e-strava Jídelníček
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
UZENÁ POLÉVKA S RÝŽÍ 6,9
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYP. SÝREM, OVOCE, NÁPOJ 1,3,7,9
Po
4.3.
ZELNÁ S BRAMBOREM 1,10
1. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CHLÉB, OVOCE, NÁPOJ 1,3,7
Út
5.3.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTÓNKY 1,7
1. VEPŘENKY S CIBULÍ, BRAMBORY, ČÍNSKÝ SALÁT S KUKUŘICÍ, ČAJ 1,3,7,10
2. DRŮBEŽÍ RIZOTO Z BULGURU, ČÍNSKÝ SALÁT S KUKUŘICÍ, ČAJ 7,9
St
6.3.
KMÍNKOVÁ POLÉVKA 3,7
1. KUŘECÍ KOSTKY PO CIGÁNSKU, PERLOVÁ RÝŽE, JOGURT, ČAJ 1,7,9
Čt
7.3.
FAZOLOVÁ BÍLÁ POLÉVKA 1,7
1. MORAVSKÝ VRABEC, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBORY, MOŠT 1,3,7,10
2. KVĚTÁKOVÝ NÁKYP, BRAMBORY, OKUREK 1,3,7,10

8.3.
HOUBOVÁ POLÉVKA 7,9
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,9
Po
11.3.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK NA RUBY, PARBOILED RÝŽE, HLÁVKOVÝ SALÁT, ČAJ 1,3,7,10
Út
12.3.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. PŘÍRODNÍ LOSOS, BRAMBOR. KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,4,7
2. KRŮTÍ JÁTRA NA SLANINĚ, ARABSKÁ RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,6,7
St
13.3.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,7,9
1. KUŘECÍ PERKELT PO MAĎARSKU, TĚSTOVINY, MOŠT 1,3,7
Čt
14.3.
LIŠKOVÁ POLÉVKA 1,3,7,9
1. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, KOKTEJL 1,3,7
2. ČOČKOVÝ PREJT, BRAMBORY, OKURKA, NÁPOJ 1,3,7,10

15.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,7,9
1. VEPŘ. PEČENĚ, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBORY, OVOCE, ČAJ 1,7
Po
18.3.
ZELENINOVÁ S CIZRNOU 1,7,9
1. KRŮTÍ PRSA NA BABY KAROTCE, BRAMBORY, ČAJ 1,7
Út
19.3.
ZIMNÍ ČESNEKOVÁ POLÉVKA 3,6,7
1. CHILLI CON CARNE (FAZOLE S VEPŘ.MASEM),CHLÉB, OVOCE, NÁPOJ 1,6,7
2. OVESNÁ KAŠE S OVOCEM, NÁPOJ 1,7
St
20.3.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,6,7
1. KUŘECÍ ČÍNA, JASMÍNOVÁ RÝŽE, MOŠT 1,3,6,7,9
Čt
21.3.
RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,7
1. ČEVABČIČI, BRAMBOR. KAŠE, ZELENIN. SALÁT, ČAJ 1,3,7
2. BRAMBOROVÁ MUSAKA, ZELENIN. SALÁT, ČAJ 1,3,7

22.3.
INDICKÁ POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY 1,7
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK, NÁPOJ 1,3,6,7,10
Po
25.3.
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA 7
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ 1,3,7,10
Út
26.3.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. RYBÍ FILÉ SE SÝROVOU KRUSTOU, BRAMBOR. KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT S JABLKY, NÁPOJ 4,7
2. LUŠTĚNINOVÝ KOTLÍK, NÁPOJ 1,7
St
27.3.
BRAMBOROVÁ GULÁŠOVKA 1,6,7
1. RÝŽOVÁ KAŠE S JAHODAMI, ČAJ 7
2. HOUBOVÝ KUBA, ČAJ 1,7
Út
2.4.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SRBSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, OKUREK, MOŠT 7,9
St
3.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU 1,7,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINY, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Čt
4.4.
MINESTRONE POLÉVKA 1,7
1. FAZOLKY NA SMETANĚ, VEJCE, BRAMBORY, NÁPOJ 1,3,7
2. LOTRINSKÉ TĚSTOVINY, NÁPOJ 1,3,7

5.4.
SÝROVÁ POLÉVKA S HOUSKOU 1,3,7
1. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIÓNECH, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, SALÁT ZELNÝ S KOPREM, ČAJ 1,6,7
Po
8.4.
POLÉVKA Z PEČENÉ ZELENINY 1,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, UZENÁ KÝTA, CHLÉB, NÁPOJ 1,6,7
Út
9.4.
KROUPOVÁ SE SLANINOU 1,6,7
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE, ČAJ 1,3,7
2. MAROCKÝ KUSKUS, OBLOHA, OVOCE, ČAJ 1,7
St
10.4.
ZELŇAČKA 1,7,10
1. HAMBURSKÁ VEPŘ. KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, MOŠT 1,3,7,10
Čt
11.4.
ITALSKÁ POLÉVKA 1,7
1. LOSOS NA BYLINKÁCH, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 4,7
2. ŠPENÁTOVÉ KULIČKY, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7

12.4.
CIZRNOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVO-DÝŇOVÉ PYRÉ, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,3,7
Po
15.4.
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7
1. PASTÝŘSKÁ POCHOUTKA, DIVOKÁ RÝŽE, JOGURT, ČAJ 1,7
Út
16.4.
POLÉVKA RISI-BISI 1,4, 7
1. VEPŘOVÉ V KAPUSTĚ, BRAMBORY, NÁPOJ 1
2. ČERVENÁ ČOČKA TANDORI, PEČIVO, NÁPOJ 1,3,7
St
17.4.
DROŽĎOVÁ POLÉVKA 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÉ LASAGNE, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Čt
18.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S LOSOSEM, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,3,4,7

19.4.
KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA 3,7
1. TORTILY S MASOVOU SMĚSÍ A ZELENINOU, MOŠT 1,7
Po
22.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KUŘECÍ NA KARI, HRÁŠKOVÁ RÝŽE, ČAJ 1,7
Út
23.4.
KULAJDA 1,3,7
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBORY, MRKVOVÝ SALÁT S ANANASEM, MOŠT 1,3,4,7
2. KRÁLOVSKÝ ZELENINOVÝ SALÁT, MOŠT 1,3,7,9
St
24.4.
ČESNEKAČKA 3,6,7
1. MORAVSKÝ VRABEC, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
Čt
25.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ 1,7,9
1. KRUPICOVÁ KAŠE S ČOKOLÁD.POSYPEM, OVOCE, ČAJ 1,7
2. BRAMBOROVÉ ŠKUBÁNKY SE SMET. DIPEM, OBLOHA,OVOCE, ČAJ 1,3,7

26.4.
DÝŇOVÝ KRÉM SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,7
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, COLESLAW SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Po
29.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU A ŠUNKOU, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Út
30.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. VEPŘOVÉ V MRKVI S HRÁŠKEM, BRAMBORY, MOŠT 1,7
2. SÝROVÉ PAPRIKOVÉ LODIČKY, BRAMBORY, MOŠT 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.