e-strava Menu
ZŠ M.Kudeříkové
Havířov
[0077]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
ZELENINOVÁ 1/1,7,9Rating:
1. Boloňské špagety, sypaný sýr, nápoj 1/1,7,9
Tue
2.9.
ČOČKOVÁ 1/1Rating:
1. Přírodní vepřová pečeně, dušená rýže, červená řepa, nápoj 1
Wed
3.9.
ŠPENÁTOVÁ 1,7Rating:
1. Hrachová kaše, párek (uzené) chléb, kyselý okurek, nápoj 1
Thu
4.9.
FRANKFURTSKÁ 1,9,7Rating:
1. Přírodní rybí filé na másle, brambor, míchaný kompot 1,4,7
Fri
5.9.
KMÍNOVÁ S VEJCI 1,3,9
1. Kuřecí steak, zeleninový salát, dip, bageta, nápoj 1,7
Mon
8.9.
FAZOLOVÝ KRÉM 1,7
1. Kuřecí rizoto se zeleninou, sypaný sýr, kyselý okurek, nápoj 7
Tue
9.9.
ČESNEKOVÁ 3,9,7
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny, ovoce, nápoj 1,3,7
Wed
10.9.
BRAMBOROVÁ 1,9,7
1. Zapečené palačinky s tvarohem, mléčný nápoj, ovoce, 1,7
Thu
11.9.
KRUPICOVÁ SE ZELENINOU 1,9
1. Vepřový guláš, houskový knedlík, nápoj 1
Fri
12.9.
VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,9,3
1. Karbanátek se sýrem, bramborová kaše, čerstvá zeleniny, nápoj 1,3,7
Mon
15.9.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,7
1. Koprová omáčka, brambor, vařené vejce, nápoj 1,3,7
Tue
16.9.
BROKOLICOVÝ KRÉM 1,7
1. Zapečené těstoviny s mletým masem, kyselý okurek, ovoce, nápoj 1,3
Wed
17.9.
HRSTKOVÁ 1,9
1. Krůtí výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík, nápoj 1,3,7
Thu
18.9.
RAJČATOVÁ S TARHOŇOU 1,9,7
1. Obalovaná treska, brambor s jarní cibulkou, míchaný kompot, nápoj 1,3,4,7
Fri
19.9.
ZELENINOVÁ S KUSKUSEM 1,9
1. Tortelloni s vepřovým masem, sýrová omáčka, nápoj, ovoce 1,7
Mon
22.9.
1.
2.
Tue
23.9.
1.
2.
Wed
24.9.
1.
2.
Thu
25.9.
1.
2.
Fri
26.9.
1.
2.
Mon
29.9.
1.
2.
Tue
30.9.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available