e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Oběd - polévkaŠPENÁTOVÁ S VEJCI /1,3,7/Hodnocení:
Oběd 1BRAMBOROVÉ ŠIŠKY SE SLANINOU, ZAKYSANÁ SMETANA, ČAJ /1,7,3/
Po
5.5.
Oběd - polévkaKMÍNOVÁ S KRUTÓNY /1,6,7/
Oběd 1VEPŘOVÉ V KAPUSTĚ, ŠPECLE, ČAJ /1,3,7/
Út
6.5.
Oběd - polévkaGULÁŠOVÁ SÓJOVÁ /1,6/Hodnocení:
Oběd 1TILAPIE NA ZELENINĚ, BRAMBOROVÉ PYRÉ, ČAJ /4,7/
St
7.5.
Oběd - polévkaKULAJDA /1,3,7/
Oběd 1KRŮTÍ JÁTRA S POHANKOU, SALÁT Z KYSELÉHO ZELÍ, ČAJ /1/
Po
12.5.
Oběd - polévkaKVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ /1,6,7/
Oběd 1FAZOLOVÝ GULÁŠ, CHLÉB, OVOCE, ČAJ
Út
13.5.
Oběd 1OBLOŽENÁ BAGETA, NÁPOJ /1,6,7,3/
St
14.5.
Oběd - polévkaVÝVAR RYBÍ SICILSKÝ /1,3,4,7,9/
Oběd 1KRŮTÍ NA HOŘČICI, RÝŽE, MLÉČNÝ NÁPOJ, ČAJ /1,7,10/
Čt
15.5.
Oběd - polévkaZELENINOVÁ S POHANKOU /7,9/
Oběd 1ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU A KUŘECÍM MASEM, ČAJ /1,7/

16.5.
Oběd - polévkaŽAMPIÓNOVÁ /1,7/
Oběd 1MORAVSKÝ VRABEC, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBORY, ČAJ /1,6,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.