e-strava Jídelníček
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Oběd - polévkaRajská s rýžíHodnocení:
Oběd 1Krůtí prso s baby karotkou a hráškem, brambory
Oběd 2Zapečené brambory s vepřovým masem a zeleninou, červená řepa
St
3.4.
Oběd - polévkaZeleninová s bramboremHodnocení:
Oběd 1Krupicová kaše sypaná grankem
Oběd 2Houbový kuba s uzeným masem, kyselý okurek
Čt
4.4.
Oběd - polévkaČočková
Oběd 1Španělský vepřový závitek, dušená rýže, okurkový salát
Oběd 2Kuřecí stehno, dušená rýže, okurkový salát

5.4.
Oběd - polévkaRychlá s vejci
Oběd 1Dušené hlávkové zelí, moravský vrabec, bramborový knedlík
Po
8.4.
Oběd - polévkaHráškový krémHodnocení:
Oběd 1Smažené rybí filé, bramborová kaše, ovocný kompot
Út
9.4.
Oběd - polévkaGulášováHodnocení:
Oběd 1Vepřové kostky na celeru, barevné těstoviny
Oběd 2Těstovinový salát s krabími tyčinkami
St
10.4.
Oběd - polévkaJární zeleninováHodnocení:
Oběd 1Hrachová kaše, opečený párek, chléb
Oběd 2Kovbojské fazole s vepřovým masem, chléb
Čt
11.4.
Oběd - polévkaŽampionováHodnocení:
Oběd 1Marinovaný kuřecí steak, bramborová kaše, salát colestaw
Oběd 2Zeleninový karbanátek se sýrem, bramborová kaše, salát coleslaw

12.4.
Oběd - polévkaDrožďová
Oběd 1Rajská omáčka, masové koule, dušená rýže
Po
15.4.
Oběd - polévkaHrachováHodnocení:
Oběd 1Bulgurové rizoto s kuřecím masem, sypané pórkem, rajčatový salát
Út
16.4.
Oběd - polévkaBramborová s paprikamiHodnocení:
Oběd 1Boloňské špagety se sýrem
Oběd 2Kuřecí ,,křupeto" , bramborová kaše, mrkvový salát
St
17.4.
Oběd - polévkaBrokolicová s pohankou
Oběd 1Krůtí nudličky ratatouille, špecle
Oběd 2Těstovinové mašle sypané perníkem
Čt
18.4.
Oběd - polévkaVývar s játrovými nokyHodnocení:
Oběd 1Omáčka z fazolových lusků, vařené vejce, brambory
Oběd 2Šípková omáčka, hovězí maso, houskový knedlík

19.4.
Oběd - polévkaŠpenátová
Oběd 1Kotleta na hořčici, dušená rýže, kyselý okurek
Po
22.4.
Oběd - polévkaMasový krém
Oběd 1Karlovarský guláš, těstoviny
Út
23.4.
Oběd - polévkaKvětáková s mrkví
Oběd 1Kuřecí plátek pod masovou peřinkou, šťouchané brambory
Oběd 2Čevabčiči, štouchané brambory, kyselý okurek
St
24.4.
Oběd - polévkaVločková
Oběd 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb
Oběd 2Luštěninový salát, vařené vejce, žitný rohlík
Čt
25.4.
Oběd - polévkaDýňová s krutony
Oběd 1Filé zapečené s rajčetem a sýrem, bramborová kaše
Oběd 2Rybí rizoto po srbsku, zeleninová obloha

26.4.
Oběd - polévkaZelná s bramborem
Oběd 1Vepřová pečeně na kmíně, dušená rýžýe, salát z míchané zeleniny
Po
29.4.
Oběd - polévkaSlepičí vývar s kapáním
Oběd 1Hovězí azu po tatarsku, bulgur
Út
30.4.
Oběd - polévkaMrkvová s těstovinou
Oběd 1Kuřecí prso s broskví a sýrem, bramborová kaše
Oběd 2Jáhlová kaše s jahodami
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.