e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.3.
Hrachová polévka 1,9Hodnocení:
1. Frankfurtská vep.kýta,dušená rýže,salát 1,9
2. Kynuté knedlíky na páře,polévané máslem a sypané cukrem 1,3,7
Čt
2.3.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,9Hodnocení:
1. Hovězí znojemská pečeně,houskový knedlík 1,3,7,9
2. Bulgurové rizoto s kuřecím masem a zeleninou,syp.sýrem,salát 1,3,7,9,7

3.3.
Rajská polévka s rýži 1,3,9Hodnocení:
1. Husarský vep.závitek/závitek pln.masem/,bramborová kaše,kompot 1,3,9
2. Sýrová omáčka,těstoviny,zel.přízdoba 1,7,9
Po
6.3.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky, dušená rýže 1,3,9
2. Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí 1,3,9
Út
7.3.
Rychlá polévka s nudlemi 1,3,9Hodnocení:
1. Vepřová kýta na kmíně, kynutý knedlík 1,3,7,9
2. Těstoviny sypané mákem a cukrem, polévané máslem 1,3,7
St
8.3.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9Hodnocení:
1. Hovězí kostky na žampiónech, bramborová kaše 1,9,7
2. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou 1,3,7
Čt
9.3.
Kapustová polévka s vločkami 1,9Hodnocení:
1. Vepřový plátek na hořčici, bulgur 1,9,10
2. Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařený brambor 1,3,7,9

10.3.
Hrstková polévka 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na kari, dušená rýže s pohankou 1,9
2. obalovaný celer, vařený brambor, dip 1,3,7,9
Po
13.3.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKURKA 1,9
2. HONZOVY BUCHTY 1,3,7
Út
14.3.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Hodnocení:
1. HOLANDSKÝ VEP. ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ 1,3,7,9
2. DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE, KUSKUS 1,9
St
15.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9Hodnocení:
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE 1,7,9
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,9
Čt
16.3.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9Hodnocení:
1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,7,9
2. RYBÍ FILÉ S BYLINKOVÝM MÁSLEM, VAŘENÝ BRAMBOR 1,7,4,9

17.3.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ MAĎARSKÝ GULÁŠ,TĚSTOVINY 1,9,3
2. ZAPÉKANÉ BRAMBORY S NIVOU A CIBULÍ, SALÁT 1,3,7,9
Po
20.3.
Vývar s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,9Hodnocení:
1. Vepř.kýta na divoko,dušená rýže 1,9
2. Kuřecí špíz s ananasem,vařený brambor,dip 1,7,9
Út
21.3.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem 1,7,9
2. Alpský kyn.knedlík plněný povidly s vanilkovým přelivem,sypan.mákem 1,7,9,3
St
22.3.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,9Hodnocení:
1. Španělský ptáček z vep.kýty na smetaně,kynutý knedlík 1,3,7,9
2. Hrachová kaše s uzenými kuř.prsy,kys.okurek,chléb 1,9
Čt
23.3.
Mrkvová polévka s krutóny 1,9Hodnocení:
1. Rybí karbenátek,bramborová kaše,ledový salát 1,3,7,9
2. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou 1,7,9,3

24.3.
Italská polévka 1,9Hodnocení:
1. Moravský vrabec,kysané zelí,bramborový knedlík 1,3,9
2. Žampiónová omáčka,vař.vejce,vařený brambor 1,3,7,9
Po
27.3.
Kapustová polévka s vločkami 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky,dušená rýže 1,3,9
2. Obalovaný květák,vařený brambor,dip 1,3,7,9
Út
28.3.
Bramborová polévka 1,9Hodnocení:
1. Koprová omáčka,vařené vejce,kynutý knedlík,ovoce 1,3,7,9
2. Hovězí kostky na zelenině,bulgur 1,9
St
29.3.
Hrachová polévka 1,9Hodnocení:
1. Přírodní vep.plátek,bramborová kaše 1,7,9,10
2. Rýžový nákyp s ovocem,sypaný cukrem a polévaný máslem 1,3,7,9
Čt
30.3.
Svatební polévka/vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky/ 1,3,9Hodnocení:
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem,míchaný salát 1,3,7,9
2. Fazolový guláš s vep.masem,chléb 1,9

31.3.
Miliónová polévka/s krupicí a vejcem/ 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí řízek vařený brambor maštěný 1,3,7,9
2. Vitamínový salát /kysané zelí,tatarka,uzenina,zelenina/pečivo,1,7,9
Po
3.4.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9
1. Hovězí guláš s cibulí, kynutý knedlík 1,3,7,9
2. Brokolicový nákyp s mozzarellou, vař.brambor maštěný, rajčatový salát
Út
4.4.
Hrstková polévka 1,9
1. Kuřecí závitek (mozzarella,šunka),dušená rýže,kompot 1,7,9
2. Dukátové buchtičky s vanil. krémem, kakao 1,3,7
St
5.4.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9
1. Vep.kotlet po srbsku, vařený brambor 1,9,10
2. Brambor. placičky, výpečky z uz.boku, smetana,sypané sýrem 1,7,9
Út
11.4.
Drůbeží vývar s kapáním 1,3,9
1. Čočka na kyselo, uzené maso, kyselá okurka, chléb 1,9
2. Bavorské vdolky s marmeládou (povidly) a tvarohem, sypané cukrem 1,3,7
St
12.4.
Polévka risi-bisi (s rýží a hráškem)
1. Rybí filé na másle a kmíně, vařený brambor, mrkvový salát 1,4,7
2. Vepřový plátek na houbách, kuskus 1,9,10
Čt
13.4.
Květáková polévka1,7,9
1. Vepřové klopsy v rajské omáčce, těstoviny 1,3,7,9
2. Pivrnec (kuřecí maso, vejce), vařený brambor, ďábelská omáčka 1,3,7,9

14.4.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Hovězí kostky po znojemsku, dušená rýže, salát z červené řepy s jablkem 1,9
2. Bramborové halušky s kysaným zelím a výpečky z uzeného boku 1,3,9
Út
18.4.
1.
2.
St
19.4.
1.
2.
Čt
20.4.
1.
2.

21.4.
1.
2.
Po
24.4.
1.
2.
Út
25.4.
1.
2.
St
26.4.
1.
2.
Čt
27.4.
1.
2.

28.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.