e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Kapustová /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Srbské rizoto sypané sýrem, salát /1,7,9/
2. Zeleninové placičky, vařený brambor, dip, salát /1,3,7,9/
Po
5.5.
Slepičí vývar s těstovinou/1,3,9/Hodnocení:
1. Daňčí guláš, chléb /1,3,7/
2. Bulgurové rizoto se sušenými rajčaty, sypané sýrem, zeleninový salát /1,7/
Út
6.5.
Pohanková/1,3,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na kari, rýže, zeleninový salát/1,7/
2. Králík na divoko, halušky/1,3,7
St
7.5.
Hrstková /1,9/Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Bramborové šišky s máken, ochucené mléko, ovoce/1,3,7/

9.5.
Skandinávská s krutóny/1,3,4,7,9/Hodnocení:
1. Boloňské špagety sypané sýrem, ovoce/1,3,7/
2. Francouzské brambory, kyselý okurek, ovoce/3,7/
Po
12.5.
Bramborová s houbami /1,9/Hodnocení:
1. Přírodní kotlet, rýže, čalamáda/1/
2. Hrachová kaše, sázené vejce, chleba, kyselé zelí/1,3/
Út
13.5.
Česneková s kroupami/1,3/Hodnocení:
1. Rajská omáčka, hovězí plátek, těstoviny /1,3,7/
2. Špenátová omeleta plněná bryndzou, sypaná sýrem, zeleninová přízdoba/1,3,7/
St
14.5.
Hovězí s játrovými knedlíčky/1,3,4,7/
1. Rybí stripsy, šťouchané brambory, salát /1,3,4,7/
2. Rýžové pokušení s ovocem, ovoce, ochucené mléko/7/
Čt
15.5.
Zeleninová s vločkami/1,3,9/
1. Kuře ala kachna, červené zelí, knedlík/1,3,7/
2. Hermelín na zeleninovém lůžku, pečivo/1,3,7/

16.5.
Čočková /1/
1. Vepřová kýta protýkaná zeleninou, bramborová kaše, kompot/1,7,9/
2. Kuřecí roláda, bulgur, salát /1/
Po
19.5.
Slepičí vývar s drobením /1,3,9/
1. Fazolový guláš, chléb /1/
2. Okurková omáčka, vařené vejce, vařený brambor, ovoce /1,3,7/
Út
20.5.
Zeleninová s pohankou /1,3,7/
1. Kuřecí závitek se šunkou a mozzarellou, vařený brambor, salát/1,7/
2. Jáhlový nákyp s jablky, ochucené mléko /1,7/
St
21.5.
Kozí brada /1,3,7/
1. Frankfurtská vepřová pečeně, kynutý knedlík , ovoce/1,3,7/
2. Zeleninový nákyp se sýrem, pečivo, zeleninová přízdoba /3,7/
Čt
22.5.
Hrachová /1/
1. Krůtí medailonky na bazalce , rýže s hráškem , salát /1/
2. Obalovaný květák, vařený brambor, dip, salát /1,3,7/

23.5.
Krupicová s vejci /1,3,9/
1. Dušený špenát, vepřové výpečky , bramborový knedlík /1,3,7/
2. Těstovinový salát s tuňákem, zeleninová přízdoba/1,3,4,7/
Po
26.5.
1.
2.
Út
27.5.
1.
2.
St
28.5.
1.
2.
Čt
29.5.
1.
2.

30.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.