e-strava Menu
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S NOČKY 1,3,9
1. KRŮTÍ MASO NA KARI,RÝŽE,ČAJ 1,7
Tue
2.12.
KUŘECÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. CHILI CON CARNE S HOVĚZÍM MASEM,CHLÉB,OVOCE,NÁPOJ 1,3
Wed
3.12.
ZELNÁ POLÉVKA 1
1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ PEČENĚ,TĚSTOVINY,TVAROHÁČEK,MOŠT 1,3,7
Thu
4.12.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1
1. RYBÍ FILÉ S RAJČATY A MOZZARELLOU,BR.KAŠE,SALÁT,MLÉKO 4,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM,MLÉKO 1,3,7
Fri
5.12.
ČERTOVSKÁ POLÉVKA (ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM) 1,7,9
1. PEKELNÉ KULIČKY S RÝŽI (MASOVÉ KOULE V RAJSKÉ), ČAJ 1,3,9
Mon
8.12.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,OVOCE,ČAJ 1,3,7
Tue
9.12.
POLÉVKA SMETANOVÁ LIŠKOVÁ 1,7
1. ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM,KOKTEJL 1,3,7
2. BUŘTGULÁŠ,PEČIVO,KOKTEJL 1,3,7
Wed
10.12.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KUŘECÍ NA ZELENINĚ,BRAMBOR,OVOCE,NÁPOJ 1,7,9
Thu
11.12.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ROZLÍTANÝ PTÁČEK,RÝŽE,SMETANOVÁ MISKA,ČAJ 1,3,7
2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY,SMETANOVÁ MISKA,ČAJ 1,3,7
Fri
12.12.
ČOČKOVÁ POLÉVKA SE ZELENINOU 1,9
1. KRŮTÍ KOSTKY NA ŽAMPIONECH,ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,MOŠT 1,7
Mon
15.12.
KROUPOVÁ POLÉVKA 9
1. LUŠTĚNINOVÝ KOTLÍK SE ZELENINOU,CHLÉB,OVOCE,ČAJ 1,3,9
Tue
16.12.
KULAJDA 1,3,7
1. LOSOS S BYLINKAMI,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT,NÁPOJ 1,7
2. PAPRIKOVÉ LODIČKY SE SÝREM,BRAMBOROVÁ KAŠE,NÁPOJ
Wed
17.12.
SKANDINÁVSKÁ POLÉVKA 1,4
1. SRBSKÉ RIZOTO,RYCHVALĎÁČEK,ČAJ 1,7
Thu
18.12.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1
1. SEKANÁ PEČENĚ SE SÝREM,BRAMBOROVÁ KAŠE,OKUREK,ČAJ 1,3,7
2. FLÍČKY SE ZELÍM,ČAJ 1,3
Fri
19.12.
VÝVAR S HRÁŠKEM A TARHOŇOU 1,3,9
1. HOVĚZÍ STROGANOF,TĚSTOVINY,MOŠT 1,3
Mon
5.1.
1.
Tue
6.1.
1.
Wed
7.1.
1.
Thu
8.1.
1.
Fri
9.1.
1.
Mon
12.1.
1.
Tue
13.1.
1.
Wed
14.1.
1.
Thu
15.1.
1.
Fri
16.1.
1.
Mon
19.1.
1.
Tue
20.1.
1.
Wed
21.1.
1.
Thu
22.1.
1.
Fri
23.1.
1.
Mon
26.1.
1.
Tue
27.1.
1.
Wed
28.1.
1.
Thu
29.1.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available