e-strava Menu
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Lunch - soupVÝVAR S NUDLEMI /1,3,9/
Lunch 1ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A BROKOLICÍ, JOGURT, ČAJ /1,3,7/
Mon
4.11.
Lunch - soupHOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNIM /1,3,7,9/
Lunch 1HOVĚZÍ PO CIKÁNSKU, TĚSTOVINY, ČAJ /1,3,7/
Tue
5.11.
Lunch - soupBROKOLICOVÁ S KULIČKAMI /1,3,6,7/
Lunch 1RYBÍ FILÉ NA PETRŽELCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT MRKVOVÝ, ČAJ /1,4,7/
Wed
6.11.
Lunch - soupCIBULAČKA SE SÝREM A KRUTÓNY /1,6,7/Rating:
Lunch 1VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, BRAMBORY, ČAJ /1/
Thu
7.11.
Lunch - soupHORALSKÁ /1,7,9/
Lunch 1KRŮTÍ NUDLIČKY NA CELERU, RݎE, PŘÍZDOBA, ČAJ /1,9/
Fri
8.11.
Lunch - soupBRAMBOROVÁ /1,9/
Lunch 1ČOČKA NA KYSELO S CIBULKOU, SALÁT Z KYSELÉHO ZELÍ, CHLÉB, ČAJ /1,6,7/
Mon
11.11.
Lunch - soupZELENINOVÁ S JÁHLY /1/
Lunch 1SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /7,10/
Tue
12.11.
Lunch - soupŠPENÁTOVÁ S VEJCI /1,3,7/Rating:
Lunch 1KUŘECÍ KOUSKY NA PAPRICE, CELOZRNÉ TĚSTOVINY, ČAJ /1,3,7/
Wed
13.11.
Lunch - soupRYBÍ NORSKÁ /1,4,7,9/
Lunch 1VEPŘOVÉ VÝPEČKY, HLÁVKOVÉ ZELÍ, ŠPECLE, ČAJ /1,3/
Thu
14.11.
Lunch - soupKAPUSTOVÁ S BRAMBOREM /1/
Lunch 1AZU PO TATARSKU, BULGUR, OVOCE, ČAJ /1/
Fri
15.11.
Lunch - soupFAZOLOVÁ /1,7/
Lunch 1BRAMBOROVÝ GULÁŠ, PEČIVO, TERMIX, ČAJ /1,6,7/
Mon
18.11.
Lunch - soupZELŇAČKA /1,7/
Lunch 1KYNUTÝ KNEDLÍK S POVIDLY SYPANÝ PERNÍKEM, OVOCE, ČAJ /1,3,7/
Tue
19.11.
Lunch - soupRAJSKÁ S TĚSTOVINOU /1,3,7/
Lunch 1KUSKUS SE ZELENINOU A PARMAZÁNEM, ČAJ /1,7/
Wed
20.11.
Lunch - soupVLOČKOVÁ /1,7/
Lunch 1SRBSKÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK PO SRBSKU, RݎE, LEDOVÝ SALÁT, DŽUS, ČAJ /1/
Thu
21.11.
Lunch - soupZ ČERVENÉ ČOČKY A PÁRKEM /1,6/
Lunch 1TILÁPE NA KOPRU, BRAMBORY, KOMPOT, ČAJ /7,4/
Fri
22.11.
Lunch - soupZELENINOVÁ S KAPÁNÍM /1,3,9/
Lunch 1ŠPAGETY PO ITALSKU SE SÝREM, OVOCE /1,3,7/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available