e-strava Menu
ZŠ a MŠ Morávka
Morávka
[0131]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Lunch - soupPolévka- Z červené čočky
Lunch 1Ryba na másle s citronovým pepřem, bramborová kaše, salát
Mon
4.11.
Lunch - soupPolévka- Zeleninová s drožďovými knedlíčky
Lunch 1Rajská omáčka, masové koule, dušená rýže
Tue
5.11.
Lunch - soupPolévka- Fazolová
Lunch 1Kuřecí na kari, špecle
Wed
6.11.
Lunch - soupPolévka- Rybí krémová
Lunch 1Francouzské brambory, salát
Thu
7.11.
Lunch - soupPolévka- Krupicová s vejci
Lunch 1Hamburská vepřová kýta, těstoviny
Fri
8.11.
Lunch - soupPolévka- Vývar s těstovinou
Lunch 1Halušky se zelím a uzeným masem
Mon
11.11.
Lunch - soupPolévka- Vločková
Lunch 1Pečeneé kachní stehno, bramborový knedlík, červené zelí
Tue
12.11.
Lunch - soupPolévka- Hrachová
Lunch 1Vepřové na provensálském koření, dušená rýže
Wed
13.11.
Lunch - soupPolévka- Zeleninová
Lunch 1Hovězí maso, omáčka z fazolových lusků, vařený brambor
Thu
14.11.
Lunch - soupPolévka- Brokolicový krém
Lunch 1Vepřový guláš, těstoviny
Fri
15.11.
Lunch - soupPolévka- Kulajda
Lunch 1Žemlovka s jablky
Mon
18.11.
Lunch - soupPolévka- Rýžová se zeleninou
Lunch 1Boloňské špagety, sýr
Tue
19.11.
Lunch - soupPolévka- Zelňačka
Lunch 1Zapečená ryba se sýrem, bramborová kaše, gril. zelenina
Wed
20.11.
Lunch - soupPolévka- Luštěninová
Lunch 1Vepřový plátek na žampiónech, dušená rýže
Thu
21.11.
Lunch - soupPolévka- Zeleninová
Lunch 1Kuře na paprice, houskový knedlík
Fri
22.11.
Lunch - soupPolévka- Hovězí vývar s těstovinou
Lunch 1Čočka na husto, vejce, chleba
Mon
25.11.
Lunch - soupPolévka- Z červené čočky
Lunch 1Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek
Tue
26.11.
Lunch - soupPolévka- Krupicová s vejci
Lunch 1Valšské kůsky, těstovina
Wed
27.11.
Lunch - soupPolévka- Zeleninová
Lunch 1Vepřové v mrkvi, brambory
Thu
28.11.
Lunch - soupPolévka- Kozí brada
Lunch 1Kuřecí pátek na ajvaru, dušená rýže
Fri
29.11.
Lunch - soupPolévka- Bramboračka
Lunch 1Nudle s mákem, máslem, cukrem
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available