e-strava Menu
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
CIBULOVÁ S BRAMBOREM 7,9
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM, NÁPOJ 1,3,7,9
Mon
4.11.
ZELENINOVÁ S CIZRNOU 1,7,9
1. ZNOJEMSKÁ VEPŘ. PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, JOGURT, NÁPOJ 1,7,10
Tue
5.11.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOR.KAŠE, COLESLAW SALÁT,ČAJ 1,3,7
2. MRKVOVÉ RIZOTO, COLESLAW SALÁT, ČAJ 7
Wed
6.11.
SÝROVÁ POLÉVKA S KRUTONY 1,7
1. KRŮTÍ NA ZELENINĚ, TĚSTOVINY, MOŠT 1,3,7,9
Thu
7.11.
ČOČKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBORY, ČAJ 1,3,7
2. FLÍČKY S HLÁVKOVÝM ZELÍM , ČAJ 1,3,7
Fri
8.11.
BRAMBORAČKA 1,7,9
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
Mon
11.11.
KMÍNOVÁ S VEJCI 3,7,9
1. VEPŘ. VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, SLEZSKÝ KNEDLÍK, ČAJ 1,3,7,10
Tue
12.11.
DÝŇOVÝ KRÉM SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,3,7
1. RYBÍ NÁKYP, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,4,7
2. HOUBOVÝ KUBA, NÁPOJ 7
Wed
13.11.
VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,7
1. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, CHLÉB, MOŠT 1,3,7
Thu
14.11.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. TĚSTOVINY S MÁKEM, KOKTEJL 1,3,7
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE SÝREM, ANGLICKÁ SL, NÁPOJ 1,3,6,7
Fri
15.11.
RAJSKÁ S KAPÁNÍM 1,3,7
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBORY, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,3,7
Mon
18.11.
ZELENINOVÁ S KUSKUSEM 1,7,9
1. MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, TĚSTOVINY, ČAJ 1,3,7
Tue
19.11.
ZELNÁ POLÉVKA 1,7,10
1. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH, PARBOILED RÝŽE, ŠLEHANÝ TVAROH, NÁPOJ 1,7
2. ZELENINOVÝ SALÁT S TARHOŇOU, NÁPOJ 1,3,7,9
Wed
20.11.
ZELENINOVÝ BORŠČ 7,9
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR.KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, ČAJ 7
Thu
21.11.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 6,7
1. MASO TŘÍ BAREV, BULGUR, ZELNÝ SALÁT S KOPREM, NÁPOJ 1,7
2. POHANKOVÉ KARBENÁTKY, BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT S KOPREM, NÁPOJ 1,3,7
Fri
22.11.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,7
1. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKUREK, MOŠT 3,7,10
Mon
25.11.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,7,9
1. CHILLI CON CARNE (FAZOLE S VEPŘ.M,), CHLÉB, MOŠT 1,6,7,9
Tue
26.11.
ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA 1,7
1. RYBÍ FILÉ SE ŠPENÁTEM, BRAMBOR. KAŠE, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 4,7
2. JÁTRA NA ROZMARÝNU, BRAMBOR.KAŠE, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,7
Wed
27.11.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. KUŘE NA SMETANĚ, TĚSTOVINY, NÁPOJ 1,3,7
Thu
28.11.
LUŠTĚNINOVÁ POLÉVKA 1,7
1. RÝŽOVÁ KAŠE S OVOCEM, ČAJ 7
2. SMAŽENÝ SALÁM V TĚSTÍČKU, BRAMBORY, OKUREK, ČAJ 1,3,7,10
Fri
29.11.
POLÉVKA Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ 1,7
1. KRŮTÍ PRSO ZAPEČENÉ SE SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZELENIN. SALÁT, NÁPOJ 7
Mon
2.12.
ČOČKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU, NÁPOJ, OVOCE 1,3,7
Tue
3.12.
DRŮBEŽÍ VÝVAR 1,3,7,9
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBORY, ŠOPSKÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
2. MAKARSKÝ FAZOLOVÝ SALÁT, PEČIVO, NÁPOJ 1,3,7
Wed
4.12.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. MASOVÉ KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE, DUŠENÁ RÝŽE, ČAJ 1,3,7,9
Thu
5.12.
POLÉVKA KULAJDA 1,3,7
1. KUŘECÍ PLÁTEK S BABY KAROTKOU A HRÁŠKEM, BRAMBOROVÁ KAŠE, MOŠT 1,7
2. OVESNÁ KAŠE S JABLKY , MOŠT 1,7
Fri
6.12.
FRANCOUZKÁ S MUŠLIČKAMI 1,3
1. MORAVSKÝ VRABEC, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ČAJ 1,3,7
Mon
9.12.
POLÉVKA VLOČKOVÁ 1,7
1. KUŘECÍ NUDLIČKY S PÓRKEM,ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, NÁPOJ, JOGURT1,7
Tue
10.12.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S CIZRNOU 7,9
1. KRUPICOVÁ KAŠE S CUKREM, MÁSLEM A KAKAEM,ČAJ 1,7
2. ZAPEČENÁ BROKOLICE SE SÝREM, BRAMBORY, ČAJ 1,3,7
Wed
11.12.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, VÍDEŇSKÝ PÁREK, CHLÉB, NÁPOJ 1
Thu
12.12.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. RYBÍ FILÉ S RAJČATY A MOZZARELLOU, BRAMBORY,OKURKOVÝ SALÁT, ČAJ 3,4,7
2. KOTLÍKOVÝ GULÁŠ, CHLÉB, ČAJ1,3
Fri
13.12.
VÝVAR S MASEM A RÝŽI 9
1. HOVĚZÍ MASO NA DIVOKO, TĚSTOVINY, MOŠT 1,3,7
Mon
16.12.
DROŽĎOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ 1,3,7,9
Tue
17.12.
HOUBOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,9
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ, NÁPOJ 1,3,7
2. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CHLÉB, NÁPOJ 1,3
Wed
18.12.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KRŮTÍ RAŽNIČÍ NA PLECHU, BRAMBORY, ŠLEHANÝ TVAROH, ČAJ 1,7
Thu
19.12.
LUŠTĚNINOVÁ POLÉVKA 1
1. VEPŘOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, KYSELÝ OKUREK, KOKTEJL 7,10
Fri
20.12.
SKANDINÁVSKÁ POLÉVKA 1,4,7
1. KUŘECÍ ČÍNA, OPÉKANÉ BRAMBORY, MOŠT 1,3,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available