e-strava Menu
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S POHANKOU 9
1. SEKANÁ PEČENĚ,BRAMBOR,OVOCNÝ SALÁT,NÁPOJ 1,3,7
Wed
2.4.
KULAJDA 1,3,7
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU,OPEČENÝ SALÁM,CHLÉB,JOGURT,ČAJ 1,3
Thu
3.4.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,9
1. ŠTIKA S KOPROVÝM PŘELIVEM,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT,ČAJ 1,4,7
2. KUSKUS SE ŽAMPIONY A SÝREM,ČAJ 7
Fri
4.4.
VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽI 9
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI,TĚSTOVINY,KOKTEJL 7
Mon
7.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 7
1. HOVĚZÍ TOKÁŇ,RÝŽE,TVAROH,NÁPOJ 7
Tue
8.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. PEČENÉ KUŘE,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELNÝ SALÁT S KOPREM,ČAJ 7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM,ČAJ 1,3,7
Wed
9.4.
FAZOLOVÁ POLÉVKA SE ZELENINOU 1,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,KOKTEJL 1,3,7
Thu
10.4.
KUŘECÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,ČAJ,OVOCE 1,3,7
2. ZELENINOVÁ TORTILA,DIP,ČAJ,OVOCE
Fri
11.4.
ITALSKÁ POLÉVKA 1
1. HALUŠKY SE ZELÍM,MOŠT 1,3
Mon
14.4.
VÝVAR S KROUPAMI 9
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK,BRAMBOROVÁ KAŠE,DIP,JOGURT,NÁPOJ 1,3,7
Tue
15.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ 9
1. TRESKA PO ZAHRADNICKU,BRAMBOR,OKURKOVÝ SALÁT,ČAJ 1,4
2. KAPUSTOVÉ MAFINY,BRAMBOR,ČAJ
Wed
16.4.
BABIČČINA BRAMBORAČKA 9
1. CHILI CON CARNE S VEPŘ.MASEM,JASMÍNOVÁ RÝŽE,MOŠT,OVOCE 1
Thu
17.4.
VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY
1. OBĚD BUDE VŠEM ODHLÁŠEN
2.
Tue
22.4.
POLÉVKA Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ NA KYSELO 1,7
1. VEPŘOVÉ KOSTKY NA KMÍNĚ,ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR,TVAROH,ČAJ 1,7
2. RYBÍ STRIPSY,ZELENINOVÝ SALÁT,DREZING,TVAROH,ČAJ 4,7,
Wed
23.4.
RAGŮ POLÉVKA S RÝŽI 9
1. KUŘE NA SMETANĚ,ŠPECLE,MOŠT 1,3,7
Thu
24.4.
ČOČKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. RÝŽOVÁ KAŠE S JAHODAMI,OVOCE,NÁPOJ 7
2. HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM,OVOCE,NÁPOJ 7
Fri
25.4.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KRŮTÍ NUDLIČKY NA PÓRKU,TARHOŇA,KOKTEJL 1,3,7
Mon
28.4.
POLÉVKA Z HLÍVY 1
1. ZAHRADNICKÁ ČOČKA,VEJCE,CHLÉB,MOŠT 1,3,9
Tue
29.4.
KEDLUBNOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,7
1. RYBA V SÝROVÉ KRUSTĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,ČERVENÁ ŘEPA,ČAJ 1,4,7
2. ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM,ČAJ 7,9
Wed
30.4.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 9
1. KRŮTÍ PO CIKÁNSKU,BRAMBOR,JOGURT,NÁPOJ
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available