue
14.5.
Lunch - soupPolévka česneková /3,9/
Lunch 1Japonské rybí filé (zakys.smetana, zelenina), bramborová kaše, zel. sal /4,7,9/
Lunch 2Pečené kuře, šopský salát /7/
Wed
15.5.
Lunch - soupPolévka rýžová s mlékem a rýží /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
Lunch 2Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3/
Thu
16.5.
Lunch - soupPolévka hráškový krém /7/
Lunch 1Čevabčiči (cibule, hořčice), brambory, zeleninový salát /1,3,10/
Lunch 2Zapečená cuketa se šunkou a žampiony, brambory /7/
Fri
17.5.
Lunch - soupPolévka gulášová /1,6,9/
Lunch 1Krupicová kaše s kakaem /1,7/
Lunch 2Kuřecí řízek zapečený se šlehačkou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Mon
20.5.
Lunch - soupPolévka vločková /1,9/
Lunch 1Čočka po srbsku (lečo), chléb /1,9/
Lunch 2Pečená krkovice, fazolové lusky s anglickou slaninou /bez/
Tue
21.5.
Lunch - soupPolévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9/
Lunch 1Hovězí tokáň, rýže /1/
Lunch 2Bulgurito s kuřecím masem, okurek /7,9,10/
Wed
22.5.
Lunch - soupPolévka sedlácká /1/
Lunch 1Špecle zapečené s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
Lunch 2Přírodní vepřový plátek, rýže, kompot /1,10/
Thu
23.5.
Lunch - soupPolévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
Lunch 1Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
Lunch 2Zeleninové karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7,9/
Fri
24.5.
Lunch - soupPolévka kapustová /1/
Lunch 1Maso pod peřinou (kotleta,mleté maso,sýr), bramborová kaše, zel. sal. /7/
Lunch 2Kaše z kukuřičné polenty /1,7/
Mon
27.5.
Lunch - soupPolévka rychlá s vejci /3,9/
Lunch 1Buchtičky s krémem /1,3,7/
Lunch 2Kuřecí rolka, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Tue
28.5.
Lunch - soupPolévka frankfurtská s bramborem /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Lunch 2Kaše z ovesných vloček /1,7/
Wed
29.5.
Lunch - soupPolévka selská /1,3,6,7,9,10/
Lunch 1Maďarské obložené zelí (vepřové,klobása,smetana), brambor. knedlík /1,3,7,10/
Lunch 2Salát z červeného zelí (vejce, šunka, tatarka), cereální pečivo /1,3,10/
Thu
30.5.
Lunch - soupPolévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
Lunch 1Ryby zapečené se sýrem a šlehačkou, brambory, zeleninový salát /4,7/
Lunch 2Karlovarský guláš, těstoviny /1,3,7/
Fri
31.5.
Lunch - soupPolévka čočková /1,9/
Lunch 1Těstoviny zapečené s mletým masem a květákem, okurek /1,3,7/
Lunch 2Vepřové kostky po námořnicku, rýže /1/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available