e-strava Menu
ZŠ Alšova č. 1123
Kopřivnice
[0122]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Lunch - soupčočková/1,9/
Lunch 1vepřová kotletka, šťouchaný brambor a pažitkou, zelný salát, džus/1/
Lunch 2kuře pečené, brambor, salát mrkvový s ananasem, nápoj/1/
Wed
2.4.
Lunch - soupgulášová s bramborem/1/
Lunch 1české buchty s povidly, kakao, ovoce/1,3,7/
Lunch 2hermelín s hruškou na ledovém salátě, pečivo, nápoj/1/
Thu
3.4.
Lunch - souphrstková/1,9/
Lunch 1treska smažená, brambor,pekingské zelí s koprem a kapií, ovocný nápoj/1,4,7/
Lunch 2kuřecí plátek přírodní, brambor, zeleninový salát, nápoj/1/
Fri
4.4.
Lunch - soupbramborová/1,7,9/
Lunch 1svíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce, čaj/1,3,9/
Lunch 2kuřecí rizoto, zeleninový salát, ovoce, nápoj/7/
Mon
7.4.
Lunch - souppohanková se zeleninou/9/
Lunch 1vepřový guláš, barevné těstoviny, voda s citronem, ovoce/1,3,7/
Lunch 2halušky se zelím a slaninou, čaj, ovoce/1,3/
Tue
8.4.
Lunch - souprajčatová s rýží/1,7/
Lunch 1smažený květák, brambor, okurkový salát/1,3,7/
Lunch 2vepřová panenka, bramborovo-mrkvové pyré, salát, mošt/1/
Wed
9.4.
Lunch - souphovězí vývar s těstovinou/1,3,9/
Lunch 1čočka po brněnsku, vejce, chléb, okurka,ovoce, čaj/1,3/
Lunch 2zeleninový salát, kuřecí restovaný plátek, pečivo/1,3,7/
Thu
10.4.
Lunch - souprybí se zeleninou/1,4,9/
Lunch 1maso dvou barev/kuřecí,vepřové, kapie/brambor, kompot, nápoj/1/
Lunch 2zapečená brokolice se sýrem, brambor, salát, nápoj/1,7/
Fri
11.4.
Lunch - soupbramborová s fazolemi/1,9/
Lunch 1moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík, ovocný nápoj/1,3,7/
Lunch 2kuřecí po cikánsku, těstoviny, kompot broskev, čaj/1,3,7/
Mon
14.4.
Lunch - soupbramborová s houbami/1,7,9/
Lunch 1krůtí na kari, rýže s bulgurem, salát, čaj, ovoce/1,7/
Lunch 2vepřový plátek, smetanová omáčka, špecle, ovoce/1,7/
Tue
15.4.
Lunch - soupzeleninová s drožďovými knedlíčky/1,3,9/
Lunch 1koprová omáčka, vejce vařené, brambor, džus/1,3,7/
Lunch 2rybí prsty, brambor, červená řepa s jablky, džus/1,4/
Wed
16.4.
Lunch - soupruský borčš/1,7,9/
Lunch 1bramborové špalíky s ovocným přelivem, kakao, ovoce/1,3,7/
Lunch 2kuřecí stehno na zelí, brambor, čaj, ovoce/1/
Tue
22.4.
Lunch - souphrachová s houskou/1,3,9/
Lunch 1treska se sýrem, brambor, salát, voda s citronem/1,3, 4, 7/
Lunch 2hovězí roštěná, rýže, šopský salát, nápoj/1/
Wed
23.4.
Lunch - soupzelná s bramborem/1,7/
Lunch 1fazole na kyselo, šunka, chléb, okurka, ovoce, čaj/1,3,/
Lunch 2zeleninové rizoto, čerstvá zelenina, ovoce, nápoj/7,9/
Thu
24.4.
Lunch - souppetrželová smetanová/1,7/
Lunch 1kuřecí contry plátek, brambor, zeleninová obloha, vanilkové mléko/1,7/
Lunch 2vepřenky s cibulí, brambor, přízdoba, ovocný nápoj/1,3,7/
Fri
25.4.
Lunch - soupz hlávkového zelí/1,7/
Lunch 1těstoviny zapečené s uzeným masem a těstovinou, červená řepa, nápoj/1,3,7/
Lunch 2záhorácký závitek, pohanka, salát, nápoj/7/
Mon
28.4.
Lunch - soupselská/1,7,9,3/
Lunch 1vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík,nápoj/1,3,7/
Lunch 2kuře pečené s jablky, rýže, salát okurkový, čaj/1/
Tue
29.4.
Lunch - soupmrkvový krém/1,7/
Lunch 1kuřecí/vepřový řízek, bramborová kaše, zelný salát s jablky, ovoce/1,3,7/
Wed
30.4.
Lunch - soupslepičí vývar s nudlemi /1,3,9/
Lunch 1kuřecí zapečené se šlehačkou, brambor, zeleninový salát, nápoj/1,3,7/
Lunch 2pečený losos, opečený brambor,salát z červené řepy s jablky, ovoce, čaj/1,4/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available