e-strava Menu
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.7.
Lunch - soupKvětáková s mrkví
Lunch 1Americký kotlet, brambory s pažitkou
Wed
2.7.
Lunch - soupŠpenátová
Lunch 1Šunkofleky s pórkem a kukuřicí, rajčatový salát
Thu
3.7.
Lunch - soupBramborová
Lunch 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb
Fri
4.7.
Lunch - soupCelerová
Lunch 1Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, ovocný kompot
Mon
7.7.
Lunch - soupZ jarní zeleniny
Lunch 1Karlovarský guláš, těstoviny
Tue
8.7.
Lunch - soupCibulová s krutony
Lunch 1Pečený rybí karbanátek, bramborová kaše, salát z červené řepy
Wed
9.7.
Lunch - soupKoprová
Lunch 1Halušky se zelím a uzeným masem
Thu
10.7.
Lunch - soupMasový krém
Lunch 1Dušený špenát, bramborový knedlík, moravský vrabec
Fri
11.7.
Lunch - soupFazolová
Lunch 1Kuřecí rizoto se zeleninou a sýrem, kyselý okurek
Mon
14.7.
Lunch - soupItalská
Lunch 1Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem
Tue
15.7.
Lunch - soupČesneková s bramborem
Lunch 1Znojemské vepřové nudličky, dušená rýže
Wed
16.7.
Lunch - soupBrokolicový krém
Lunch 1Zapečené palačinky s tvarohem
Thu
17.7.
Lunch - soupZeleninová
Lunch 1Boloňské špagety se sýrem
Fri
18.7.
Lunch - soupHrachová
Lunch 1Kuřecí špíz, šťouchané brambory
Mon
21.7.
Lunch - soupGulášová
Lunch 1Krůtí prso na slanině, bulgur, zelný salát s koprem
Tue
22.7.
Lunch - soupRychlá s vejci
Lunch 1Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
Wed
23.7.
Lunch - soupHrstková
Lunch 1Bramborové šišky s mákem
Thu
24.7.
Lunch - soupJáhlová se zeleninou
Lunch 1Kuřecí nudličky na kari s ananasem a kokosovým mlékem, kuskus
Fri
25.7.
Lunch - souphráškový krém
Lunch 1Čevabčiči s cibulí a hořčicí, brambory, kyselý okurek
Mon
28.7.
Lunch - soupŽampionová
Lunch 1Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurkový salát
Tue
29.7.
Lunch - soupVločková
Lunch 1Fazolový guláš, chléb
Wed
30.7.
Lunch - soupZelná s bramborem
Lunch 1Vepřová játra na barevné kapií, bramborové placičky
Thu
31.7.
Lunch - soupVývar s kroupami
Lunch 1Křenová omáčka, uzená kýta, brambory
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available