e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
6.1.
Polévka- hovězí vývar s tarhoňou 1,3,9Hodnocení:
1. Krůtí plátek na másle, brambor, kompot
Út
7.1.
Polévka čočková 1Hodnocení:
1. Hovězí kostky na zelenině, brambor. kaše, míchaný salát ,1,9
2. Zeleninové rizoto se sýrem , ovoce 7,9
St
8.1.
Polévka- pohanková 1Hodnocení:
1. Vepřová kýta na paprice, špecle/ kyn. knedlík/ 1,3,7,9
Čt
9.1.
Polévka- frankfurtská 1,9Hodnocení:
1. Přírodní vepř. kotlet, rýře, okurkový salát 1

10.1.
Polévka- zeleninová 1,9Hodnocení:
1. Těstoviny zapečené s mletým masem a zeleninou, kyselý okurek 1,9
Po
13.1.
Rajská polévka s vločkami/1,7/Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky, hrášková rýže, zeleninový salát /1/
2. Těstoviny s mákem , ovoce / 1,7/
Út
14.1.
Slepičí vývar se strouhaním /1,3,9/Hodnocení:
1. Segedínský guláš, kynutý knedlík / 1,3,7/
2. Rybí filé, brambor, kompot /1,3,4/
St
15.1.
Zeleninová s drožďovými noky / 1,3,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí stehno, bramborová kaše, zeleninový salát /7/
2. Brokolicový nákyp s mozzarellou, celozrný rohlík,obloha /1,3,7/
Čt
16.1.
Celerová s bramborem /1,7,9/Hodnocení:
1. Znojemská hovězí, dušená rýže, zeleninový salát /1/
2. Houbový kuba,kyselý okurek /1/

17.1.
Česneková polévka /1,3/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, vídeňský párek, chléb,müsli tyčinka/1/
2. Kuřecí špíz s ananasem, brambor,dip/7/,
Po
20.1.
Polévka- zelná s uzeninou /1/Hodnocení:
1. Vepřové na kmíně, bramborový knedlík /1,3/
2. Jáhlový nákyp s jablky, ochucené mléko / 1,3,7/
Út
21.1.
Polévka- rychlá s drobením / 1,3,9/Hodnocení:
1. Fazolky na smetaně, brambor, vejce, ovoce / 1,3,7/
2. Těstovinový salát s tuňákem , přízdoba /1,4/
St
22.1.
Polévka- špenátová s bramborem /1,3,7/Hodnocení:
1. Krůtí medailonky na rajčatech, rýže, zeleninový salát /1/
2. Obalovaný celer, brambor,dresing, zeleninový salát / 1,3,7,9/
Čt
23.1.
Polévka- slepičí vývar s těstovinou / 1,3,9/Hodnocení:
1. Hovězí na divoko, kynutý knedlík / 1,3,7/
2. Krupeto s žampiony a zeleninou, okurkový salát /1/

24.1.
Polévka- Fazolová / 1,3,7/Hodnocení:
1. Zahradnická sekaná , bramborová kaše, salát z červené řepy / 1,3,7/
2. Paprika plňená bulgrem s uzeným sýrem, toustový chléb, přízdoba / 1,7/
Po
27.1.
Kozí brada/1,7/
1. Přírodní kotlet, dušená rýže, míchaný salát /1/
Út
28.1.
Risi-bisi /1,3,9/
1. Frankfurtská hovězí pečeně na smetaně,kynutý knedlík /1,3,7/
St
29.1.
Hovězí vývar s těstovinou /1,3,9/
1. Kuřecí řízek, brambor mašť.zeleninový salát /1,3,7/
Čt
30.1.
Zeleninová s pohankou /1,3,9/
1. Boloňské špagety sypané sýrem. ovoce /1,3,7/
Po
3.2.
1.
2.
Út
4.2.
1.
2.
St
5.2.
1.
2.
Čt
6.2.
1.
2.

7.2.
1.
2.
Po
10.2.
1.
2.
Út
11.2.
1.
2.
St
12.2.
1.
2.
Čt
13.2.
1.
2.

14.2.
1.
2.
Po
24.2.
1.
2.
Út
25.2.
1.
2.
St
26.2.
1.
2.
Čt
27.2.
1.
2.

28.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.