e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Slepičí vývar s drobením/1,3,9/Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařený brambor/1/
2. Bulgur po italsku s rajčaty sypaný sýrem parmazánového typu/1,7/
Út
2.12.
Pohanková se zeleninou/7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na paprice, těstoviny,ovoce/1,7/
2. Jáhlový nákyp s hruškami, bílá káva, ovoce /3,7/
St
3.12.
Čočková/1/
1. Štěpánská hovězí pečeně, rýže, okurkový salát/1,3,7/
2. Losos na bylinkovém másle, vařený brambor, rajčatový salát /4,7/
Čt
4.12.
Mrkvová s krutóny /1,7/
1. Vepřová kýta protýkaná zeleninou, bramborovo- dyňová kaše, míchaný salát /1,7,9/
2. Špenátové palačinky plněné bryndzou, sýr, zeleninová přízdoba/1,3,7/

5.12.
Zelná/1/
1. Krůtí nudličky na bazalce, tarhoňa, biscuit/1,3,7/
2. Bramborový guláš, chléb, biscuit/1/
Po
8.12.
Hrstková/1/
1. Rybí filé po řecku s pórkem, vařený brambor, ovoce/4,7/
2. Zapečený květák se sýrem, zeleninová přízdoba,slunečnicový chléb/1,3,7/
Út
9.12.
Hovězí s těstovinou /1,3,9/
1. Hovězí plátek, žampiónová omáčka,vícezrnný knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové placičky,vařený brambor, dip,rajčatový salát/1,3,7,9/
St
10.12.
Krupicová s vejci/1,3/
1. Vepřová kýta po selsku, rýže s kari, okurkový salát/1,9/
2. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly, kakao, ovoce/1,3,7/
Čt
11.12.
Vločková se zeleninou/1,3,9/
1. Záhorácký závitek, bramborový knedlík,ovoce/ 1,3.7/
2. Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovým přelivem, ovoce /1,3/

12.12.
Bramborová s houbami/1,9/
1. Kuřecí plátek na česneku, kuskus, salát z pekingského zelí/1/
2. Teplý chalupářský salát/těstoviny, hl. zelí, slanina/ /1/
Po
15.12.
1.
2.
Út
16.12.
1.
2.
St
17.12.
1.
2.
Čt
18.12.
1.
2.

19.12.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.