e-strava Menu
ZŠ Slezská
Třinec
[0005]
Ulrich software
Day Choice
Wed
1.5.
1. STÁTNÍ SVÁTEK
Thu
2.5.
Polévka jáhlová 1,7,9Rating:
1. Vepřový řízek smažený,br.kaše+cibulka,salát,kompot,přesnídávka,džus+voda 1,3,7
Fri
3.5.
Polévka vývar s bramborem 7,9
1. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže dušená,čaj+voda,ovoce 1,3,7,9
Mon
6.5.
Polévka krkonošská cibulačka 7,9
1. Plátek z kotlety,smetanová omáčka s cuketou+koř.zelenina,špecle,čaj+voda 1,3,7,9
Tue
7.5.
Polévka houbová s kroupami 1,7
1. Mexické fazole,chléb,bílá káva+voda,ovoce 1,7
2. Kapustové karbanátky+drůbeží maso,br.kaše,salát z č.zelí+mrkev,mošt,ovoce 1,3,7
Wed
8.5.
1. STÁTNÍ SVÁTEK
Thu
9.5.
Polévka brokolicovo-mrkvová 1,7
1. Vepřové nudličky na okurkách,pohanková rýže+petrželka,džus+voda,ovoce 1,7
2. Tuňákový salát s těstovinami,banketka,džus,ovoce 1,3,4,7
Fri
10.5.
Polévka krupicová s vejci 1,3,7,9
1. Kuře na divoko,brambory+pažitka,salát zeleninový míchaný,čaj+voda 1,7
Mon
13.5.
Polévka bramborová krémová s taveným sýrem 1,7,9
1. Sekaný řízek máslový,br.kaše s mrkví,salát zelný vařený,kompot,čaj+voda 1,3,7
Tue
14.5.
Polévka gulášová s kysaným zelím 1
1. Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou a lesním ovocem,ml.nápoj+voda,banán 1,3,7
2. Směs salátů s trhaným vepřovým masem,dresink,cereální bageta,mošt,banán 7
Wed
15.5.
Polévka hovězí vývar s mrkvovým kapáním 1,3,7,9
1. Rybí filé na zelenině,brambory+pórek,salát zelný s koprem,čaj+voda 4,7
2. Grilovaná rajčátka s mrkví,cibulí a fazolemi+petrželka,opékaný toust,čaj 1,7
Thu
16.5.
Polévka zeleninová s rýží 1,7,9
1. Karlovarský vepřový guláš,houskové knedlíky kynuté,džus+voda,ovoce 1,3,7
2. Česnekové brambory s cibulkou,podmáslí+mléko,ovoce 7
Fri
17.5.
Polévka drožďová s nočky 1,3,7,9
1. Hovězí maso po burgundsku,rýže dušená,čaj+voda 1,9
Mon
20.5.
Polévka halušková 1,3,7,9
1. Segedínský guláš,houskové knedlíky kynuté,čaj+voda 1,3,7
Tue
21.5.
Polévka pórková s vejci 1,3,7
1. Kuřecí směs pikant,brambory,salát ředkvičkový,mošt,ovoce 1,10
2. Gnocchi á La carbonara+parmazán,ml.nápoj+voda,ovoce 1,3,7
Wed
22.5.
Polévka frankfurtská 1
1. Bulgur s grilovanou zeleninou+sýr,čaj+voda 1,7
2. Krůtí játra na cibulce,rýže dušená,kyselý okurek,čaj 1
Thu
23.5.
Polévka barevná s játrovými knedlíčky 1,3,7,9
1. Vídeňský párek,čočka na kyselo,chléb+graham,ml.nápoj,ovoce
2. Těstovinový salát s kuřecím masem,džus+voda,ovoce 1,3,7
Fri
24.5.
Polévka hovězí vývar s rýží a hráškem 7,9
1. Vepřová pečeně,české zelí,bramborové knedlíky,čaj+voda 1,3
Mon
27.5.
Polévka debrecínská hrachová 1,7
1. Džuveč Monastýr sypaný sýrem,salát okurkový,čaj+voda 7
Tue
28.5.
Polévka vločková s česnekem 1,7,9
1. Kuřecí paprikáš,těstoviny,džus+voda,ovoce 1,7
2. Jelítkový prejt,zelí kysané,brambory,džus,ovoce 1,3
Wed
29.5.
Polévka koprová 1,3,7Rating:
1. Smetanové brambory se šunkou a brokolicí+sýr,kyselý okurek,čaj+voda 7
2. Salát s grilovanou červenou řepou+mozzarella,cereální rohlík,čaj 1,7
Thu
30.5.
Polévka rajčatová s tarhoňou 1,3,7
1. Rybí filé na smetaně+sýr,br.kaše+pažitka,salát z čín.zelí+ředkvičky,mošt,ovoce 7
2. Zeleninové lečo,brambory+j.cibulka,kompot,ml.nápoj+voda,ovoce 3,7
Fri
31.5.
Polévka hrstková 1,9
1. Vepř.řízek přírodní,rýže dušená+bar.mrkev,salát rajčatový+okurkový,čaj+voda 1,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available