e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.5.
Oběd 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Čt
2.5.
Oběd - polévkaPolévka z míchaných luštěnin /1,9/
Oběd 1Žemlovka s jablky /1,3,7/
Oběd 2Čínské nudle s kuřecím masem /1,9/

3.5.
Oběd - polévkaPolévka kulajda /1,3,6,7,9,10/
Oběd 1Mexický guláš, rýže /1,7/
Oběd 2Cizrnový salát s tuňákem, cereální pečivo /1,4,6,9/
Po
6.5.
Oběd 1ŘEDITELSKÉ VOLNO!
Út
7.5.
Oběd 1ŘEDITELSKÉ VOLNO!
St
8.5.
Oběd 1STÁTNÍ SVÁTEK!
Čt
9.5.
Oběd - polévkaPolévka ragú s bramborem /9/
Oběd 1Horňácký guláš, chléb /1,7,9/
Oběd 2Rybí filé s ovesnými vločkami a zeleninou, brambory /4,7/

10.5.
Oběd - polévkaPolévka celerová se smaženým hráškem /1,3,6,7,9,10/
Oběd 1Kuře na zelí, brambory /10/
Oběd 2Koprová omáčka, vařené vejce, brambory /1,3,7/
Po
13.5.
Oběd - polévkaPolévka bramborová s cizrnou /1,9/
Oběd 1Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
Oběd 2Kuřecí gyros, tzatziky, cereální pečivo /1,6,7/
Út
14.5.
Oběd - polévkaPolévka česneková /3,9/Hodnocení:
Oběd 1Japonské rybí filé (zakys.smetana, zelenina), bramborová kaše, zel. sal /4,7,9/
Oběd 2Pečené kuře, šopský salát /7/
St
15.5.
Oběd - polévkaPolévka rýžová s mlékem a rýží /1,3,6,7,9,10/Hodnocení:
Oběd 1Bramborový knedlík plněný uzeninou, kysané zelí /1,3,7,10/
Oběd 2Těstovinový salát s kuřecím masem, cereální pečivo /1,3/
Čt
16.5.
Oběd - polévkaPolévka hráškový krém /7/Hodnocení:
Oběd 1Čevabčiči (cibule, hořčice), brambory, zeleninový salát /1,3,10/
Oběd 2Zapečená cuketa se šunkou a žampiony, brambory /7/

17.5.
Oběd - polévkaPolévka gulášová /1,6,9/
Oběd 1Krupicová kaše s kakaem /1,7/
Oběd 2Kuřecí řízek zapečený se šlehačkou, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
20.5.
Oběd - polévkaPolévka vločková /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Čočka po srbsku (lečo), chléb /1,9/
Oběd 2Pečená krkovice, fazolové lusky s anglickou slaninou /bez/
Út
21.5.
Oběd - polévkaPolévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9/
Oběd 1Hovězí tokáň, rýže /1/
Oběd 2Bulgurito s kuřecím masem, okurek /7,9,10/
St
22.5.
Oběd - polévkaPolévka sedlácká /1/
Oběd 1Špecle zapečené s kuřecím masem a špenátem /1,3,7/
Oběd 2Přírodní vepřový plátek, rýže, kompot /1,10/
Čt
23.5.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová s tarhoňou /1,6,9/
Oběd 1Kuře na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Zeleninové karbenátky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7,9/

24.5.
Oběd - polévkaPolévka kapustová /1/
Oběd 1Maso pod peřinou (kotleta,mleté maso,sýr), bramborová kaše, zel. sal. /7/
Oběd 2Kaše z kukuřičné polenty /1,7/
Po
27.5.
Oběd - polévkaPolévka rychlá s vejci /3,9/
Oběd 1Buchtičky s krémem /1,3,7/
Oběd 2Kuřecí rolka, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
Út
28.5.
Oběd - polévkaPolévka frankfurtská s bramborem /1,3,6,7,9,10/
Oběd 1Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Oběd 2Kaše z ovesných vloček /1,7/
St
29.5.
Oběd - polévkaPolévka selská /1,3,6,7,9,10/
Oběd 1Maďarské obložené zelí (vepřové,klobása,smetana), brambor. knedlík /1,3,7,10/
Oběd 2Salát z červeného zelí (vejce, šunka, tatarka), cereální pečivo /1,3,10/
Čt
30.5.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
Oběd 1Ryby zapečené se sýrem a šlehačkou, brambory, zeleninový salát /4,7/
Oběd 2Karlovarský guláš, těstoviny /1,3,7/

31.5.
Oběd - polévkaPolévka čočková /1,9/
Oběd 1Těstoviny zapečené s mletým masem a květákem, okurek /1,3,7/
Oběd 2Vepřové kostky po námořnicku, rýže /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.