e-strava Menu
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
Lunch - soupBramborová s hříbkyRating:
Lunch 1Vepřové nudličky na kari s pórkem, dušená rýže
Tue
2.12.
Lunch - soupMrkvová s hráškemRating:
Lunch 1Kuřecí plátek s broskví, bramborová kaše
Lunch 2Vločková kaše s jahodami
Wed
3.12.
Lunch - soupRagú s rýžíRating:
Lunch 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb
Lunch 2Zapečené těstoviny s tofu, rajčaty a cuketou, kyselý okurek
Thu
4.12.
Lunch - soupBrokolicový krém s krutonyRating:
Lunch 1Milánské špagety se sýrem
Lunch 2Pečené kachní stehno, brambory s pažitkou, salát z červené řepy
Fri
5.12.
Lunch - soupFrankfurtskáRating:
Lunch 1Krůtí prso na kmíně, bulgur, zelný salát s koprem
Mon
8.12.
Lunch - soupVločková
Lunch 1Kuřecí stehno po hanácku, dušená rýže
Tue
9.12.
Lunch - soupVývar s písmenky
Lunch 1Poděbradská vepřová kýta, houskový knedlík
Lunch 2Kuřecí maso na paprice, houskový knedlík
Wed
10.12.
Lunch - soupŠpenátová s vejci
Lunch 1Kuřecí plátek na medu a tymiánu, brambory s pórkem, čerstvá zelenina
Lunch 2Zeleninový karbanátek, brambory s pórkem, čerstvá zelenina
Thu
11.12.
Lunch - soupKvětáková s mrkví
Lunch 1Krůtí guláš, těstoviny
Lunch 2Sójové kostky po cikánsku, bramborové placičky
Fri
12.12.
Lunch - soupHrachová s krutony
Lunch 1Smažené rybí filé, bramborová kaše, ovocný kompot
Mon
15.12.
Lunch - soupZelná s bramborem
Lunch 1Argentínské kuřecí prso, dušená rýže s quinoou, okurkový salát s rajčaty
Tue
16.12.
Lunch - soupRajská s jáhly
Lunch 1Zahradnická sekaná pečeně, bramborová kaše, kyselý okurek
Lunch 2Luhačovický špaček, bramborová kaše, kyselý okurek
Wed
17.12.
Lunch - soupPodzimní zeleninová
Lunch 1Kuřecí nudličky marengo, barevné těstoviny
Lunch 2Krůtí nudličky se sýrovou omáčkou, barevné těstoviny
Thu
18.12.
Lunch - soupRybí polevka
Lunch 1Mexické fazole, chléb
Lunch 2Brokolicový salát s kuřecím masem, prokorn houska
Fri
19.12.
Lunch - soupGulášová
Lunch 1Honzovy buchty s povidly
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available