e-strava Jídelníček
Gymnázium Orlová
Orlová
[0097]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Oběd - polévkaPolévka vývar s jáhly a zeleninou(9)Hodnocení:
Oběd 1Vepřový vrabec (1.1,) hlávkové zelí (1.1,9) bram. knedlík (1.1,3)
Oběd dalšíČaj
Po
5.5.
Oběd - polévkaPolévka krupicová s vejci a zeleninou (1.1,3,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Kuřecí maso s nivovou omáčkou (1.1,7,9), těstoviny (1.1,3)
Oběd 2České buchty s marmeládou (1.1,3,7) kakao (7) V
Oběd dalšíMinerálka
Út
6.5.
Oběd - polévkaPolévka vývar s těstovinou (1.1,3,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Segedínský guláš (1.1,9) houskový knedlík (1.1,3,7)
Oběd 2Rybí filé na kmíně (1.1,4,7) brambor s pažitkou a máslem (7) zel. bar
Oběd dalšíČaj
St
7.5.
Oběd - polévkaPolévka hrachová (1.1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Vepřenky s cibuli (1.1,3,7,9) brambory s pažitkou (7) kečup, zel bar
Oběd 2Krůtí játra se zeleninou (1.1,9) bulgur (1.1) zel. bar
Oběd dalšíDžus

9.5.
Oběd - polévka Polévka hráškový krém (1.1,3,7,9) VHodnocení:
Oběd 1 Kuřecí ohnivé maso (1.1,9) bramborové placky (1.1,3,7,9)
Oběd dalšíMinerálka
Po
12.5.
Oběd - polévkaPolévka brokolicová (1.1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Cikánský vep.plátek (1.1,9) těstoviny (1.1,3)
Oběd 2Bramborový guláš s fazolemi a klobásou (1.1,7,9) chléb
Oběd dalšíČaj
Út
13.5.
Oběd - polévkaPolévka bramborová (1.1,9) VHodnocení:
Oběd 1Luhačovický špaček (1.1,3,7,9), bram.kaše(7) zel. bar
Oběd 2Tarhoně se zeleninou (1.1,3,9) V
Oběd dalšíMinerálka
St
14.5.
Oběd - polévkaPolévka vývar s těstovinou (1.1,3,9)
Oběd 1Vepřová pečeně v houbové omáčce (1.1,7,9) houskový knedlík (1.1,3.7)
Oběd 2Rybí prsty (1.1,3,4,7) vař. brambor s máslem a pažitkou (7), zel bar
Oběd dalšíDžus
Čt
15.5.
Oběd - polévkaPolévka hrstková (1.1,9) V
Oběd 1Kuřecí roláda (1.1,3,7,9), duš. rýže, zel. bar
Oběd 2Šišky s mákem (1.1,3,7,) V
Oběd dalšíČaj

16.5.
Oběd - polévkaPolévka cibulová s krutony (1.1,3,7,9)
Oběd 1Pečené kuřecí stehno (1.1) duš. fazolky s baby karotkou(7), vař, brambor
Oběd dalšíMinerálka
Po
19.5.
Oběd - polévkaPolévka krémová s pohankou (9)
Oběd 1Rizoto s vepřovým masem a zeleninou a sýrem (7) zel. bar
Oběd 2Grilovaný sýr na zeleninovém salátku (7,9) pečivoV
Oběd dalšíDžus
Út
20.5.
Oběd - polévkaPolévka česneková s bramborem (7,9)
Oběd 1 Moravský vrabec, dušený špenát (1.1,3,,7) bram. knedlík (1.1,3,7)
Oběd 2Špagety s francouz. čočkou a suš. rajčaty (1.1.3,7) V
Oběd dalšíČaj
St
21.5.
Oběd - polévkaPolévka kmínová s kapaním (1.1,3,7,9)
Oběd 1 Lašský kotlet(1.1,3,7,9) těstoviny (1.1,3)
Oběd 2Tvarohové knedlíky s ovocem (1.1,3,7) V , kakao
Oběd dalšíMinerálka
Čt
22.5.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová (1.1.7,9)
Oběd 1Pečené rybí filé s tresky (1.1,3,4,7,9) bram. kaše (7), zel. bar
Oběd 2Pečený salám, hrachová kaše (1.1,7) s cibulkou, chléb, okurka
Oběd dalšíDžus

23.5.
Oběd - polévkaPolévka boršč (1.1,7,9)
Oběd 1Sýrovo - kuř. placičky (1.1,3.7.9) vař. brambor, tatarská omáčka (3,7,9,10)
Oběd dalšíMineráka
Po
26.5.
Oběd - polévkaPolévka čočková (1.1,9)
Oběd 1Sekaná pečeně (1.1,3,7,9,10) šťouchané brambory (7) zel. bar
Oběd 2Bavorské vdolky s povidly a tvarohem (1.1,3,7) V kakao (7)
Oběd dalšíČaj
Út
27.5.
Oběd - polévkaPolévka vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou (1.1,3,7,9)
Oběd 1Hov. vařené, rajská omáčka (1.1,9) houskový knedlík (1.1,3,7)
Oběd 2Špagety s bazalkovým pestem a sýrem (1.1,3,7,8) V
Oběd dalšíMinerálka
St
28.5.
Oběd - polévkaPolévka kapustová (1.1,9)
Oběd 1Kuřecí plátek se sýrem (1.1,7) opekané brambory , zel. bar
Oběd 2Pečené brambory s jogurtovo-česnekovým dipem (7) zel bar
Oběd dalšíČaj
Čt
29.5.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová s ovesnými vlačkami (1.1,9) V
Oběd 1Vepřový závitek (1.1,3,9) dušená rýže, zel. bar
Oběd 2Zapečené těstoviny se špenátem (1.1,3,7,9) V
Oběd dalšíMinerálka

30.5.
Oběd - polévkaPolévka francouzká (1.1,3,9)
Oběd 1Uzené kuřecí stehno, bram. kaše (7) zel. bar
Oběd dalšíČaj
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.