e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.10.
Rychlá polévka s drobením 1.3,9Hodnocení:
1. Vepřové kostky,duš.mrkev s hráškem,vařený brambor 1,9
2. Nudle s mákem,sypané cukrem a polévané máslem,ovoce 1,3,7
Út
4.10.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí závitek se šunkou a sýrem,bram.kaše, salát 1,7,9
2. Chilli con carne,chléb 1,9
St
5.10.
Bramborová polévka 1,9Hodnocení:
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem 1,7,9,3
2. Obalovaný květák,vařený brambor,dip,salát 1,3,7
Čt
6.10.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí stehno pečené,dušená rýže,salát 1,7,9
2. Sýrová omáčka s brokolicí,těstoviny 1,3,7,9

7.10.
Hrachová polévka 1,9
1. Hovězí na divoko,bramb.špalíky,salát 1,7,9
2. Francouzské brambory,salát z kys.zelí,mrkve a cibule 1.3,7.9
Po
10.10.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Vepř.výpečky,kysané zelí,kynutý knedlík 1,3,7,9
2. Papriky plněné mozzarellou a jáhlemi.pečivo 1,9,7
Út
11.10.
Rajská polévka s rýži 1,9
1. Kuřecí roláda,bramborová kaše,salát 1,3,7,9
2. Špen.palačinky pln.bryndzou a výpečky z uz.boku,syp.sýrem ,zel.přízdoba 1,3,9,7
St
12.10.
Hrstková polévka 1,9
1. Pikantní vepřové nudličky se zeleninou,dušená rýže,salát 1,3,9
2. Honzovy plněné buchty,kakao,ovoce ,1,3,7,9
Čt
13.10.
Slepičí vývar s těstovinou 1,3,9
1. Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce,vař.brambor 1,3,9,7
2. Vep.kotlet na zelenině,kuskus,salát 1,9

14.10.
Zeleninová polévka s pohankou 1,3,9
1. Zapékané těstoviny s masem,salát z červ.řepy s jablky 1,3,7,9
2. Pivrnec/smaž.kuřecí placičky/ vařený brambor,salát 1,3,9
Po
17.10.
1.
2.
Út
18.10.
1.
2.
St
19.10.
1.
2.
Čt
20.10.
1.
2.

21.10.
1.
2.
Po
24.10.
1.
2.
Út
25.10.
1.
2.
Po
31.10.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.