e-strava Menu
ZŠ Slezská
Třinec
[0005]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Polévka milionová-drůbková 1,3,7,9Rating:
1. Toskánská směs s kuřecím masem,těstoviny,čaj+voda 1,3
Tue
2.9.
Polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky 1,3,7,9Rating:
1. Vepř.kostky s mrkví+hrášek,brambory,salát hlávkový,ml.nápoj+džus+voda,ovoce 1,7
Wed
3.9.
Polévka pórkový krém 1,7Rating:
1. Srbské rizoto s krůtím masem+sýr,salát okurkový,čaj+voda 7
Thu
4.9.
Polévka česnečka s bramborem+kroupy 1,3,7,9Rating:
1. Fazole chilli con carne,chléb+graham,ml.nápoj+mošt+voda,ovoce 1,7
Fri
5.9.
Polévka z vaječné jišky 1,3,7,9
1. Vepřové výpečky,hlávkové zelí dušené,bramborové knedlíky,čaj+voda 1,3,7
Mon
8.9.
Polévka brokolicová 1,7
1. Andulčiny rolky se šunkou,br.kaše+cibulka,salát z čer.řepy,kompot,čaj+voda 1,3,7
Tue
9.9.
Polévka kmínová s vejci 1,3,7,9
1. Hovězí vařené,koprová omáčka,houskové knedlíky kynuté,mošt,ovoce 1,3,7
2. Čočka s grilovanou zeleninou,cereální bageta,ml.nápoj+voda,ovoce 1,7,9
Wed
10.9.
Polévka bramborová s kapií 1,7,9
1. Šunkofleky,kyselý okurek,čaj+voda 1,3
2. Žampiony na smetaně+č.petrželka,gnocchi,čaj 1,3,7
Thu
11.9.
Polévka vločková s mrkví 1,7,9
1. Rybí filé na zelenině,brambory,salát mix+medovo-hořč.zálivka,džus,ovoce 4,7,10
2. Tarhoňové rizoto s kuřecím masem+suš.rajčátka,směs salátů,džus+voda,ovoce 1,3,7
Fri
12.9.
Polévka krkonošská cibulačka 1,9
1. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže dušená,čaj+voda 1,3,7,9
Mon
15.9.
Polévka koprová 1,3,7
1. Sekaná pečeně,bramborová kaše+pažitka,salát zelný vařený,kompot,čaj+voda 1,3,7
Tue
16.9.
Polévka žampionová+kroupy 1,7
1. Mexický guláš+sýr,rýže dušená s hráškem,džus+voda,ovoce 1,7
2. Tuňákový salát těstovinový,banketka,džus,ovoce 1,3,4,7
Wed
17.9.
Polévka krůtí vývar+fritátové nudle 1,3,7,9
1. Vepřové kostky pečené,hrachová kaše,salát zelný+mrkev,chléb+graham,ml.nápoj 1,7
2. Tarhoňa se slaninou,žampiony+rajčátka,salát ředkvičkový s okurkou,čaj+voda 1,3
Thu
18.9.
Polévka gulášová 1
1. Krupicová kaše s ovesnými vočkami,máslem,cukrem a kakaem,ml.nápoj+voda,ovoce 1,7
2. Palačinky se špenátem+tv.sýr+sýr niva+kečup,mošt,ovoce 1,3,7
Fri
19.9.
Polévka mrkvový krém 1,7
1. Kuřecí závitek se šunkou+sýr,šť.brambory,salát zelný+křen+jogurt,čaj+voda 1,7
Mon
22.9.
Polévka kuřecí vývar se sýrovým kapáním 1,3,7,9
1. Vepřový plátek,smetanová omáčka+koř.zelenina+cuketa,špecle,čaj+voda 1,3,7,9
Tue
23.9.
Polévka z červené čočky s kari a rajčatovým protlakem 1,7,9
1. Rybí filé smažené,br.kaše+j.cibulka,salát mrkvový+ananas,mošt,ovoce 1,3,4,7
2. Celerový salát s kuřecí šunkou a sýrem,banketka,ml.nápoj+voda,ovoce 1,7,9
Wed
24.9.
Polévka ragú s rýží 1,7,9
1. Kuře na paprice,těstoviny,čaj+voda 1,3,7
2. Zeleninové lečo s vejci,brambory+pažitka,kompot,čaj 3,7
Thu
25.9.
Polévka barevná s játrovými knedlíčky 1,3,7,9
1. Staropolský bigos,chléb,džus+voda,ovoce 1
2. Kynuté knedlíky s povidlovo-ovocnou omáčkou,ml.nápoj,ovoce 1,3,7
Fri
26.9.
Polévka italská 1,7,9
1. Bakoňská kotleta (žampiony),rýže dušená+cibulka,salát rajčatový,čaj+voda 1,7
Mon
29.9.
Polévka halušková 1,3,7,9
1. Segedínský guláš,houskové knedlíky kynuté,čaj+voda 1,3,7
Tue
30.9.
Polévka kvasnicová 1,3,7,9
1. Kuřecí nudličky se šunkou+niva,brambory,salát hlávkový+ředkvičky,mošt,ovoce 1,7
2. Čočka s mrkví a špenátem,chléb+cereální banketka,ml.nápoj+voda,ovoce 1,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available