e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Bulharská květáková /1,3,7/Hodnocení:
1. Frankfurtské hovězí nudličky , rýže s pohankou, salát /1,7,9/
2. Losos na dušené zelenině, vařený brambor /4,9/
Čt
2.10.
Bramborová /1,9/Hodnocení:
1. Krůtí medailonky na rozmarýnu, bramborové gnocchi, ovoce/1,3/
2. Čočka na kyselo, sázené vejce, chléb, kyselý okurek, ovoce /1,3/

3.10.
Zeleninová/1,9/Hodnocení:
1. Kapustový karbenátek, bramborová kaše/1,3,7/
2. Vitamínový salát , pečivo, zeleninová přízdoba/1,7,9/
Po
6.10.
Hráškový krém s krutóny/1,7/Hodnocení:
1. Hovězí Stroganov, rýže,salát /1,7/
2. Smažený květák, vařený brambor,dip, salát /1,3,7/
Út
7.10.
Hovězí vývar s drobením /1,3,9/Hodnocení:
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny, ovoce/1,3/
2. Francouzské brambory, salát, ovoce /3,7/
St
8.10.
Podmáslová/1,3,7/Hodnocení:
1. Rybí filé po kavkazsku, vařený brambor, salát /1,4/
2. Fazolový guláš, chléb, ovoce /1/
Čt
9.10.
Slepičí vývar s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Kuřecí kostky na česneku, kuskus, salát /1/
2. Jáhlový nákyp s hruškami, ovoce /1,3,7/

10.10.
Zeleninová se sýrovým kapáním /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Vepřová kýta protýkaná zeleninou, vícezrnný knedlík /1,3,7,9/
2. Bramborové placičky se zakysanou smetanou, slanina, sýr /1,3,7/
Po
13.10.
Bramborová s houbami /1,7,9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzené maso, chléb, kyselá okurka /1/
2. Ovocné bramborové knedlíky, kakao /1,3,7/
Út
14.10.
Cibulová /1,7/Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno na másle, rýže s hráškem, mléčný dezert s ovocem /1,7/
2. Špagety s tuňákem a sušenými rajčaty /1,4/
St
15.10.
Kuřecí s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
1. Hovězí maso, svíčková omáčka, kynutý knedlík, ovoce /1,3,7,9/
2. Brokolicový nákyp s mozzarellou, pečivo, salát /1,3,7/
Čt
16.10.
Zelná /1/Hodnocení:
1. Krůtí plátek na tymiánu, bramborová kaše, salát coleslaw /1,7,9/
2. Gazdovské brambory s uzeným tofu, salát, ovoce /3,6/

17.10.
Sýrová s bramborem /1,7/Hodnocení:
1. Pečená krkovička, dušený špenát, špecle /1,3,7/
2. Krupeto se žampióny a zeleninou, kyselá okurka /1,7,9/
Po
20.10.
Rajská s rýži/1/Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, dušená mrkev s hráškem,vařený brambor,ovoce/1/
2. Kapie plněná kuskusem a mozzarellou,pečivo,ovoce/1,7/
Út
21.10.
Krupicová s vejci/1,3/Hodnocení:
1. Kuře-ala bažant,červené zelí,bramborový knedlík/1,3,7/
2. Zeleninový salát s krabím masem,jogurtový dip,cereální plátek/1,4,7/
St
22.10.
Droždová polévka s těstovinou/1,3,9/
1. Krůtí medailonky s hořčičnou omáčkou,těstoviny, ovoce/1,7,10/
2. Krůtí játra na rajčatech,bulgur, zeleninová přízdoba,ovoce/1/
Čt
23.10.
Gulášová z hlívy ústřičné/1,7/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše,salát/1,3,7/
2. Losos, zelené fazolky se slaninou, opékaný toust /1,4/

24.10.
Čočková s bramborem/1/
1. Hovězí mexický guláš, rýže, sýr /1,7/
2. Jogurtové šišky s ovocným přelivem, kakao/1,3,7/
Čt
30.10.
Uzená s krupkami/1,9/
1. Vepřová pečeně na rozmarýnu, brambor s cibulkou, salát, ovoce/1/
2. Omelety plněné zeleninou, zeleninová přízdoba, ovoce /1,3,7,9/

31.10.
Hovězí polévka s těstovinovou rýži/1,3,9/
1. Hovězí plátek, koprová omáčka,kynutý knedlík/1,3,7/
2. Pohankové rizoto se zeleninou sypané parmezánem,salát /7/
Po
3.11.
1.
2.
Út
4.11.
1.
2.
St
5.11.
1.
2.
Čt
6.11.
1.
2.

7.11.
1.
2.
Po
10.11.
1.
2.
Út
11.11.
1.
2.
St
12.11.
1.
2.
Čt
13.11.
1.
2.

14.11.
1.
2.
Út
18.11.
1.
2.
St
19.11.
1.
2.
Čt
20.11.
1.
2.

21.11.
1.
2.
Po
24.11.
1.
2.
Út
25.11.
1.
2.
St
26.11.
1.
2.
Čt
27.11.
1.
2.

28.11.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.