e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE,DIETNÍ PÁREK,KYSANÉ ZELÍ,CHLÉB 1,3,7
2. HOUBOVÝ KUBA,KYSELÝ OKUREK 1,3,9
St
3.4.
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU 1,3,7,9Hodnocení:
1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK,BRAMBORY,SALÁT 1,3,7
2. NUDLE S MÁKEM A CUKREM,MÁSLO,OVOCE 1,3,7
Čt
4.4.
POLÉVKA MRKVOVÁ KRÉMOVÁ 1,7Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO NA ČESNEKU A MÁSLE ,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,7
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU,BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM,SALÁT 1,3,7

5.4.
POLÉVKA ITALSKÁ S TĚSTOVINOU A SÝREM 1,3,7Hodnocení:
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A ZELENINOU,SALÁT Z ČER.ŘEPY 1,3,7,9
2. PEČENÁ RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU,PEČIVO 1,3,4,7
Po
8.4.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ KOSTKY,DUŠENÁ MRKEV,VAŘENÝ BRAMBOR 1,9
2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY Z UZ.BOKU 1,9
Út
9.4.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE,TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY 1,3,7
St
10.4.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3.9Hodnocení:
1. KLOPSY V RAJSKÉ OMÁČCE,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK ,VAŘENÝ BRAMBOR,DIP,MÍCHANÝ SALÁT 1,7,9
Čt
11.4.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9Hodnocení:
1. VEP.ZÁVITEK ALA ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK,DUŠENÁ RÝŽE,MRKVOVÝ SALÁT 1,3,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU 1,3,7

12.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,9Hodnocení:
1. SELSKÁ VEP. PEČENĚ,HLÁVKOVÉ ZELÍ DUŠENÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE A KMÍNĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT 1,4,7,9
Po
15.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,7,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ MARINOVANÝ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,9
2.
Čt
18.4.
VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA PAPRICE A SMETANĚ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. FAZOLOVÝ VEP. GULÁŠ,CHLÉB, 1,9

19.4.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,7,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ PLÁTEK,DUŠENÁ RÝŽE S POHANKOU,SALÁT 1,9,10
2. KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY NA PÁŘE,SYPANÉ CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM 1,3,7
Po
22.4.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9Hodnocení:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. RYBÍ FILÉ OBALOVANÉ,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,4,9
Út
23.4.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE,BRAMBORÁČKY 1,9
St
24.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S JÁHLEMI 1,3,9Hodnocení:
1. ČOČKA NA KYSELO,PÁREK,CHLÉB,KYS.OKUREK 1,3,9
2. VEPŘOVÁ ROLÁDA,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9
Čt
25.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,9
2. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM,SYP.CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM,OVOCE1,3,7

26.4.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA,VAŘENÝ BRAMBOR,VAŘ.VEJCE 1,3,7,9
2. PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS,BULGUR,SALÁT 1,3,9
Po
29.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ,TĚSTOVINY 1,3,9
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM, POLÉVANÝ MÁSLEM A SYPANÝ CUKREM 1,3,7
Út
30.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Čt
2.5.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. BROKOLICOVO-KVĚTÁKOVÝ NÁKYP,VAŘ. BRAMBOR MAŠTĚNÝ,KOMPOT 1,3,7,9

3.5.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK ,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO 1,7,9
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
2.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.