e-strava Jídelníček
ZŠ Pohořská 8
Odry
[0004]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.4.
Zeleninová s drobením
1. Mletá masová koule v rajské omáčce,těstoviny,voda s grepem,ovoce
St
2.4.
Masový krém
1. Halušky s kysaným zelím a uzeným,perník,vit.nápoj
Čt
3.4.
Risi - bisi
1. Hovězí na barevném pepři,špecle,voda sokurkem,ovoce

4.4.
Frankfurtská
1. Kuřecí přírodní rízek s nivou,bram.kaše,salát z číns.zelí s cizrnou,horká čokol.
Po
7.4.
Česneková s fritátovými nudlemi
1. Husitská směs,rýže s peč.těstovinou,mléko,voda s citronem,músli
Út
8.4.
Ze zeleného hrachu
1. Obal.filé z tresky se sýrem,bram. s máslem a pažitkou,cel.sal. s jablkem,voda
St
9.4.
Květákový krém
1. Bramborový guláš,chléb,vit.nápoj,ovoce
Čt
10.4.
MilionováHodnocení:
1. Svíčková z vepř.kotlety,cel.knedlík,voda s okurkem,ovoce

11.4.
Zelňačka
1. Makový závin,horká čokoláda,ovoce
Po
14.4.
Uzená s bulgurem a zeleninou
1. Moravský vrabec,bram.knedlík,špenát,voda s citronem
Út
15.4.
Venkovská bramboračka s houbami
1. Hrachová kaše,dušená šunka,chléb,jogurt s músli a ov.přelivem,voda s grepem
St
16.4.
Námořnická s tět.řýží
1. Kuřecí řízek,bram.kaše,rajčatový salát,vit.nápoj
Čt
17.4.
Čočková
1. Koprová omáčka,vejce,brambor,čaj
Út
22.4.
Celerové krémová
1. Uzené kuř.stehno,houskový knedlík,červené zelí,voda s citr.,ovoce
St
23.4.
Francouzská
1. Španělský ptáček z v.masa,rýže s kukuřicí,zel.,přízdoba,voda s grepem,mléko
Čt
24.4.
Krém z červené čočky se zel.,a ajvarem
1. Treska na másle a byl.,bram.kaše,mrkvový sal. s nanasem,voda s okurkou

25.4.
Bramborová polévka na kyselo
1. Poděbradské maso,těstoviny, voda s pomerančem,mléko
Po
28.4.
Vločková
1. Krůtí kostky na ajvaru,halušky,cereální polštářky,mléko,voda s citronem
Út
29.4.
Polévka s játrovou rýží a nudelmi
1. Fazole na kyselo,chléb,sal. kys.zelí s mrkví,šleh.varoh s jah.přelivem,voda s gr
St
30.4.
Pórková s vejci
1. Hovězí v mrkvi,brambor,voda s mátou a citronem,ovoce

2.5.
Bramborový krém se smaž,hráškem
1. Smetanová tarhońa s kuř.masem a zel.,mléko,voda s okurkou,ovoce
Po
5.5.
1.
Út
6.5.
1.
St
7.5.
1.

9.5.
1.
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.