e-strava Jídelníček
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 9
1. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE,CHLÉB,JOGURT S MÜSLI,ČAJ 1,3,7
Út
4.3.
DRŮBEŽÍ POLÉVKA SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,3,9
1. KUŘE NA PAPRICE,TĚSTOVINY,ČAJ,OVOCE 1,3,7
St
5.3.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ZNOJEMSKÁ PEČENĚ,RÝŽE,MOŠT 1
Čt
6.3.
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA 7
1. RYBÍ FILÉ NA BYLINKÁCH,BR. KAŠE,SALÁT COLESLAV,NÁPOJ 4,7
2. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI PALIČKAMI,NÁPOJ 1,3,7

7.3.
PÓRKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KOTLETA,BRAMBOR,KOKTEJL 1,7
Po
10.3.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1
1. MILÁNSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM,MOŠT 1,3,7
Út
11.3.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 3
1. KUŘECÍ ČÍNA,JASMÍNOVÁ RÝŽE,TVAROH,ČAJ 1,7
2. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM,ČAJ 1,3
St
12.3.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA 1
1. PEČENÉ VEPŘOVÉ,ČERVENÉ ZELÍ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,NÁPOJ 1,3,7
Čt
13.3.
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA 1
1. NUDLE S MÁKEM A MÁSLEM, KOKTEJL 1,3,7
2. HOLUBKY S BRAMBOREM,KOKTEJL 1,3

14.3.
CELEROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. VEPŘOVÉ MASO V MRKVI,BRAMBOR,ČAJ,OVOCE 1
Po
17.3.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM
1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ NUDLIČKY,KARI RÝŽE,ZELNÝ SALÁT,MOŠT 1
Út
18.3.
RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽI 1
1. RYBÍ FILÉ S CITRONOVÝM PŘELIVEM,BR.KAŠE.ČAJ,OVOCE 1,4,7
2. JÁTRA NA SLANINĚ,RÝŽE,ČAJ,OVOCE 1
St
19.3.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 9
1. FAZOLOVÝ GULÁŠ S VEPŘOVÝM MASEM,CHLÉB,JOGURT,NÁPOJ 1,3,7
Čt
20.3.
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY 1
1. SMAŽENÝ SÝR,BRAMBOR,MRKVOVÝ SALÁT,ČAJ 1,3,7
2. PALAČINKY S MARMELÁDOU,ČAJ 1,3,7

21.3.
LOSOSOVÁ POLÉVKA 1,3,4,7
1. FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ,BRAMBOR,V.KOTLET,KOKTEJL 1,3,7
Po
24.3.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 9
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM,MOŠT,TVAROH 1,3,7
Út
25.3.
DÝŇOVÁ POLÉVKA 7
1. KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM A MÁSLEM,NÁPOJ 1,7
2. KUSKUSOVÉ RIZOTO,NÁPOJ
St
26.3.
KOPROVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. VEPŘOVÉ KARBENÁTKY,ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,ZELNÝ SALÁT,KOKTEJL 1,3,7
Čt
27.3.
POLÉVKA KOZÍ BRADA 1,7
1. HOVĚZÍ MASO NA HŘÍBKÁCH,RÝŽE S HRÁŠKEM,NÁPOJ,OVOCE 1
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM,NÁPOJ,OVOCE 1,3,4

28.3.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S KUSKUSEM 9
1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY,ŠPENÁT,BRAMBOR,ČAJ 1,3,7
Po
31.3.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1
1. VEPŘOVÉ RIZOTO SE SÝREM,OKUREK,MOŠT 7
Út
1.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S POHANKOU 9
1. SEKANÁ PEČENĚ,BRAMBOR,OVOCNÝ SALÁT,NÁPOJ 1,3,7
St
2.4.
KULAJDA 1,3,7
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU,OPEČENÝ SALÁM,CHLÉB,JOGURT,ČAJ 1,3
Čt
3.4.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,9
1. ŠTIKA S KOPROVÝM PŘELIVEM,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT,ČAJ 1,4,7
2. KUSKUS SE ŽAMPIONY A SÝREM,ČAJ 7

4.4.
VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽI 9
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI,TĚSTOVINY,KOKTEJL 7
Po
7.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 7
1. HOVĚZÍ TOKÁŇ,RÝŽE,TVAROH,NÁPOJ 7
Út
8.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. PEČENÉ KUŘE,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELNÝ SALÁT S KOPREM,ČAJ 7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM,ČAJ 1,3,7
St
9.4.
FAZOLOVÁ POLÉVKA SE ZELENINOU 1,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,KOKTEJL 1,3,7
Čt
10.4.
KUŘECÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,ČAJ,OVOCE 1,3,7
2. ZELENINOVÁ TORTILA,DIP,ČAJ,OVOCE

11.4.
ITALSKÁ POLÉVKA 1
1. HALUŠKY SE ZELÍM,MOŠT 1,3
Po
14.4.
VÝVAR S KROUPAMI 9
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK,BRAMBOROVÁ KAŠE,DIP,JOGURT,NÁPOJ 1,3,7
Út
15.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ 9
1. TRESKA PO ZAHRADNICKU,BRAMBOR,OKURKOVÝ SALÁT,ČAJ 1,4
2. KAPUSTOVÉ MAFINY,BRAMBOR,ČAJ
St
16.4.
BABIČČINA BRAMBORAČKA 9
1. CHILI CON CARNE S VEPŘ.MASEM,JASMÍNOVÁ RÝŽE,MOŠT,OVOCE 1
Čt
17.4.
VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY
1. OBĚD BUDE VŠEM ODHLÁŠEN
2.
Út
22.4.
POLÉVKA Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ NA KYSELO 1,7
1. VEPŘOVÉ KOSTKY NA KMÍNĚ,ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR,TVAROH,ČAJ 1,7
2. RYBÍ STRIPSY,ZELENINOVÝ SALÁT,DREZING,TVAROH,ČAJ 4,7,
St
23.4.
RAGŮ POLÉVKA S RÝŽI 9
1. KUŘE NA SMETANĚ,ŠPECLE,MOŠT 1,3,7
Čt
24.4.
ČOČKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. RÝŽOVÁ KAŠE S JAHODAMI,OVOCE,NÁPOJ 7
2. HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM,OVOCE,NÁPOJ 7

25.4.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KRŮTÍ NUDLIČKY NA PÓRKU,TARHOŇA,KOKTEJL 1,3,7
Po
28.4.
POLÉVKA Z HLÍVY 1
1. ZAHRADNICKÁ ČOČKA,VEJCE,CHLÉB,MOŠT 1,3,9
Út
29.4.
KEDLUBNOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,7
1. RYBA V SÝROVÉ KRUSTĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,ČERVENÁ ŘEPA,ČAJ 1,4,7
2. ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM,ČAJ 7,9
St
30.4.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 9
1. KRŮTÍ PO CIKÁNSKU,BRAMBOR,JOGURT,NÁPOJ
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.