e-strava Menu
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Lunch - soupZ VAJEČNÉ JÍŠKY /1,3,9/
Lunch 1BOLOŇSKÉ ŠPAGETY ALA POMODORO /1,6,7/
Tue
2.9.
Lunch - soupHOVĚZÍ S TĚSTOVINOU /1,3,9/
Lunch 1KRŮTÍ NA KARI, RÝŽE S BELUGOU, SALÁTOVÝ BAR, ČAJ /1,7/
Wed
3.9.
Lunch - soupRYBÍ VÝVAR SICILSKÝ /1,3,4,7,9/
Lunch 1SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, SALÁTOVÝ BAR, ČAJ /1,3,6,7/
Thu
4.9.
Lunch - soupHRSTKOVÁ /1,9/Rating:
Lunch 1JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE. SALÁTOVÝ BAR, ČAJ, TERMIX /1,7/
Fri
5.9.
Lunch - soupCELEROVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNY /1,6,7,9/
Lunch 1VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁTOVÝ BAR , ČAJ /1,7/
Mon
8.9.
Lunch - soupKOZÍ BRADA /1,9/
Lunch 1CMUNDA SE ŠVESTKAMI, SALÁTOVÝ BAR, MLÉČNÝ NÁPOJ, ČAJ /1,3,7/
Tue
9.9.
Lunch - soupBRAMBOROVÁ VENKOVSKÁ /1,7,9/
Lunch 1RYBÍ FILÉ NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁTOVÝ BAR, ČAJ, DŽUS /4/
Wed
10.9.
Lunch - soupZELENINOVÁ S POHANKOU /9/
Lunch 1HRACHOVÁ KAŠE, KRŮTÍ MORAVSKÝ VRABEC, CHLÉB SALÁTOVÝ BAR, ČAJ /1,6,7,10/
Thu
11.9.
Lunch - soupRAJSKÁ S VLOČKAMI /1,6,7/
Lunch 1KUŘECÍ KOSTKY NA ČESNEKU, BRAMBORY, SALÁTOVÝ BAR, ČAJ /1,7/
Fri
12.9.
Lunch - soupKULAJDA /1,3,7/
Lunch 1ZELENINOVÉ RIZOTO, SALÁTOVÝ BAR, ČAJ /9/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available